AMAN ablam ne sabrlı kadınsın ha,ben hemen hedefime ulaşayım ister seni hiç acele etmiyorsun.Ozaman senin gelicek ay için hedefin 1kilocuk mu?ben yılbaşı hedefinden daha çok aylık hedeflere adapte olalım diyorum.ayrıca herkesde kendi cezasını ödülünü belirlesin.mesela ben her ayın sonuncu cuması kendime 58olmayı hedefliyorum,eyer olmazsam ondan sonrakı 7gün içinde en az 30dakikalık spor cezam olsun,eyer ulaşırsam da 1koca tabak istediyim yemek hediyem olsun...Bijom gecen hafta 66.5 kiloydum canim 64 kilo iyidir yilbasi icin. 2.5 kilo 2 ayda normal benim diyet duzenime gore .acelem yok yani :) borek ,corek kacamakla normal yani :)
Asil hedefim yaza, rabbim omur verirse 60 -62 arasi gezinmek ...
ÜYE İZİN HAKLARIDamlam izindeki uyeler ne kadar izinde kalabiliyor . Sonrasinda diskalifiyemi oluyorlar ... Hadi diyelimki diskalifiye olmasinlar diye ayirmak gerekti takimdan kiz ozaman ne yapacaz .?
Malum cukulata ve kalise ben israr etmistim onlar ayrilmak istemislerdi . İzinli yazdik . Kizlar benim yuzumden diskalifiye olmasin sonra amaninnnn
Yarin kurs icin ders calisiyorummmm .Offf Allahım ya Rabbim.neredesiniz kızlar?
Motivasyon düştüyse kaldır güzelim.srn şimdi süt veriyorsun ya zayıflaman çok daha kolay,bizimkinden 2kat çok kalori harcıyosun.onun için bunu iyi deyerlendir güzelim.bu arada benim ismim aynura,kızımın ismi damla :)
İkinci evliliyin mi kuzum?benim eski eltimin adı aynur
İkinci evliliyin mi kuzum?
Hmm.o zaman azeriydi o dayok canım eltimle kaynım boşandılar bikaç ay önce
Menü güzel canım.bakalım yarın hedefine ulaşa bilecekmisin.menümü yazayım
10:00 kurunaneli omlet, salatalık, peynir, zeytin, form çay
12:00 şekersiz türk kahvesi
13:30 salata (tonbalığı, salatalık, domates, mor lahana, kornişon, nar, maydanoz), 1 elma
16:00 yarım kase ezogelin çorbası (doruk'a yedirirken bende yedim)
biraz sonra da 18:00 diyeyim et sote
Oo ablam ne çok işin varmış senin...Yarin kurs icin ders calisiyorummmm .
Ayrica kizlar kurabiye kek yapmak icin beni bekliyorlar ayrica disarida cikamadim. Ayrica daha isimde var , ayrica vakitt yettmiiyorrrrrrrr . Ayrica optum sizi, ayricalikli bir mesaj oldu vesselam hahayyy
Aeben versem olurmu damlammm hehe .uyuyun uyuyun 7.takım...tüm takımlar yazışsın dertleşsin,siz uyuyun bakalım.gezin tozun yiyin için sonra da gelin vah vah kilo verememişim...offf...naz bir ara akşamları da geliyordu ama şimdi yok gündüzleri bile zor geliyor...aydasu da ortalarda yokkk...
Olur ablam olur.bitanesin .sen zaten buralardasın diyerleri nerdeeee?Aeben versem olurmu damlammm hehe .
Pofff haklisin
menümü yazayım
10:00 kurunaneli omlet, salatalık, peynir, zeytin, form çay
12:00 şekersiz türk kahvesi
13:30 salata (tonbalığı, salatalık, domates, mor lahana, kornişon, nar, maydanoz), 1 elma
16:00 yarımkase ezogelin çorbası (doruk'a yedirirken bende yedim)
biraz sonra da 18:00 diyeyim et sote
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?