Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bijom gecen hafta 66.5 kiloydum canim 64 kilo iyidir yilbasi icin. 2.5 kilo 2 ayda normal benim diyet duzenime gore .acelem yok yani :) borek ,corek kacamakla normal yani :)
Asil hedefim yaza, rabbim omur verirse 60 -62 arasi gezinmek ...
AMAN ablam ne sabrlı kadınsın ha,ben hemen hedefime ulaşayım ister seni hiç acele etmiyorsun.Ozaman senin gelicek ay için hedefin 1kilocuk mu?ben yılbaşı hedefinden daha çok aylık hedeflere adapte olalım diyorum.ayrıca herkesde kendi cezasını ödülünü belirlesin.mesela ben her ayın sonuncu cuması kendime 58olmayı hedefliyorum,eyer olmazsam ondan sonrakı 7gün içinde en az 30dakikalık spor cezam olsun,eyer ulaşırsam da 1koca tabak istediyim yemek hediyem olsun...

Damlam izindeki uyeler ne kadar izinde kalabiliyor . Sonrasinda diskalifiyemi oluyorlar ... Hadi diyelimki diskalifiye olmasinlar diye ayirmak gerekti takimdan kiz ozaman ne yapacaz .?
Malum cukulata ve kalise ben israr etmistim onlar ayrilmak istemislerdi . İzinli yazdik . Kizlar benim yuzumden diskalifiye olmasin sonra amaninnnn

Damlam benim hayat tarzimi goruyorsun ee nasil pasta borek tatliyla hedefimi ucuk yapabilirim ? Hem ben memnunum bu durumdan diyet yapmiyor gibiyim ama zamanla kilom kalmayacak daha ne olsun . Ayrica zamaninda bende senin gibi hizli vereyim dedigimde bir sure sonra tikanip kalirim sonrada al verler baslar Kilo veremem kastigimda cabasi olur . ....64321134 yillik diyet tecrubemde Artik sunu anladimki uzun vadede zayif kalmak istiyorsam hayat tarzimla uygun
diyet yapmak vede yavas vermek planim olmali :)

ÜYE İZİN HAKLARI
Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımıın başlangıcı Ekim ayıdır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir. Bu kural 276.etap itibariyle geçerlidir.

DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Diskalifiye edilmiş üye bir daha yarışamaz. İstisnai durumda; kaptan, üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar.
Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.

Damlam bunlari biliyorum sormak istedigim. kizlar benim yuzumden diskalifiye olmasin diye 6. Ay sonunda nasil onlar gelmeden listeden ayiricaz ?????
Ben musait zamanda puskuute bir danisayim .

Hiç bir haber alınamazsa diyor,eyer gelir de arada haber verirlerse iyi olur.facede yoklarmı?haber verseniz de gelseler.bir de daha 6ayın olmasına çoook var.yine de püsküüte sormak gerek.ama kurallar böyleyse unanmıyorum ki yapacak 1şey olsun.

Offf Allahım ya Rabbim.neredesiniz kızlar?
Yarin kurs icin ders calisiyorummmm .
Ayrica kizlar kurabiye kek yapmak icin beni bekliyorlar ayrica disarida cikamadim. Ayrica daha isimde var , ayrica vakitt yettmiiyorrrrrrrr . Ayrica optum sizi, ayricalikli bir mesaj oldu vesselam hahayyy

menümü yazayım

10:00 kurunaneli omlet, salatalık, peynir, zeytin, form çay

12:00 şekersiz türk kahvesi

13:30 salata (tonbalığı, salatalık, domates, mor lahana, kornişon, nar, maydanoz), 1 elma

16:00 yarım kase ezogelin çorbası (doruk'a yedirirken bende yedim)

biraz sonra da 18:00 diyeyim et sote

benim eski eltimin adı aynur

Menü güzel canım.bakalım yarın hedefine ulaşa bilecekmisin.

Yarin kurs icin ders calisiyorummmm .
Ayrica kizlar kurabiye kek yapmak icin beni bekliyorlar ayrica disarida cikamadim. Ayrica daha isimde var , ayrica vakitt yettmiiyorrrrrrrr . Ayrica optum sizi, ayricalikli bir mesaj oldu vesselam hahayyy
Oo ablam ne çok işin varmış senin...

uyuyun uyuyun 7.takım...tüm takımlar yazışsın dertleşsin,siz uyuyun bakalım.gezin tozun yiyin için sonra da gelin vah vah kilo verememişim...offf...naz bir ara akşamları da geliyordu ama şimdi yok gündüzleri bile zor geliyor...aydasu da ortalarda yokkk...

Ben geldim ancak mutfaktan ciktim .
Kucuk kizim elmali kurabiye , buyuk kizim tuzlu kurabiye , bende kek ve borek yaptim iyimi uyyyyy .. Firin isinmisken hamaratligimiz tuttu ...

Aeben versem olurmu damlammm hehe .

Pofff haklisin

Afferim elif'im super olmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…