Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben geldim ancak mutfaktan ciktim .
Kucuk kizim elmali kurabiye , buyuk kizim tuzlu kurabiye , bende kek ve borek yaptim iyimi uyyyyy .. Firin isinmisken hamaratligimiz tuttu ...
Oh maşallah.eminimi yememişsindir onlardan...

İyi akşamlar 7. takımın şekerleri nasılsınız herşey yolundamı geçmişte yapamadımm bir kahvenizvarsa içmeye geldim

Olur ablam olur.bitanesin .sen zaten buralardasın diyerleri nerdeeee?
Bu saatte gelemeye bilirler damlam gunduzde gelseler olur yeterki diyetlerini asmasinlar eaporlarini versinler :)

Nazlim baya yogunsun sanirim kac gundur sabah gorulup kayboluyorsun .

Aydam kizzzz hani yine yeniden baslamistin nerelerdesin . Buraya mesaj yazmak 5 dk surer yaff .

İyi akşamlar 7. takımın şekerleri nasılsınız herşey yolundamı geçmişte yapamadımm bir kahvenizvarsa içmeye geldim
Hosgeldin swet kahve yesil cay ne istersen var :) hatta su an benim mutfakta neler varda bize uymaz persembe aksami kokusuyla idare ediyoruz iste :)
Nasilsin swet sagligin anneyin sagligi nasil ?

Aebencim maşallah cıslar yapılmış ellerine sağlık bitanemm

Damlacım biz bir ara izinli üyelerin durumunu sormuştuk püsküütüme tatlım dediki izne ayrılıp uzun süre gelmeyen uğramayan üye takımı etkiler o yüzden siz yeni üye alabilirsiniz demişti sen 3 kişilik kontenjan bırak ve yeni üye alımına başla derim bir iki azimli üye geldimi yeter zaten bitanem takım hareketlenir

Seum canim proya yuklendigim gun ekmek namina bisi yemiyorum .
Bugunki menum u yazayim mesela .

8:30
Peynir , ceviz . Zeytin . Sut .

13:30
Kavurma . 1 ks . İspanak .
Sogan . 6 findik
Aksamki menum .
18:00
Mandalina . Yr tarcinli muz . Yr.
Br sut .

Spor yapmadim bugun ama baya bir temizlik yaptim halilari yikamaya gonderdim .

Hosgeldin swet kahve yesil cay ne istersen var :) hatta su an benim mutfakta neler varda bize uymaz persembe aksami kokusuyla idare ediyoruz iste :)
Nasilsin swet sagligin anneyin sagligi nasil ?

hoşbuldum bitanemmm yeşil çay alabilirim zahmet olmazsa okudum mutfağındakileriii

en tehlikeli gün haklısın iyiyim tatlım şükür biraz misafir trafiğim yoğundu o yüzden kk ya zaman fazla kalmadı cnm annemde iyi olacak inş sürekli kontrollerdeyiz tşkler tatlım

Swet canim izindeki uyeyi geri donmeden takimdan nasil ayirabiliriz ? Boyle bir secenek varmi ?
HatirlarsAn kalis ayrilmak istemisti bende izinli yazdim oylece kaldi . Geri geleceklerinide sanmiyorum diskalifiye olmadan nasil cikarabiliriz takimdan kizlari?

bitanemm elbette izindeki üyeyi takımdan ayırmak mümkün değil bu yüzdne 3 kişilik kontenjan ayırın demiştim kallisteler için fakat biz püsküüte danıştığımızda gelirlerse de takım listesine girmek için beklerler demişti sen tekrar bir sor istersen

Hoşgeldin damlacım ağırladı sağolsunnn sana da ben ısmarlayayım kuzum
Ohhh mis sağol bitanem...yeni üyeler almayı ben de düşünüyorum ama biliyorsun yeni üyeler kaç zamandır 1.takıma gidiyor.sadec e kantejan ne demek anlamadım onu.sana zahmet anlatırmısın kısaca

Kızlar paylaşım alanına 4.takımdan çok çok sevdiyim 1arkadaş yazmış.kendisi beni ilk 4.takıma alan ve beni güzelce motive eden kapitan yardımcısıydı.çok çok sevindim onu görünce.aeben ablam seni de tanıyormuş berilim.nerden ki?

Ohhh mis sağol bitanem...yeni üyeler almayı ben de düşünüyorum ama biliyorsun yeni üyeler kaç zamandır 1.takıma gidiyor.sadec e kantejan ne demek anlamadım onu.sana zahmet anlatırmısın kısaca

bitanem 1, takım yeterince aldı sanırım o yüzden sen de gördüğün an davet edebilirsin zaten kış geldiği için takımlara katılmak isteyen çok olur kontenjandan kastım şu takımda en fazla 12 kişi olabiliyor istisnalar halinde 15 e çıkabiliyor şu an takım 5 kişi sanırım 3 te izinliler için yer ayır 4 üye alabilirsin yani ben onu kastettim

Pumpulum gecmi evlendin cancazim oglan kucukmus daha ?

Canim telefondan giremiyormusun . Pc acmak zordur bilirim, buraya bakmak icin .
26 yaşında evlendim..Okul iş derken ancak :)PC den değil genelde ipadden giriyorum..vakitten dolayı giremiyorum..

Çok teşekkür ederim swetim.ben de öyle anlamışdım,doğru anlamışım.evet takipteyim zaten.inşallah yeni üyelerle daha iyi olucaz...

Çok teşekkür ederim swetim.ben de öyle anlamışdım,doğru anlamışım.evet takipteyim zaten.inşallah yeni üyelerle daha iyi olucaz...

rica ederim damlacımmm inşallah azimli kararlı yeni üyeler katılır bitanemmm iyi geceler hepinize yarın tartıda başarılar dilerim

Damlam berili cefeden taniyorum . Bir aralar tum takimlar toplansin diye puskutum acmisti . Simdi kimse yazmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…