Oh maşallah.eminimi yememişsindir onlardan...Ben geldim ancak mutfaktan ciktim .
Kucuk kizim elmali kurabiye , buyuk kizim tuzlu kurabiye , bende kek ve borek yaptim iyimi uyyyyy .. Firin isinmisken hamaratligimiz tuttu ...
Bu saatte gelemeye bilirler damlamOlur ablam olur.bitanesin .sen zaten buralardasın diyerleri nerdeeee?
Hosgeldin swet kahve yesil cay ne istersen var :) hatta su an benim mutfakta neler varda bize uymaz persembe aksami kokusuyla idare ediyoruz iste :)İyi akşamlar 7. takımın şekerlerinasılsınız herşey yolundamı geçmişte yapamadımm bir kahvenizvarsa içmeye geldim
Tabiki yemedim damlam yarin tarti gunu , artik tadimlik yarin bakarim :)Oh maşallah.eminimi yememişsindir onlardan...
Aksamki menum .Seum canim proya yuklendigim gun ekmek namina bisi yemiyorum .
Bugunki menum u yazayim mesela .
8:30
Peynir , ceviz . Zeytin . Sut .
13:30
Kavurma . 1 ks . İspanak .
Sogan . 6 findik
Hosgeldin swet kahve yesil cay ne istersen var :) hatta su an benim mutfakta neler varda bize uymaz persembe aksami kokusuyla idare ediyoruz iste :)
Nasilsin swet sagligin anneyin sagligi nasil ?
Swet canim izindeki uyeyi geri donmeden takimdan nasil ayirabiliriz ? Boyle bir secenek varmi ?
HatirlarsAn kalis ayrilmak istemisti bende izinli yazdim oylece kaldi . Geri geleceklerinide sanmiyorumdiskalifiye olmadan nasil cikarabiliriz takimdan kizlari?
Ooo svetim gelmiş aeben ablam onu yeşil çaylarla ağırlamış ne güzel...ben olamadım ama.
Ohhh mis sağol bitanem...yeni üyeler almayı ben de düşünüyorum ama biliyorsun yeni üyeler kaç zamandır 1.takıma gidiyor.sadec e kantejan ne demek anlamadım onu.sana zahmet anlatırmısın kısacaHoşgeldin damlacım ağırladı sağolsunnn sana da ben ısmarlayayım kuzum
Ohhh mis sağol bitanem...yeni üyeler almayı ben de düşünüyorum ama biliyorsun yeni üyeler kaç zamandır 1.takıma gidiyor.sadec e kantejan ne demek anlamadım onu.sana zahmet anlatırmısın kısaca
26 yaşında evlendim..Okul iş derken ancak :)PC den değil genelde ipadden giriyorum..vakitten dolayı giremiyorum..Pumpulum gecmi evlendin cancazim oglan kucukmus daha ?
Canim telefondan giremiyormusun . Pc acmak zordur bilirim, buraya bakmak icin.
Çok teşekkür ederim swetim.ben de öyle anlamışdım,doğru anlamışım.evet takipteyim zaten.inşallah yeni üyelerle daha iyi olucaz...bitanem 1, takım yeterince aldı sanırım o yüzden sen de gördüğün an davet edebilirsin zaten kış geldiği için takımlara katılmak isteyen çok olur kontenjandan kastım şu takımda en fazla 12 kişi olabiliyor istisnalar halinde 15 e çıkabiliyor şu an takım 5 kişi sanırım 3 te izinliler için yer ayır 4 üye alabilirsin yani ben onu kastettim
Çok teşekkür ederim swetim.ben de öyle anlamışdım,doğru anlamışım.evet takipteyim zaten.inşallah yeni üyelerle daha iyi olucaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?