Ablam,canım benim akşamları 5dakika vaktini ayırıp raporun yazsan super olur.günlük raporunu veremeyen biri geçerli mazereti yoksa takımda yarışamazki.kurallar var...26 yaşında evlendim..Okul iş derken ancak :)PC den değil genelde ipadden giriyorum..vakitten dolayı giremiyorum..
Damlam berili cefeden taniyorum . Bir aralar tum takimlar toplansin diye puskutum acmisti . Simdi kimse yazmiyor
İyi geceler güzelimmm.inşallah yarın herkez güzel sonuçlarla gelir kardeş kaptanım.rica ederim damlacımmm inşallah azimli kararlı yeni üyeler katılır bitanemmm iyi geceler hepinize yarın tartıda başarılar dilerim
Pumpulum anliyorum ama telden girmek daha kolay . Canim bak kac gundur denemedesin hic menunu gormedim26 yaşında evlendim..Okul iş derken ancak :)PC den değil genelde ipadden giriyorum..vakitten dolayı giremiyorum..
Hmm.ben onu bilmiyordum...çok iyidir berilim sizden iyi olmasınDamlam berili cefeden taniyorum . Bir aralar tum takimlar toplansin diye puskutum acmisti . Simdi kimse yazmiyor
O zamanlar puskutumde kilo vermeye calisiyordu swetim , bir nevi onun takimida oradiydi bende destek veriyordum baska arkadaslarda vardi . O kilolari verdi linkde sondu .hakikaten aebenim çok güzel düşünmüş püsküüt ne güzel olur tekrar aktif olsa
O zamanlar puskutumde kilo vermeye calisiyordu swetim , bir nevi onun takimida oradiydi bende destek veriyordum baska arkadaslarda vardi . O kilolari verdi linkde sondu .
Aslinda tekrar canlandirila bilir bir el atsan , takimlara haber biraksak aslinda ordada guzel danismalar olur :)
Ben sozumu hep tutmusumdur damlam :)Ablammmm burdasııın...hadi bakalım ilk bildirim senden gelsin.hedefini tuttutdunmu bakım....
Oooo superson ablam superrrr...çoook teşekkür ederim çoook...Gunaydin , hayirli cumalar ....
Malum bugun kursum erken sonrada sohbetim var her cuma oldugu gibi .
Damlam bu haftaki kilomu senin icin adadim :)
Gecen hafta 66,5
Bu hafta ... 65,3
Fark.. 1.2
Yuzdem 1,8 ..
Tu tu masallah diyim normalde 1 kilo verdigim haftalar azdir :)
Bu hafta herkesden iyi sonuc gelirde insallah damlamin yuzu guler :)
***7.TAKIM 384.ETAP***
aeben ( 66.5 /65.3/1.2/%1.8)
aydasu ( 86/// %)
seummu ( 75.5/// % )
benelse( 73.2///%)
naz (65.5///%.)
7.TAKIM ORTALAMASI:%
Supersinnnnnn....bitanemmmm....günaydınlar damlacığım kilomu yanlış yazmışsın canım geçen hafta 66,5 idim
kilo bildirimine gelirsek
geçen hafta 66,5
bu hafta 65,4
fark : 1,1 kg
yüzde : 1,65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?