olur tabiki seumum ama tempolu spor haaaa,laylaylom deyil...Yaparım damlam yürüyüş spor olur mu
ben de zaten sizden kontrol etmenizi rica ettim haber bekliyordum...Selam kızlar ben 6.takımdan sindi listeyi paylaşmamışsınız hâlâ baktım hesaplamalar doğru birini mi bekliyorsunuz
Evet cnm sweet bana söyledi o dışarda hadi başarılar öptüm gelirim yine :)canlarım listeyi paylaşdım.şimdilik birinciyiz galiba.ama 5.takımın durumu çok daha iyi...bakalımmmm...
Çok teşekkürler canım benim...Evet cnm sweet bana söyledi o dışarda hadi başarılar öptüm gelirim yine :)
menüm
10:00 salatalık, peynir, zeytin, ekmek, yeşil çay
13:30 nohut, turşu
ara 3 dl elma, 1 avuç leblebi-kuruüzüm
17:30 salata ( patates, marul, domates, salatalık, kornişon, maydanoz)
Damlam 5. Takim 3 kisi . O yuzden bazi takimlara oncelik tanimislardi .. Gerci bizde 5 kisiyiz bizimde yeni uyeye ihtiyacimiz var . Kaptan sensin balim varsa bir onerim yazarsin paylasim alanina :)Ya ben şu katılmak isteyenleri direk takımlarına alanlara çok kızıyorum.sonuçta takımların da çoğunda 3_5kişi kaldı.ve hepsinin yeni üyeye ihtiyacı var.kim çabuk davet ederse ona katılmlaı üyeler.ne bu ama?paylaşım alanına da yazmak istiyorum bunu
Gormedim damlam . İyiymis oyleyse :)Bi de aeben anlam gördünmü paylaşım alanında geçenlerde sormuşdun ya sen 6aydan sonra ne olucak diye.öyle bir kural yokmuş.yani diskalifiye edilmiyor.
Afiyet olsun elifin tekrar diyet moduna hos geldin :)
Seumla kilolariniz yakin neden yarismiyorsunuzzz ?
2. Olmusuz kizlar tebrikler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?