Damlam annenin ne yiyip ictigine ,daha once diyet yaptimi ona birde kilo vermesine engel bi sorun varmi bilmek lazim :)aeben ablam sana bir sorum var.benim annem 45yaşında ve diyet yapıyor şimdi.sabah 8de bir de öylen 2de yiyor ve zayıflamadlğını söylüyor.öylen 2den sabah 8e kadar aç kalıyor.arada 1kez meyva yiyor.ben de çok uzun süre aç kaldığı için metobolizmasının çalışmadığını söylüyorum.su bile içmiyor.senin
bu konuda fikrin ne?yılların
tecrübesi ne de olsa
Evet elif biz de bu hafta kendi aramızda yarışalım yanlız ben fazla sıkıntıya gelemiyorum sen benim menülere bakmazsın cuma verdiğim kiloya bakarsın. Ben akşam beşten sonra ağzıma bir tane çekirdek bile koymuyorum sonra sabah akşam elma sirkeli su içiyorum gün içinde dünyayı yesem banamısın demiyor. Zaten eski yediğime göre benim şimdiye açlıktan ölmem laZımdı yarım paket makarnayı bir somun beyaz ekmeği ben lavaş diye yerdim. :)
Benim abur cuburla hiç zorum yok Allah razı olsun şu helal beslenmeyle ilgili bilgilendirme yapanlardan biz o günden sonra abur cuburu evimizden mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyoruz. Bende hanur işlerine pasta tabaklarına mercimek köftelerine karşı koyamıyorum. :) bir süredirde kafayı sıyırmak üzere olduğumdan tam gaz gezmelere teşvik ediliyorum gülüş cümbüş diyet aklıma bile gelmiyor. Sadece kilo almaya başlarsam takıma zarar vermemek için biraz izne ayrılırım diye düşünüyorumbende sıkıntıya gelemiyorum aslında aeben ablam çok iyi bilir az mı oklava salladı bana
bir süredir eve bisküvi, çikolata, aburcubur hiç birşey almıyorum. hem kendim için hem oğlum için yapıyorum aslında bunu. aranıyoruz aranıyoruz en sonunda ya bir salatalık, ya kuru kayısı kuru üzüm leblebi yiyoruz, ya meyve doğruyorum ona. oldu mu yiyorum yalan yok en iyisi evde hiç bulunmaması.
kimseye de gittiğim yok zaten benim kırk yılda bir geçen gün çıktım işte
tamam yarışalım haftaya cuma % oranında kim daha çok vericek bakalım
Sorun orda patlıyor aeben abla her çıkışta farklı rakam yerinden oynatmasam da. Her çıkış derken inip tekrar çıkıyorum aradan zaman da geçmiyor. Pili zayıflamıştır diyorum ama pili zayıflasa rakamları silik gösterirSeumum hep ayni yerde tartil canim :)
Yine gezmeyemi gittin kizz . Anam beni gectin yahu ahaha .Bugünkü menüm
klasik cuma kahvaltısı :) mıhlama
3dilim tb ekmeği
1 br çay
öğlen-akşam bir oldu saat 3.30 gibi
bir kase makarna salatası
4-5 lahana sarma
bir dilim kek
saat 4.30
bir fincan sütlü kahve
Bugün en fazla 1 lt su içmişimdir
Spor yok
(şu yeni mesaj panosuna gıcık
oldum)
Himm anladim . ben bimden almistim 25 tl ye hic sasmaz , pille ilgisi yok seumum dedigininSorun orda patlıyor aeben abla her çıkışta farklı rakam yerinden oynatmasam da. Her çıkış derken inip tekrar çıkıyorum aradan zaman da geçmiyor. Pili zayıflamıştır diyorum ama pili zayıflasa rakamları silik gösterir
manevi boşluğu doldurursak antidepresanlara gerek kalmaz dedik vira bismillah aeben ablacım. :)Yine gezmeyemi gittin kizz . Anam beni gectin yahu ahaha .
Bende mesaj yeri degismedi ayni .
Aynen bende bimden aldım ama üç sene oluyor artık vedalaşıyor olabilir evin zemini de yamuk olabilir ama fayans yahu tek fayansa sığıyor nasıl yamuk olacak veda bu hareketler veda ben malımı bilirim :)Himm anladim . ben bimden almistim 25 tl ye hic sasmaz , pille ilgisi yok seumum dediginin
Seum izni dusunme bile !!!!!.
evet kuzum bizim de kesinlikle ihtiyacımız var.evet 5üyemiz var ama.her kes bir bahaneyle ortalarda yok.bir adayımız var o da aynen ortalarda yok.bir sen bir ben varız fırsat buldukca kendimizi burada bulan.acaba biz mi çok tenbeliz iş falan yapmıyoruz yoksa bizim mi motivasyonumuz yüksek anlamıyorum bu işi çok.ama sen de meşkulsün çok ama ev hanımlarımızdan çok daha fazla geliyorsun.evet bizim de yeni canlara yeni kanlara ihtiyacımız var şimdi de 8.ci takımın mı 10 üye almasını bekleyelim.hiç adil deyil bence...Damlam 5. Takim 3 kisi . O yuzden bazi takimlara oncelik tanimislardi .. Gerci bizde 5 kisiyiz bizimde yeni uyeye ihtiyacimiz var . Kaptan sensin balim varsa bir onerim yazarsin paylasim alanina :)
Sizin motivasyonunuz biz ev hanımlarına göre daha yüksek damlacımevet kuzum bizim de kesinlikle ihtiyacımız var.evet 5üyemiz var ama.her kes bir bahaneyle ortalarda yok.bir adayımız var o da aynen ortalarda yok.bir sen bir ben varız fırsat buldukca kendimizi burada bulan.acaba biz mi çok tenbeliz iş falan yapmıyoruz yoksa bizim mi motivasyonumuz yüksek anlamıyorum bu işi çok.ama sen de meşkulsün çok ama ev hanımlarımızdan çok daha fazla geliyorsun.evet bizim de yeni canlara yeni kanlara ihtiyacımız var şimdi de 8.ci takımın mı 10 üye almasını bekleyelim.hiç adil deyil bence...
evet kuzum bizim de kesinlikle ihtiyacımız var.evet 5üyemiz var ama.her kes bir bahaneyle ortalarda yok.bir adayımız var o da aynen ortalarda yok.bir sen bir ben varız fırsat buldukca kendimizi burada bulan.acaba biz mi çok tenbeliz iş falan yapmıyoruz yoksa bizim mi motivasyonumuz yüksek anlamıyorum bu işi çok.ama sen de meşkulsün çok ama ev hanımlarımızdan çok daha fazla geliyorsun.evet bizim de yeni canlara yeni kanlara ihtiyacımız var şimdi de 8.ci takımın mı 10 üye almasını bekleyelim.hiç adil deyil bence...
Hepimiz ev hanimiyiz seumum nazlim haric :) damla cok disarda oldugumu katetmis sanirim .Sizin motivasyonunuz biz ev hanımlarına göre daha yüksek damlacım
Evvvet fıstıksın ablam.tam da düşündüyümü ifade etmişsin işte...ooof bize yeni üye grrek.yoksa ben sizin kafanızı "daha çok paylaşım" "Daha çok paylaşım"diye yerim vallaha...Hepimiz ev hanimiyiz seumum nazlim haric :) damla cok disarda oldugumu katetmis sanirim .
Senin nazlinin elifin motivasyonu ve katilimi az diyemem bence iyi :) . Damla ve benim sizden daha sk gelme sebebimiz sizi motive edebilme
k :) takimdaki kisi sayisi az olunca paylasim daha az gibi goruluyor . Yeni uyeye ihtiyac var :)
lBenim Menu
8:30
Dun aksam pisirlerimin hepsinden tadtim . Yr. Br sut .
13:30
10 findik 1 mandalina .
19:00
2dl ekmek . Kiyma sote .
Cacik .
Su 1.5 ancak oldu .
En azda 1.5 saat yurudum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?