Brendon Meyers'ın karın hareketleri var beşer dakikalık...spordan sonra en son onu yapıyorum..
Ah Nazım o farkı yapabilmek için neler yapıyoruz,beni en iyi sen anlarsın..yat spor kalk diyet oldu hayatımızvuhuuu aradaki fark süper abla
Kaptanımmm nerelerdesiinnnn ? Listemiz yok galiba henüz göremedim ama yapayım dicemde sen yoksun diye karışmayayım en iyisi :))Amma konuşmuşsunuz kızlar.oku oku bitmed.ama 1mesajı bile atlamam,zevk alıyorum okuyunca tabi otobüsde yol giderken bu 1az zor da...ben dışarı çıkdım canlarım gelip listeyi taşıycam.herkes güzel kilolar ve3miş maşallah.sadece tuğba kilo almış ve ben onun listeye girmesi konusunda kararsız kaldım.çünki sosyal sabit,aeben abla artıda...1.liği kaptırmaya hiiç niyetim yok.helede ezgim,handem,kararsızım,esmam,arzum bu kadar iyi kilo vermişken...iniyorim otobüsten gelicem...
bu cok cok ıyı gercekten yaaaAvatarıma baksana..
ama bayaaa farketmıs gercekten tebrık ederımIlki ekimde diğeri bugün...benim tek sorunum karın bölgesinde..alt bedenim ince..karın bölgesi için hemen hergün egzersiz yapıyorum..
sporunu yap abla lutfeeeeenarkadaşlar hoşcakalın, ben çıkıyorum, inşallah gene 1. oluruz...hepinize sevgiler...
bende honeyballı çok beğeniyorumya sen harikasın süpersin mükemmelsin arzum
ben hiç böyle istikrarlı diyet yapanı görmedim
bende veriyorum ama bilinçsiz saf gibi
idolümsün valla
hem azminle hem düşünce yapınla hem kibarlığınla
Ah Nazım o farkı yapabilmek için neler yapıyoruz,beni en iyi sen anlarsın..yat spor kalk diyet oldu hayatımız
spor spor sporbenimde alt kısım basenler çok abla göbek ve simitte var biraz ama en çok alt bölgeden mutsuzum
spor spor spor
yapmadıMavmav bildirim yapmadi mi ben mi kacirdim?
spor spor spor
orda daha cok yağ varya ablam ondandır ama sendekı bu sporla gıder hepsı bırazcık zamanböcüğüm haftanın 4 günü spora gidiyorum . en az 40-45 dk yürüyüp birer saat plates veya aerobıc step yapıyorum . eskisine oranla fark var tabi ama benim basen ve bacaklar en son eriyen kısımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?