orda daha cok yağ varya ablam ondandır ama sendekı bu sporla gıder hepsı bırazcık zaman
ınsallahhh :)İNŞALLAH canım aksatmadan devam etmeye çalışıyorum bakalım yaza fit olmam lazım oğluşun ilk doğum gününde hamile kaldığım kiloya gelmiştim . 2.doğum gününde de İNŞALLAH hedef kiloma gelirim :)
Mavvmavv bildirim yapmadı...bu haliyle bile müthiş listemiz.tuğbacım seni ekledim.ama 1.lik için eleye bilirim.bakalım durumlar nasıl olacak?arzum kontrol edermisin kuzum
honey 4 sene oldu sezeryan olalı hala uyuşuk benimAynura otobusteyim demissin. Hayirdir nereden geliyorsun?
Hulya abla, olurum 2 haftaya mezun insallah
Zayifolcam gobekteki uyusukluk ta yumusaklik ta spor yaptikca gidiyor canim. Duzenli spor yap
honey 4 sene oldu sezeryan olalı hala uyuşuk benim
midem bulanıyor dokunduğumda sünger gibi
Tamamdır kuzum.hall ettim...diyer takımlara baktın mı?Kararsizin yuzdesinin onune % isareti koy guzelim. 3.63 oluyor 3 hane yazinca canim.
Tamamdır kuzum.hall ettim...diyer takımlara baktın mı?
Orayı ben de biliyorum kız...en en kötü ihtimalle bile yüzdemiz fıstıkkkk..Paylasima baktim. En yuksek 1.09 vardi yuzde.
karneler nolcak aynurummmOrayı ben de biliyorum kız...en en kötü ihtimalle bile yüzdemiz fıstıkkkk..
honey doğumdan 1 yıl sonra safra kesesini aldırdımBenim ortada hemen vajina ustunde kaldi uyusukluk. Sertlesti baya kalmadi yumusaklik. Ben bir daha ameliyat olmam ama Allah mecbur etmesin.
Orayı ben de biliyorum kız...en en kötü ihtimalle bile yüzdemiz fıstıkkkk..
honey doğumdan 1 yıl sonra safra kesesini aldırdım
laparoskopi ile kapalı yaptılar şişirdiler dana kadar karnımı
o zaman karın duvarımda yırtılmalar olmuştu
ne ağrı çektim ölüyorum sandım
çok uyuşuk sinir bozucu bir uyuşukluk
Fıstığım karnelerinizi seabahar hazırlayacak ve haber vericek buraya...karneler nolcak aynurummm
tamam canm :)Fıstığım karnelerinizi seabahar hazırlayacak ve haber vericek buraya...
Mav mav gelmeye bilirmi acaba?tamam canm :)
vallahı bılmıyorumkı cok yogun oldugunu bılıyorum sadeceMav mav gelmeye bilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?