tuğbacım google a yazarsan direk çıkıyor..p90x ab ripper yazınca...yürüyüşe gelince jessica smith tv den o an hangisini yapmak istersem onu yapıyorum sabit bir video yok yaptığım...jillian ın 30 günlük programını yarın bitiriyorum...ripper programına başlıyacağım..ay maşallhh .. mümkünse linklerini bna özelden atar mısn .. ben leslie yi düzgn videolarnı arıyorm arıyorm bulamıyorm
2 kupa içiliyor ama iyi birşey mi bilmiyorum Hayatcım ya,acaip çalıştırıyor..Bende aliyim ondan peki gunde kackez iicilmeli kuzum
ezgi ben zayıf değil fit olmak istiyorum ve bu sadece sporla oluyor..sıska değil dimdik yürüyen kızlar daha güzel gelmiyor mu göze..Sendeki bu spor aski
2 kupa içiliyor ama iyi birşey mi bilmiyorum Hayatcım ya,acaip çalıştırıyor..
al canım sadece kayısılı yazanı,diğerini içmedim hiç..Bende iciyimmm kuzum ☺
Bencede su an zayifim ben kiyafetlerle vücudum güzel duruyor ancak giyinik olmadan öyle değil çirkin yani catlagim var selulitim var sarkmamda var spora ayiracak vaktim yok ama çok istiyorum plates yapayim ama hangi ara yapiyim yok yok yokezgi ben zayıf değil fit olmak istiyorum ve bu sadece sporla oluyor..sıska değil dimdik yürüyen kızlar daha güzel gelmiyor mu göze..
Bencede su an zayifim ben kiyafetlerle vücudum güzel duruyor ancak giyinik olmadan öyle değil çirkin yani catlagim var selulitim var sarkmamda var spora ayiracak vaktim yok ama çok istiyorum plates yapayim ama hangi ara yapiyim yok yok yok
Kuzum 8 de CIK evden 8 de eve gelNaz da çalışıyor Handem ama hergün 2 saat spor yapıyor,sende yapabilirsin...ben günde 3 koca kupa nescafe içerim bazen daha çok..ve hiç selülitim yok..halbuki nescafe selülit yapar derler...spor ve bol su iç selülitin kalmaz...çatlak bende de var 40 kilo aldım hamileyken ,çatlamasa ayıp olurdu yani...sen ne güzel en önemli kısmı geçtin..şimdi sıra sıklaşmakta..sen yaparsın :)
Allah Allah bütün gün evde oturup bunca işi sana mı yaptırıyor,yani ateşe körükle gitmeyi sevmem ama bu kadarına dilsiz dile gelir beeee...Kuzum 8 de CIK evden 8 de eve gel
5 dk yalnızca 5 dk geç kalsam geciktin diyen bir kaynana
Gelir gelmez el yikayip çocugun karnini doyuruyorum bir saatte yiyor sonra uyku fasli ve saat oldu 11 ha bu arada yemek hazirla sofra topla odani topla havalandir öyle onlar otururken kalk spor Yapta yok ev 2+1 hafta Basi birgün iznim var bütün gün abartisiz temizlik
Hadi Sen bul bana vakit
geçen sene ispanyol paça pantolon almıştım denemeden, eve geldim dar ,karın kısmım pörtledi resmen..iade etmeye de götürmedim,öyle dolapta duruyordu..halbuki aldığım herşeyi muhakkak giyerim..bugün dışarı çıkarken bi deneyeyim bakayım olacak mı dedimmmmm ve bol geldi :)
Niye deliriyoruz pozitif olamiyoruz saniyosunuz hayatimdan bezmisim ben misal dun benim kiz yatağa istemiş benimkine gece beş falandi agliyo yavrum üzerini değiştirdin zar zor utandida herhalde nevresim dgistiremedim sabahtan geç kaldim kostur kostur ciktim evden aksam bi geldim anne nevresimi attinmi makinaya dedim hayir atmadim dedi odaya girdim kokuyo oda ya resmen biliyor sabah geç kaldigimi sokup makinaya atmak bu kadar zormu bu en en en basit olay gerisini sen düşün hulyamAllah Allah bütün gün evde oturup bunca işi sana mı yaptırıyor,yani ateşe körükle gitmeyi sevmem ama bu kadarına dilsiz dile gelir beeee...
Bende de bu tür olaylar saysız hesapsız...Niye deliriyoruz pozitif olamiyoruz saniyosunuz hayatimdan bezmisim ben misal dun benim kiz yatağa istemiş benimkine gece beş falandi agliyo yavrum üzerini değiştirdin zar zor utandida herhalde nevresim dgistiremedim sabahtan geç kaldim kostur kostur ciktim evden aksam bi geldim anne nevresimi attinmi makinaya dedim hayir atmadim dedi odaya girdim kokuyo oda ya resmen biliyor sabah geç kaldigimi sokup makinaya atmak bu kadar zormu bu en en en basit olay gerisini sen düşün hulyam
aynur oynatmama az kaldıBende de bu tür olaylar saysız hesapsız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?