Niye deliriyoruz pozitif olamiyoruz saniyosunuz hayatimdan bezmisim ben misal dun benim kiz yatağa istemiş benimkine gece beş falandi agliyo yavrum üzerini değiştirdin zar zor utandida herhalde nevresim dgistiremedim sabahtan geç kaldim kostur kostur ciktim evden aksam bi geldim anne nevresimi attinmi makinaya dedim hayir atmadim dedi odaya girdim kokuyo oda ya resmen biliyor sabah geç kaldigimi sokup makinaya atmak bu kadar zormu bu en en en basit olay gerisini sen düşün hulyam
Gunaydin citir hanimlar iyi hafta sonlari
Sabah yuruyusumu yaptim. Oglan uyaninca da avm gececegiz. Malum alisveris gunu
Hayat evdesin bol bol spor yap canim. Bu topikte gule oynaya 55 olursun
Ben de şu jillianı hiç sevmedim nedense.leslie daha bi güzeldi.. ama el mecbur daha 4hafta yapıcaz...günaydınlar herkese dün spor olarak 30 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step su 2,5 litreye tamamlandı .
İşgence ama vucut inceltmeye sıkılaştırmaya bire birBen de şu jillianı hiç sevmedim nedense.leslie daha bi güzeldi.. ama el mecbur daha 4hafta yapıcaz...
ya nazım ben iş beklemiyorum ondanALLAH yardımcınız olsun kızlar . hakkını yemeyeyim benim kaynanam bana iş bırakmazdı . bende bu durumdan rahatsızdım nedense . herşeyi kendi yapmak isterdi benim bişey yapmama izin vermediği için bende evim diye benimseyememiştim malesef .
ne yazmış Allah aşkınaGunaydin kizlarrr
Gece 3gibi mesaj atti uyku kalmadi bisey kalmadi bir saate yakin agladim sonra uyuyakalmisim :)
Buketcim zayiflaticaz seni suphen olmasin
Bugun 18.ayimizdi
Ah ablam ahne yazmış Allah aşkına
bak böcüğüm kuzum yavrum
senin ondan hala bir beklentin var
o mesaj atıp seninle ilgilendikçe öfken gidiyor zannediyorsun ama zararı kendine veriyorsun
sen sana ulaşmasını istemesen eğer ulaşamazdı sadece bir engelemeye bakar
gencecik kızsın bilinçlisin sana yaptığınında farkındasın
artık duygularını değil mantığını kullan bu saatten sonra
güven tek kullanımlıktır
kullanılır ve biter
seni seviyorum
O cocukla 18.ayimizdi bugun eger birlkte olsaydikhayırdır fıstığım
E her kes aynı deyilki nazım güzelim.dün bi arkadaşla buluştuk Allahım Allahım kv yi öğle bi övüyor öğle bi seviyor ki yani...ben de ne mutlu sana dedim...insanın nefret etdiyi biriyle bi evde yaşaması çok fena...resmen işgence...
O cocukla 18.ayimizdi bugun eger birlkte olsaydik
Hayirlisi buymus demekki bende oyle diyorumhayırlısı olsun inşallah güzelim
Gunaydin kizlarrr
Gece 3gibi mesaj atti uyku kalmadi bisey kalmadi bir saate yakin agladim sonra uyuyakalmisim :)
Buketcim zayiflaticaz seni suphen olmasin
Kisaca ozEt geciym canm 17aydir birlikte oldugm adamn beni aldattigini ogrendim.ve okudugu bolumun yalan oldugunu ogrendimSagol bitanem
kim msj atti kuzumniye agladinn gözyaşlarına kiyamam ben olayı bilmiyorum fistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?