Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ALLAH yardımcınız olsun kızlar . hakkını yemeyeyim benim kaynanam bana iş bırakmazdı . bende bu durumdan rahatsızdım nedense . herşeyi kendi yapmak isterdi benim bişey yapmama izin vermediği için bende evim diye benimseyememiştim malesef .

Gunaydin citir hanimlar iyi hafta sonlari
Sabah yuruyusumu yaptim. Oglan uyaninca da avm gececegiz. Malum alisveris gunu

Hayat evdesin bol bol spor yap canim. Bu topikte gule oynaya 55 olursun

Yapıyorum kuzumm bugu plates yaptım

biraz kolarimin yaginicin dambillami calssamm kollarim.toparlanirmi

bide prensimizi op.uyaninca benim.yerime

E her kes aynı deyilki nazım güzelim.dün bi arkadaşla buluştuk Allahım Allahım kv yi öğle bi övüyor öğle bi seviyor ki yani...ben de ne mutlu sana dedim...insanın nefret etdiyi biriyle bi evde yaşaması çok fena...resmen işgence...

Gunaydin kizlarrr
Gece 3gibi mesaj atti uyku kalmadi bisey kalmadi bir saate yakin agladim sonra uyuyakalmisim :)
Buketcim zayiflaticaz seni suphen olmasin

ya nazım ben iş beklemiyorum ondan
ama insan akşamdan yıkanan bulaşığı ertesi akşama kadar yerleştirmezmi ya makinada kalıyor ben geleyim yerleştireyim diye ev işi zaten yok ortalık toplamak yok bi yemek yapıyor o kadar
üstüne üstlük utanmadan evde kirli diyebiliyor
elin ayağın tutuyor bi topla bari be kadın
en azından kocanın ütüsünü yap ya kafayı oynatıcam artık
2 gündür ders çalışayım diyorum olmuyor
geçemem ben sınav falan

Gunaydin kizlarrr
Gece 3gibi mesaj atti uyku kalmadi bisey kalmadi bir saate yakin agladim sonra uyuyakalmisim :)
ne yazmış Allah aşkına
bak böcüğüm kuzum yavrum
senin ondan hala bir beklentin var
o mesaj atıp seninle ilgilendikçe öfken gidiyor zannediyorsun ama zararı kendine veriyorsun
sen sana ulaşmasını istemesen eğer ulaşamazdı sadece bir engelemeye bakar
gencecik kızsın bilinçlisin sana yaptığınında farkındasın
artık duygularını değil mantığını kullan bu saatten sonra
güven tek kullanımlıktır
kullanılır ve biter
seni seviyorum

Ah ablam ah
Cok garip dedign gibi o mesaj atinca ofkem acim diniyormus gibi hissediyorum
Ama ben kendimi biliyorum ben o engeli
kaldiririm ben biliyorun.. Engellesem engeli gorse geri kaldirsam bisey var sanicak..
Napiyosun gibisinden biseyler yazmis
Evwt guven tek kullanimlik gercekten tutar bi yanim yok..
Bende seni seviyorum ((

kesinlikle sana katılıyorum . bende başka konulardan ötürü çok soğudum kv den ama el mahkum ALLAH razı olsun oğluma baktığı için haftanın 3 günü bizde kalıyor .

Gunaydin kizlarrr

Sagol bitanem

kim msj atti kuzumniye agladinn gözyaşlarına kiyamam ben olayı bilmiyorum fistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…