Kisaca ozEt geciym canm 17aydir birlikte oldugm adamn beni aldattigini ogrendim.ve okudugu bolumun yalan oldugunu ogrendim
Yapıyorum kuzumm bugu plates yaptım
biraz kolarimin yaginicin dambillami calssamm kollarim.toparlanirmi
bide prensimizi op.uyaninca benim.yerime
ben bu zamana kadar kimseye bu denli öfke duymadımkesinlikle sana katılıyorum . bende başka konulardan ötürü çok soğudum kv den ama el mahkum ALLAH razı olsun oğluma baktığı için haftanın 3 günü bizde kalıyor .
Yururken kollarini da hareket ettir hizina gore canim. Kollar icin egzersizler var google da aratirsan. Onlari belirli setler halinde agirlik olmadan yap. Once kilo ver, sonra agirlikla calisirsin. Disarida yurume imkanin var miydi senin?
ben bu zamana kadar kimseye bu denli öfke duymadım
kimse beni bu kadar sindirmeye çalışmadı
bugün eşimle yapmadığım en büyük kavgayı yapıcam artık
yoksa bu sinirim çıkmayacak benden
Var kuzum ama cok soguk dir evde kosu bandinda yürüyorum oda olur mu
peki tatlim ole çalışırım cok tesekur ederim:)
ben bu zamana kadar kimseye bu denli öfke duymadım
kimse beni bu kadar sindirmeye çalışmadı
bugün eşimle yapmadığım en büyük kavgayı yapıcam artık
yoksa bu sinirim çıkmayacak benden
aaay ne güzel ne zaman düğün :)Benim nikaha kadar 65 olmam dugune kadarda 55 olmam lazimmm kizlar
Kosu bandin varsa daha guzel canim. Hergun 40 dk kadar yurumeye calis guzelim. Diger egzersizler ekstra olsun. Yuruyusunu ihmal etme, pisman olmazsin
Kosu bandin varsa daha guzel canim. Hergun 40 dk kuzum yurumeye calis guzelim. Diger egzersizler ekstra olsun. Yuruyusunu ihmal etme, pisman olmazsin
hava çok güzel bugün tam yürüyüş havasıannemlerle çıkıcaz bizde avmye parka falan gidicez, hava alır gezeriz biraz
aaay ne güzel ne zaman düğün :)
Bugun 18.ayimizdi
Dugun 1.cisi 30 temuz ikinci 1 agustos tatlim
nikahta 22 nisan INŞALLAH ☺☺
ay maşallahh ..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben elif, 1 ay kadar önce izne ayrıldım listeden memleketime gitmiştim. tanışamadık sizlerle
28 ve 6 aylık iki oğlu olan tonton bir anneyim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben elif, 1 ay kadar önce izne ayrıldım listeden memleketime gitmiştim. tanışamadık sizlerle
28 ve 6 aylık iki oğlu olan tonton bir anneyim
şu an kaç kilosn pekii
işte yapmayacaksın bunuKayinvalidemden bende cok korkuyorum valla evlenmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?