Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım mezunların sırlarını paylaşdığı topik var oraya yazın ve de buraya kopyalayınnn...
Yazdım aynurum

Merhaba cuma yarışmalarının güzel,alımlı,bakımlı,iradeli,istikrarlı ve binlerce güzel özelliği içlerinde barındıran hanımları.
Bu hafta 1.lik gelmiş bakalım diğer yazımda da belirttiğim gibi bu birincilik benim değil değerli 7.takım üyelerinindir.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bu hafta son kilolarımı verdim(aslında 1.2 kg kaldı ya neyse artık) ve mezun oldum ne mutlu bana
Belirli bir sırrım yok aslında az yedim çokda sağlıklı beslendiğim söylenemez.
Her hafta perşembe günleri pirinç lapası yedim.Biraz daha devam edersem kusarım herhalde(ama çok iyi ödem atıcıdır tavsiye ederim)
Ancak kaçamak yapmadım,hiçbir yemeğide dayanamadım diye yemedim
Arada sıkıldım,bunaldım,motivasyonum düştü ancak sağolsun takım arkadaşlarım yılmadan bıkmadan desteklerini esirgemediler
Sizlere tavsiyem zorunlu bir sebep olmadıkça takımdan izine ayrılmayın.Çünkü takımın bağlayıcılığı,sorumluluk hissi diyet bozmaktan alı koyuyor.
3 hafta izine ayrıldım 4 kilo aldım(sorumluluk yok ya hani dünyayı yedim resmen)
Mezun oldum ancak buralardayım yine
Sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Kendinize iyi bakın ve vücudunuza çok çok iyi davranın.

Evet akşam ne yemek oldugu belli olduguna göre listemi yazabilirim.
sabah kahvaltı yaparım normalde ama bugün yapamadım geç kalktıgım için.
diyette pirinç yemem ama annem çok güzel yapmış diye yarım kase pirinç çorbası içtim ekmek yemedim.

Sabah 11:30 1 Portakal
öğlen 13:30 4 köfte ,Salata ,Yarım kase pirinç çorbası
ara 15:00 1 kupa yeşil çay
ara 16:15 beyaz peynirli tost (bugday ekmegi) 1 çay bardağı tarçınlı süt
17:30 1 elma yarım portakal (elma ufak oldugu için yarım da portakal yedim)
19:20 Bürüksel lahanası ve 1 kase yoğurt

Su konusuna gelicek olursak genelde su içmeyi unutan biriyimdir o yüzden her aradan önce mutlaka su içerim şu ana kadar 1 litre içtim yatana kadar da 1 litre daha içicem :) Spor şuan spora başlamadım arkadaşlar aslında baslama niyetim var ancak bacagım da bir sorun var 2 gün önce düştüm malesef agrıyo krem sürüyorum biraz iyilensin yürüyüş yapmaya başlicam inşallah :)

Merhaba bu topikle simdi karşılaştım bi kaç yorumu okudum ama anlamadım üniversite mezuniyetinden mi bahsediyosunuz

Kız evet rekorunu kırdık ama bu kadar havalara girmeyelim her an herşey ola bilir...bu hafta senin hayatın ve perinin üzerine büyük mesuliyyet düşüyor haaa..
ay canm kaptanım canla başla mücadele ediyorum sen merak etmee :))) :)

şey bişey sorcam kahvaltı yapma imkanın olmuyor mu ??

menüüüm :

sabah : bayıla bayıla yiyorum harika karatay kahvaltımm :)

öğlen : minik bir elmalı kurabiye ama mnicik gerçekten

akşam : 2 küçük lahmacun

su 1.5 ltre şu an .. devamı gelir ..

spor henüz yapmadım .. yapacagm çaydan sonra inşalah

harika olmuşş ne güzell .. insallah bana da yazmak nasıp olurr ..

pirinç lapası ne abla int.ten baktm ama düzgün bilgi bulamadım

harika olmuşş ne güzell .. insallah bana da yazmak nasıp olurr ..

pirinç lapası ne abla int.ten baktm ama düzgün bilgi bulamadım
her hafta perşembe günleri yapıp ödem attığım iğrenç bişey
ama ben çok yaptığım için tiksinti verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…