- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
ne güzell .. kaçıncı sınfff ???Gıda üzerine bir bölüm okuyorum canım
evet canım ben yoğurtla karıştırıyordum çok fazlada su sonra ha bire lavabo
12.6 kilocukben de denesem mi acaba yaa ne kadar kilo attın bununla abla
2.sınıf canımne güzell .. kaçıncı sınfff ???
bende merak ettim bu pirinç lapası olayını acaba kilo verme durdugu zamanlarda da işe yararmı kiben de denesem mi acaba yaa ne kadar kilo attın bununla abla
12.6 kilocuk
sadece vovv diyorum12.6 kilocuk
hayır spor yapamadım ben:))) Harikasın :)
her perşembe bunu yapıyodun diğer günler de dikkatliydin .. peki ya spor ??
benim kilo vermem hiç durmadı canımsadece vovv diyorum
acaba kilo verme durdugu zamanlar da bu yaptıgınız gibi yapsak işe yarar mı acıkcası en korktugum şey kilo vermenin durması
hayır spor yapamadım ben
vakitmi var kuzum
Ayyy zeynepcim çok güldüm ya...unv.mezuniyetinin burada ne işi.tabiki katıla bilirsin?kaç kilosun ki?Çok hoş yabende katilmak istiyorumm
anladım canım teşekkür ederim inşallah benimde durmaz diye umuyorum :)benim kilo vermem hiç durmadı canım
son hafta duracağını hissettiğmde hoppp öğünleri ikiye düşürdüm
Csnım benim sen lapayı falan boş ver sağlıklı beslen yeter.handemin hem de çok fazla ödemi olduğu için yapıyordu bunu.ya da çok isterseniz sadece perşenbe günleri yapa bilirsiniz.şok diyetler yasakdır burada haa...ayrıca da iyrenç deyil vallaha ben pul bib.li yoğurdumla yiyorum bayıla bayıla...sadece vovv diyorum
acaba kilo verme durdugu zamanlar da bu yaptıgınız gibi yapsak işe yarar mı acıkcası en korktugum şey kilo vermenin durması
Su an 80.2 kg mim.1 haftadır diyet yapıyorum bende 83.3 ile basladimAyyy zeynepcim çok güldüm ya...unv.mezuniyetinin burada ne işi.tabiki katıla bilirsin?kaç kilosun ki?
Sen böğle devam et kuzum.biz yardımcı olacağız.menünü gördüm de o kadar sık yemeni diyetisyen mi önerdi?anladım canım teşekkür ederim inşallah benimde durmaz diye umuyorum :)
Zayıflamayı çok mu istiyorsun?Su an 80.2 kg mim.1 haftadır diyet yapıyorum bende 83.3 ile basladim
Csnım benim sen lapayı falan boş ver sağlıklı beslen yeter.handemin hem de çok fazla ödemi olduğu için yapıyordu bunu.ya da çok isterseniz sadece perşenbe günleri yapa bilirsiniz.şok diyetler yasakdır burada haa...ayrıca da iyrenç deyil vallaha ben pul bib.li yoğurdumla yiyorum bayıla bayıla...
yok yok ben şok diyetleri denemem zaten saglıklı olsun tam olsun merak ettim acaba kilo verme durumunda işe yarıyormu diye bilgi edindigim iyi oldu ama akılda kalıcı bir bilgi oldu banaCsnım benim sen lapayı falan boş ver sağlıklı beslen yeter.handemin hem de çok fazla ödemi olduğu için yapıyordu bunu.ya da çok isterseniz sadece perşenbe günleri yapa bilirsiniz.şok diyetler yasakdır burada haa...ayrıca da iyrenç deyil vallaha ben pul bib.li yoğurdumla yiyorum bayıla bayıla...
Kesin kararliyimZayıflamayı çok mu istiyorsun?
sadece perşenbe günleri okey.gerçekten mi abla
nası yapcaz pekii tam tarifi
ben yapabilir miyim izin veriyo musun banaa :))
???
ıyyyyy iğreç işte yaaaaCsnım benim sen lapayı falan boş ver sağlıklı beslen yeter.handemin hem de çok fazla ödemi olduğu için yapıyordu bunu.ya da çok isterseniz sadece perşenbe günleri yapa bilirsiniz.şok diyetler yasakdır burada haa...ayrıca da iyrenç deyil vallaha ben pul bib.li yoğurdumla yiyorum bayıla bayıla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?