Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynura benim izin işi noldu? O gün şakayla karıştı ortalık anlamadım ben son durumu

Yazdım ya tatlım benim.geri sayfada kaldı galiba...

Aeben abla gelmedi bu gün.acaba nerede ya?arzu da öğleden sonra gelirdi ama yok bu gün,son günler daha az geliyor galiba bizi onsuzluğa alıştırıyor...

Sen böğle devam et kuzum.biz yardımcı olacağız.menünü gördüm de o kadar sık yemeni diyetisyen mi önerdi?
ay geride kalınca görmemişim yazın diyetisyene gitmiştim o zaman ara ögünleri böyle vermişti
normalde 3 ana 3 ara olmalıymış ama ben 2 ara yapıyorum yeşil çayı ara diye yazdım ama gün için tüketince pek ara ögün olmuyo sanırım :)

@tattoos_ canım benim yazını okudum.biz de seni çok seviyoruz.aurıca ezgimin de senin de mezin olmanıza rağmen burda olmanız benim için paha biçilemez...arkadaşlığımız daim olur inşallah.bence takımımızın başarısını sadece arkadaşlığımıza borçluyuz...

Tamam kuzum böğle devam et o zaman...gerekirse ara öğünleri kaldırırız.bakalım bu listeyle ne kadar vereceksin...

ADINIZ:zeynep
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:162 cm

KİLONUZ:80.2 kg

HEDEF KİLONUZ:65 kg

KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğum sonrasi

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:tabiki eski güzelliğine kavuşmak

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:ben ardahanda yaşıyorum,malatyaliyim 2011 yılında üniversiteyi bitirip iki buçuk yıl önce evlendim.ebeyim. 8 ay önce sezeryanla doğum yaptım.

açıkçası ben ara öğünlere pek inanmıyorum .. ya diyetisyenler hep öneriyo ama şöyle bişey var :
açlık süresi artmadıkça insan yağları yakamıyor .. yani vucuttaki enerjiyi almıyor yine dısardan aldığı yagları enerjileri yakıyo. ben karataydiyeti yapıyorum ve öğünler arasında 4 saat açlık süresi zorunluluğu var

Ne güzel canım benim aynı yaştayız.emziriyormusun peki?çalışıyormusun?evdemisin?

Tamam kuzum böğle devam et o zaman...gerekirse ara öğünleri kaldırırız.bakalım bu listeyle ne kadar vereceksin...
Anladım canım tamam inşallah iyi kilo veririm bu düzenle :)

zeynep hoşgeldin bende bugün katıldım 7.takıma inşallah hep beraber güzel güzel kiloları veririz :)

Bugün yedikleri; sabah, üç tane ceviz içi,iki kuru kayısı,iki adet yumurta ,sebze iki tane zeytin ve peynir şekersiz çay. Aksam ; kıymalı karnabahar yoğurt mercimek çorba.ara öğün yok .ve bol su

benim sınavdan öncede kilo sorunum olmuştu lisedeyken 2.sınıftaken 4-5 kilo almıştım o zaman ben ara ögünsüz pek diyet yapamıyorum açıkcası sonrasında bir şeylere saldırıyorum malesef ama ara ögün sayısını azaltabilirim ileriki dönemlerde

menum
sucuklu yumurta
zeytin
ara
bir tane rulo kat
bir tane eti hosbes
aksam
bir tabak tarhana corbasi
ara
iki tane mandalina

iki bucuk litre su tmmlarip ip atliycam
bir bardak form cay

Kuşum benim karatay diyeti yaptığın için böğle deşünmen çok normal.ben de karataydı montiydi gl indeksiydi bunları bu takıma geldiyimde öğrendim.4.takımda yarışırken 6dilim ekmek yiyerek mutlaka ara yaparak vermişdim 17kiloyu.demek ki o da doğru bi yöntem.onun için sedanın belli bi listesi var.şimdilik ona uysun bakdık olmuyor yaparız bi şeyler.

evet öyle yaparz ama ben böle günlük tartılıyorum mesela harika gidiyo abla harikaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…