Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım lütfen kişisel algılama ztn durumum belli benim anlatmıştım burda yoksa sen bı kdr motive etmesen ben hiç yapmazdım ki
Canım benim en azından her gün bi mesaj atarak yaptığını haber etsen keşke...kurallar öğle çünki.bi de yarın ölçüm günü...

Katilanlar genelde cuma takimlarindan olunca herhalde muhabbeti gruplarinda yapiyorlar. Spor topigine de bildirim yapip cikiyorlar. 1 kisiye bile duzenli spor fikrini asilayabildiyseniz basarili olmussunuzdur canum. Sikma canini
Hoş geldin arzucum.ne güzel eylenmişsin.yok zaten buradakı sohbet oralarda yok.sadece 1 2 mesaj atıyoruz oraya.ben memnunum yani daha fazla yazışma olsa yetişemem böğle iyi.önemli olan her gün yapsınlar ve artılarını koysunlar yeter...

Iyi yaptiniz acmakla canim. Kilo vermede spor da saglikli beslenmek kadar onemli. Duzenli spor bilincinin yayginlasmasi lazim. Amac kisa surede incelme de olsa insanlar basladi hevesle. Eminim en az yarisi bu program bittikten sonra da kendine uygun baska bir programa devam edecektir.

Handeye yazacaktim unutmusum. 20 sayfayi bir cirpida okuyunca. Sikintiliymis bugun. Ne yapti verebildi mi bir karar?

İnan bana ben bile zorunlu olduğu için yapıyorum.demiştim ben yürüyüşden başka spor sevmem,ama sıkılaşmam için bu şart...

tuba çok iyi gidiyorsun
aeben ablam nerde yazdı göründü kayboldu
abla ama olmazki
Handem öğlen oglanin dişçi randevusu cikti son anda ,oradan geldim Esim hastaydi onunla Dr gittim gelince de onunla illilendim .2 saatirde utu yapıyorum yağ .

Handem öğlen oglanin dişçi randevusu cikti son anda ,oradan geldim Esim hastaydi onunla Dr gittim gelince de onunla illilendim .2 saatirde utu yapıyorum yağ .
Off bende ütü yaptım,askıda da dolu ,yarında ütü var ...Allahtan seviyorum ütüyü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…