Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi aksamlar hanimlar

Seda&zeynep...hos geldiniz arkadaslar

Aynura, arkadaslar mangala davet etti canim. Ancak firsat buldum

Raporum
Sabah
Salata ve sut.

Ogle
Ispanak ve yogurt. Pudding (2 kuru incir ve 1 kasik kuru uzum ile).

Aksam
Kebap, salata ve ayran.

45 dk kosu bandinda, 1,5 saat avm de yurudum. Leslie 5 mil yaptim. 4.5 litre su ictim.

Arkadaşım sanırım sana daha önce de yazmıştım ama yine yazıyorum uyarmak adına 4,5 litre su aşırı böbreklerini yorarsın bu şekilde zaten vucudun ihtiyacı 2 litre hadi protein yedin 3 litreye cık ama 4,5 litre cidden çok fazla arkadaşım..

Zorunluliktan ziyade yazmanizi istiyorum kimse ugramiyo topige cogu kisi gitti ben cok uzuluyorum neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum ama cok icerlendim gucendim bi is yapiym dedim elime yuzume bulasti

Ben cocuk emziriyorum, ayrica hergun 600-700 ml arasi sut sagiyor ve 2 saate yakin spor yapiyorum canim. Ikimiz de biyolojik bilimlerde ogretim uyesiyiz. Paracelsus un doz-zehir ile ilgili sozunu sen de cok iyi bilirsin. Gerekli olan doz da kisinin ihtiyacina gore degisir. Birgun benimle ayni tempoda olursan sen de vucudunun daha fazla suya ihtiyaci oldugunu goreceksin canim

Zorunluliktan ziyade yazmanizi istiyorum kimse ugramiyo topige cogu kisi gitti ben cok uzuluyorum neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum ama cok icerlendim gucendim bi is yapiym dedim elime yuzume bulasti

Katilim cok my fazlaydi, gruplara boldunuz ezgi? Tek grup olarak kalsa belki daha aktif olurdu.

Katilim cok my fazlaydi, gruplara boldunuz ezgi? Tek grup olarak kalsa belki daha aktif olurdu.
Abla katilim vardi guruplara bolelim dedik bende 8-9kisiye yakin vardi kendimle birlikte 4kisi kaldim
Yeterince motive de ettim aktif de oldum final zamanimda bile cikmadm ordan

Emzirdiğini bilmiyodum canım, pardon ben de dedim niye bu kdr su içiyor uyarayım dedim

Abla katilim vardi guruplara bolelim dedik bende 8-9kisiye yakin vardi kendimle birlikte 4kisi kaldim
Yeterince motive de ettim aktif de oldum final zamanimda bile cikmadm ordan

Katilanlar genelde cuma takimlarindan olunca herhalde muhabbeti gruplarinda yapiyorlar. Spor topigine de bildirim yapip cikiyorlar. 1 kisiye bile duzenli spor fikrini asilayabildiyseniz basarili olmussunuzdur canum. Sikma canini

Canım lütfen kişisel algılama ztn durumum belli benim anlatmıştım burda yoksa sen bı kdr motive etmesen ben hiç yapmazdım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…