- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Bu hafta harika bir sonuçla geleceğim bana güveeenKız evet rekorunu kırdık ama bu kadar havalara girmeyelim her an herşey ola bilir...bu hafta senin hayatın ve perinin üzerine büyük mesuliyyet düşüyor haaa..
:) inşallah ablamCasusluk yapan varmı durumlar nasıl?bir kaç saat önce masmaviyimasmaviy de gördüç aşağıda ama bildirim yapmamış...baharım gelmiş...gelecek haftada listeye girersin inşallah...
Tebrikleeerr canmmm bnmm :)Hayatimda aldigm en guzel karne ne guzel ozenle hazirlanmis ya masallah ...
Hepinize cok tesekkur ederim
Saol buketimmm
Senin de nezuniyetini gorucez allahin izniyle :)
AMİN sagol fistigimmm
mezun oldun ama ya ttmi sensizzz olmaz ezgimmm
daha kolayYarın ölçülerimizi alıyoruz.pazartesiden level 2ye başlıyoruz inşallah.sen ce zormu level 1den?
perim buradayız biz merak etme her şekilde yardımcı oluruzAlessa_ ve tatlibikiz mezuniyetlerinizi tebrik ediyorumm.. Dilerim bizlerde o günleri hemencecik görürüz.. Ama sizsiz asla olmaz
N no name vemuffin21 hoşgeldiniz kızlaar
Alessa_ ve tatlibikiz mezuniyetlerinizi tebrik ediyorumm.. Dilerim bizlerde o günleri hemencecik görürüz.. Ama sizsiz asla olmaz
Hosbulduk
N no name vemuffin21 hoşgeldiniz kızlaar
Evet çok Şükür iyi gidiyor simdilik.bir hafta oldu.bırakmadan bende mezun olurum inşallah tez zamandaZeynep ☺
ayyyy çok güzel olmuş karnelerimiz
tatlibikiz' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 1,9
Aralık / 3,9
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5,8 KİLO
Ocak / 2,6
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2,6 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (386. Etap) ( 64,0 )
Bitiş Kilosu (396. Etap) ( 55,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 13,13% )
Toplam Süre ( 11 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,19% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 764 )
Yorum : Sevgili tatlibikiz, 31 Ekim 2014 (386. Etap) ve 64 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 16 Ocak 2015 (396. Etap) tarihinde toplam 8,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 54 dür. Hedefini %84 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
tattoos_' un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 6,9
Aralık / 3,4
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10,3 KİLO
Ocak / 2,3
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (387. Etap) ( 65,8 )
Bitiş Kilosu (396. Etap) ( 53,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 12,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,15% )
Toplam Süre ( 10 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,91% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.260 )
Yorum : Sevgili tattoos_, 31 Ekim 2014 (387. Etap) ve 65,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 16 Ocak 2015 (396. Etap) tarihinde toplam 12,6 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 52 dir. Hedefini %91 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Evet çok Şükür iyi gidiyor simdilik.bir hafta oldu.bırakmadan bende mezun olurum inşallah tez zamanda
83ile başladım simdi 80 im.hedefim 65 kg.Olursun tabi tatlimmmbende bi 60lari gorseydimmm bakalm ☺☺ ben kacrmisim Kac kiloydun hedefin ne☺
83ile başladım simdi 80 im.hedefim 65 kg.
Senin kilo durumun nedir?
Bende dun geldim bu topige.bir hafta önce başladım diyete karatay diyeti yapıyorum.ilk hafta üç kilo gitti.bakalim ne kadar sürecek hedefime ulasmam :)78 kusurle basladim.yeniyim burda 76.900 oldum bakalim.hedegim benimde ilk basta 65 sonra bi 55 olsam süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?