Konu bulamıyorum yazacak :)
Ay valla okuyorum okuyorum bitmiyor bi türlü8üye burada oku oku bitiremediniz mi ayol
amin daha fazla ip atliycam soz
Yapamadığım tek spor ip atlamak,tıkanıp kalıyorum,en fazla 2-3 dakika yapabiliyorum...Gunde kac kere atliyorsun canim
Hülya sen bilirsin mutlaka.cardio ne demek.ben de level 1deki ilk cardioda geberiyorum resmen...Yapamadığım tek spor ip atlamak,tıkanıp kalıyorum,en fazla 2-3 dakika yapabiliyorum...
Yapamadığım tek spor ip atlamak,tıkanıp kalıyorum,en fazla 2-3 dakika yapabiliyorum...
Kardio hareketlerle kalp atış hızını artırarak kalori yakımını sağlamak..level 2 ye ne zaman geçeceksin ,10 günü geçti başlayalı..Hülya sen bilirsin mutlaka.cardio ne demek.ben de level 1deki ilk cardioda geberiyorum resmen...
Dura dura yapılacaksa yapabilirim...çocukkende atlayamazdım yaaa,tombiklikten..Diyetisyen ip atlamanin en iyi spor olduğunu soyledi tatlim her yerin calisiyor ya bende 500kere atliyorum ama 1000.yapcam aama dura dura gun boyu atlicaksin dedi 500 1000 arasi atla dedi kuzum
Dura dura yapılacaksa yapabilirim...çocukkende atlayamazdım yaaa,tombiklikten..
Yarın ölçülerimizi alıyoruz.pazartesiden level 2ye başlıyoruz inşallah.sen ce zormu level 1den?Kardio hareketlerle kalp atış hızını artırarak kalori yakımını sağlamak..level 2 ye ne zaman geçeceksin ,10 günü geçti başlayalı..
Dinlenmeden 1000 kere bende asla atlayamam dinlenmek en guzeli
Ben level 1 yapmadım ,2 den başladım...level 1 i 2 yıl önce yapmıştım hatırlamıyorum hareketlerini...ama 2 ,level 3 ten daha zor...Yarın ölçülerimizi alıyoruz.pazartesiden level 2ye başlıyoruz inşallah.sen ce zormu level 1den?
Hayat bir seferde kaç atlıyorsun?
Jilliandan ayrilicak misin mavmav oyleyse soyler misn lutfenAynura benim izin işi noldu? O gün şakayla karıştı ortalık anlamadım ben son durumu
Hosbulduk canım çok tatlısınZeynepcim hos geldinnben bu takimin bocuguyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?