Bende dun geldim bu topige.bir hafta önce başladım diyete karatay diyeti yapıyorum.ilk hafta üç kilo gitti.bakalim ne kadar sürecek hedefine ulasmam :)
Günaydın canlarımmm...
Burdayim ama hep gidemem bi yereAMİN sagol fistigimmm
mezun oldun ama ya ttmi sensizzz olmaz ezgimmm
Saol perimmm@tattoos_ vetatlibikiz mezuniyetlerinizi tebrik ediyorumm.. Dilerim bizlerde o günleri hemencecik görürüz.. Ama sizsiz asla olmaz
N no name ve @muffin21 hoşgeldiniz kızlaar
Yok simdi öğrendim .memnun oldum.bende zeynep.bakalım kim önce zayiflicakBende karatayin kitaplarini aldim onds ekmek yok ya genelde ekmeğe karsi karatay bende ekmeksiz yapamıyorum tabi tahil ekmegi.gunde 3 dilime indrdim bakalim tamamen ekemgi yok etsem kitabada bakarim karatay iyidir cokta guzel.kilo vermissin ben 2 hafta oldu geleli ☺ senden biraz kidemliyim cok iyi bi gruup burda cok mutluyumsende aramiza hosgeldin INSALLAH bizde mezun olup karnemizi alicaz ikmznde nerdeyse hedefleri ayni belki ayni zmnda mezun oluruz buarada ben buket demismiydim
Tamam canım...toplandı mı senin kızlar?Aynuram unutmusum ya ben takimi toplarken 14diye baz alirim merak etme duzenleyemedim simdi ordan
Kuzum benim senin yapacağın şey şimdilik yürüyüşdür,güzelce yürüyüşünü yap...bu spor benim gibi kilo verip sıkılaşmayı isteyenler için iyi...Gunaydin kaptanim juliian dediginizi bende yapyimmi kaptanim yoksa erkenmi
Gmelan yazdi bi saolsun.. Bakalim gelirler belki:)Tamam canım...toplandı mı senin kızlar?
83ile başladım simdi 80 im.hedefim 65 kg.
Senin kilo durumun nedir?
Çok güzel vermissin canım spor da yaptın mi. Ben daha oturtamadim sporu.malum çalışıyorum kızım 7 aylık ve esinle ikimiz bakıyoruz çocuğa bakıcı tutmadın.bundan çok vaktim kalmıyor.ama olunca yürüyüş bandın var yürüyorum.bundan sonra her gün yapmak için elimden geleni yapcamCanım bende 20 kasımda 84,9 ile başladım. Şuan itibariyle 75lere geldim. 2 ay gibi bir sürede hemdeBence isteyince kesinlikle yapılabilir
Günlük standart yaptığım bir spor olmadı ama elimden geldiğince her gün yapmaya çalıştımÇok güzel vermissin canım spor da yaptın mi. Ben daha oturtamadim sporu.malum çalışıyorum kızım 7 aylık ve esinle ikimiz bakıyoruz çocuğa bakıcı tutmadın.bundan çok vaktim kalmıyor.ama olunca yürüyüş bandın var yürüyorum.bundan sonra her gün yapmak için elimden geleni yapcam
Hangi diyeti uyguladin pekiGünlük standart yaptığım bir spor olmadı ama elimden geldiğince her gün yapmaya çalıştım
Bende de takıntı oldu her gün yargılıyorum.halbuki yanlış haftada bir tartilmak gerek :) kaç kilosun canimGünaydın bayanlar ...
Aç karna tartıldım yine çok mutluuuyyuuummm :)))
Kahvaltı yaptm şimdi su içiyorum 1 litre bitti bile .. alıştım su içmeye artk ya yuppiiiii
Her sabah tartılmak kötü bişey değil mi bayanlar engel olamıyorum kendimeee ..
Siz kaç günde bir tartılıyosunuzz ??
Bende de takıntı oldu her gün yargılıyorum.halbuki yanlış haftada bir tartilmak gerek :) kaç kilosun canim
C kilo verdim toplamdaen son cuma günü 69.6 ..
ama şimdi bunun altındayım :)
cumaya kadar burdaaa sölemek yok
çünkü
_AYNURA_ kaptana sürpriz yapacagım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?