Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hu hu kimse yokmu kizlar sizlerle baslamadan once 46 beden tikis tikis oluyodu gecen ayni magazaya gittim 42 beden biraz dar 44 bolca oldu 2 elbise 1 de mini etek aldim bayanlar arasinda giyerim diye lise arkadaslarimlada cumartesi gunum vardi. Cok zatiflamissin dedilrr bidahaki gunum 14 subat 4 kilo vermem lazim

Sedam nasılsın prenses?nerelerdeydin?menün super...ayrıca helal olsun sana misafirlikde cıss yapmamışsın...

E super işte bi de motivasyonum düşdü diyorsun.özelden de yazıştık seninle.senin yerin bu takımda farklıdır.yeni kızlar sosyal arkadışımız tel.i pci yoktu her akşam arkadaşı yardımıyla mutlaka raporunu verirdi.öğle super bi üyedir.evet sosyalim artık aramızdasın ve yarından sıfırdan başlıyoruz...bak ben de başlıyorum haaa...

bugünkü menü :

sabah karaty kahvaltısı

öğlen muz yedim

akşam yarım tabak bezlyeli tavuk yemegi .. salata

ama çok şey yemişim gibime geliyor .. acayp şiştim .. spora kalkamayacak kadar şiştm ya hu ... nie böle oldm ben sanki tabak tabak yemişim gibi ...

Supersin fıstığımmmm...sana ne oldu bitanem?neden az geliyorsun?neden sohbet etmiyorsun ki bizimle?sevmiyon mu bizi
yok canım sevmez olurmuyum hiç
bu aralar çok canım sıkılıyo kendimi duygusal olarak güçsüz hissediyorum
sıfır moral yani

Vallaha ben de şaşırdım bu fıstık ne diyor diye.ama aydınlatmışsın sağol. Yok kuzum puan falan deyil.sıfır karbonhidrat yapıcam ki spor yaptığımda yağ yakıyım...

Simdi anladim kaptanim karbonhidrat 0 ALLAH kolaylik versinn kuzum

Tebrikk ederimmmm

Bezelye gaz yapmış şişlik yapmış ola bilir kuzum...iyi ama menün..

Bende spor yapmadım boşver boşver

yok canım sevmez olurmuyum hiç
bu aralar çok canım sıkılıyo kendimi duygusal olarak güçsüz hissediyorum
sıfır moral yani
Tamam canım sanki benim hayatım güllük gülüstan mı,bi bilsen nasıl kötü bi gün geçirdim ama burada huzur buluyorum mutlu oluyorum...sen de çok daha gelmeye bak,yazış bizimle unutun derdini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…