Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Emeklerin meyvesini vermeye basladi canim. Dur daha. O pantolonun dustugu gunleri de goreceksin

Sosyalim bu anlasiliyor zaten
Ne dir seni buna iten artik iyiyim diyemi dusunuyorsun ..
Senki arkadasinin mesajiyla buraya yazi yazan o iradede her hafta 1 kilo veren birisin .. Ne oldu ????????
Abla cocuklarimda bende 2 haftadir surekli hastayiz ondan diyet yapasim gelmiyodu ama tarin kendimi topliycam insallah

Sen nerelerdesin kuzum?yoktun

bana oluyo böyle arada sinirlenip sinirlenip kimseyle de dertleşemeyince içimde büyüyo iice
E bizimle dertleş işte kuzucum...böğle içine atmayla olmaz evet burada da paylaşmak istemezsen anlarız ,seç içimizden 1ni konuş özelden,içini dök...biliyorsun 7.takım sadece diyet yapmıyor hem de güzel arkadaşlık yapıyor...

Yarinki menumu simdiden yazicam disina cikmiycam sabah yumurta ve yulaf kepeginden krep peynir ogle salata kofte ayran aksam 1tabak sebze yemegi gun icinde 2 meyve bide kizlar bende kikurdak erimesi var korkumdan kosu bandinda yuruyemiyorum 20 dk dahi olsa yuruyim demi

Vallaha ben sağlık konularından hiç anlaman ama yapabileceyin kadar yap kuzucum...

Disarida yuru canim. Sansin olmuyorsa leslie vs gibi programlardan birini evde musait oldugunda yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…