- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Her giydiğimda göbeğimde sıkışma izi yapan ve bacaklarımı sıımmsıkı saran pantalon bugün giydim ve BOL geldi. Eveeet eveet yanlış duymadınız BOL geldi :))
Ayrıca 1 lt daha su içtim. Karışık bitki çayımı ve türk kahvemi (şekersiz) içtim.
Herkesee iyi geceler
Suyumu ictim sadece mekik cektim bugun cok yorgunumFazla yemişsin fatoşcum.hem pide yemişsin hem makarna salata.fazla deyil dd düzgün yememişsin hep karbon hep karbon.. sporunj yaptın mı?suyunu içdin mi?
Abla cocuklarimda bende 2 haftadir surekli hastayiz ondan diyet yapasim gelmiyodu ama tarin kendimi topliycam insallahSosyalim bu anlasiliyor zaten
Ne dir seni buna iten artik iyiyim diyemi dusunuyorsun ..
Senki arkadasinin mesajiyla buraya yazi yazan o iradede her hafta 1 kilo veren birisin .. Ne oldu ????????
Çok şükür hülyacım...dinlen sen iyice...Kızlar merhaba,çok yorgunum geçmişi okuyamâdım...Ablamın ameliyatı iyi geçti,şükür...
Abla cocuklarimda bende 2 haftadir surekli hastayiz ondan diyet yapasim gelmiyodu ama tarin kendimi topliycam insallah
Sen nerelerdesin kuzum?yoktunIyi aksamlarYarim saattir gecmisi okuyorum
Sosyal uzak dur mutfaktan canim. Pes etmek yilmak yok. Ayni hizla yola devam. O 4 kilo gidecek
Kararsiz sikilma canim. Hepsi gelip gecici inan. Mucadeleni ver gerisini yaradana birak
Hulya abla gozunuz aydin, cok sevindim
Peki diet durumun nasıl?hani 2aya 10kilo verecektin baharım?nasıl olcak?Honey_ball markette hazır yemek reyonunda satış yapıyorum abla geçici olrk
E bizimle dertleş işte kuzucum...böğle içine atmayla olmaz evet burada da paylaşmak istemezsen anlarız ,seç içimizden 1ni konuş özelden,içini dök...biliyorsun 7.takım sadece diyet yapmıyor hem de güzel arkadaşlık yapıyor...bana oluyo böyle arada sinirlenip sinirlenip kimseyle de dertleşemeyince içimde büyüyo iice
Evet sosyalim bana da söz verdi yarından ikimiz dikkat ediyoruz.senin 4kilon var hedefinde benim de 3...bakalım..Abla cocuklarimda bende 2 haftadir surekli hastayiz ondan diyet yapasim gelmiyodu ama tarin kendimi topliycam insallah
O zaman sen jillianı hergün düzenli yapmıyormusun?Suyumu ictim sadece mekik cektim bugun cok yorgunum
Vallaha ben sağlık konularından hiç anlaman ama yapabileceyin kadar yap kuzucum...Yarinki menumu simdiden yazicam disina cikmiycam sabah yumurta ve yulaf kepeginden krep peynir ogle salata kofte ayran aksam 1tabak sebze yemegi gun icinde 2 meyve bide kizlar bende kikurdak erimesi var korkumdan kosu bandinda yuruyemiyorum 20 dk dahi olsa yuruyim demi
Sen nerelerdesin kuzum?yoktun
Canım benimmm...çocuk huzursuz olunca bizde de huzur kalmıyor ki.. okudunmu yarından karataya başlıyorummmm.Oglani ancak uyuttum canim. Sikintili bu aralar biliyorsun
Yok nerde hala devam ediyoGecmis olsun canim. Nasilsiniz simdi, atlattiniz mi?
Yarinki menumu simdiden yazicam disina cikmiycam sabah yumurta ve yulaf kepeginden krep peynir ogle salata kofte ayran aksam 1tabak sebze yemegi gun icinde 2 meyve bide kizlar bende kikurdak erimesi var korkumdan kosu bandinda yuruyemiyorum 20 dk dahi olsa yuruyim demi
Koşu bandının ne gibi zararı var ki?Disarida yuru canim. Sansin olmuyorsa leslie vs gibi programlardan birini evde musait oldugunda yap.
Yok nerde hala devam ediyo
Ben erzurumdaym canm disarda yurursem rebbime gavusurumDisarida yuru canim. Sansin olmuyorsa leslie vs gibi programlardan birini evde musait oldugunda yap.
Bilmiyorumki ben okula basladim bu aradaNeden bu kadar uzun surdu acaba. Okula giden yavrun varsa o mu surekli tasiyor virusu eve acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?