arada kaçırmasam genelde iyidir menülerim ama bazen cozutup ne varsa homini gırtlak yiyorum ama burası iyi geldi toparlarım hemen:))Ha tamam yazmıştın.ama menün çok geldi de bana ondan sordum...
aynen birde burda yeniyim ya aynur da biraz eli maşalı gibi artık ağzıma lokma koymam ben:))Ayneen öyle valla. Korkuyosun bişi yersen bile nasıl söylicem diye
yaptım bile bu biraz kollara çalışıyor gibi geldi bana 1 daha zor gelmişti bana sanki ama buda bileklerimi ağrıttıHavvam sporunu yapıp +nı koymayı unutma haaa.grupda kızlar zor diyo bakalım...
ben kendi sınıf arkadaşlarımı anlamıyorum bazen çok tuhaf kişiler var bende bıktım artık başımda saç kalmadı sinirden stresten döküle döküle kel kaldımGaziantep universitesideym canm
Biz az tartismadik o kisilerle.. az sorun yasamadik yani bir donemim kaldi surda bitirmek icin bu hastandden kurtulmak icin sabirsizlaniyorum. İnsan olan insan gibi davranir.. Nasil doluymusum ama simdi farkettimcok ornek var boyle cokk edtanin enjektore cekilcegini bilmeyen ogrenci var 4.sinif
ekmek değişik bişey ya ben 3 yadır nerdeyse hiç yemedim bende b12 demir eksikliği var ne zaman kepekliekmek yesem yada ekemği kessem kendimi halsiz hissediyorum tam buğday yada çavdar alıyorum ben bu gün küçük yuvarak ekmeklerin çavdarını aldım b12 eksikliğim yine tavan yaptı bu arakızartma yasak şeker un yasak pirinç kesin yasak bulgur az bişe izin var ... karpuz üzüm incir çilek çok şekerli oldgndan yasak 5 ten sonra bişe yemek yasak ...
iki öğüm beslenmeyi öğrenin diyo ..
ekmek kesin yasak onun yerine bi avuç ceviz veya muz yiyin kahvaltıda diyoo ..
aklıma gelenler bunlar ...
of off geçmiş olsun canımdiş doktoruna gittim röntgen çekti dişlerimde problem yok
ertesi gün doktora gittim kulağımdaki iltihaptan kaynaklanıyormuş, diş köklerim boğazım kulağım her yanım sızlıyor, antibiyotik kullanıyorum
ben yaptım bileee:)))Kalk ezgim gidip jillian yapalım...ben gidiyoruuuum...
yumurta candır heleki yanında süt de varsa ara öğünsüz diğer ana öğüne kadar tok tutuyor ben yaklaşık 2 aydır sabahları sadece 1 yumurta yiyorumyumurta yiyebiliyorsan acıkmazsın, 2 yumurta yanına da 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş çok tok tutuyor
bir ara yapmıştım ama şu yumurta olayı benlik değil işte
monti hiç değilse sabaha izin veriyor
Ben anlamadım yazdığını
yok canm burda öle bişe yok :)Ya ben burda okudum sanirim konuyu yanlış anladim siz karbonhidratsz yapalım demissinz kk da baska diyet listesinde biri paylasmis 50 puanlık yiyebliyormusuun yiyeceklerin puanlari var gun icinde 50yi gecmiyorsun mesla ekmegin puani 12 onu ekliosun yumurtanin 0 mesala ole bisi yaziyordu dun okudum bende kk da diyet lislernde sanriim
beddua nasıl ki ne diyor mesela korktum iyiceyok canm burda öle bişe yok :)
ama fazla yiyenlere beddua eden kaptan var :)))
yok canm burda öle bişe yok :)
ama fazla yiyenlere beddua eden kaptan var :)))
beddua nasıl ki ne diyor mesela korktum iyice
UzUlme kiiiizKüçük çocuklara öcü diye korkutulurdu bizde de_AYNURA_ diye korkutuyoz
Ayy iyi ki varsınız kızlar valla kafam dağılıyor üzüldüğüm şeyleri bile unutuyorum
Küçük çocuklara öcü diye korkutulurdu bizde de_AYNURA_ diye korkutuyoz
Ayy iyi ki varsınız kızlar valla kafam dağılıyor üzüldüğüm şeyleri bile unutuyorum
Benimki de tam hayal alemi gibiSenin nickin cok guzel ya perigunlugu ; ( bidr bana baksana hayatbos
Fazla yemişsin fatoşcum.hem pide yemişsin hem makarna salata.fazla deyil dd düzgün yememişsin hep karbon hep karbon.. sporunj yaptın mı?suyunu içdin mi?kizlar selambugunku menum
09.00 kahvalti
1 dilim tb ekmegi
Zeytin ezmesi
Lor peyniri
12.00 ceyrek simit
13.00 ogle yemegi
Etli nohut
Cacik
18.30 aksam
Ceyrek pide
Cok az makarna salatasi
Toparlamak zorundasın zaten bitanem...yoksa olmazzz...bakın ben de sizleri gördüm gaza geldim yarından sporumla birlikde karatay yapmaya çalışıcam...arada kaçırmasam genelde iyidir menülerim ama bazen cozutup ne varsa homini gırtlak yiyorum ama burası iyi geldi toparlarım hemen:))
aynen birde burda yeniyim ya aynur da biraz eli maşalı gibi artık ağzıma lokma koymam ben:))
yaptım bile bu biraz kollara çalışıyor gibi geldi bana 1 daha zor gelmişti bana sanki ama buda bileklerimi ağrıttı
ben kendi sınıf arkadaşlarımı anlamıyorum bazen çok tuhaf kişiler var bende bıktım artık başımda saç kalmadı sinirden stresten döküle döküle kel kaldım
ekmek değişik bişey ya ben 3 yadır nerdeyse hiç yemedim bende b12 demir eksikliği var ne zaman kepekliekmek yesem yada ekemği kessem kendimi halsiz hissediyorum tam buğday yada çavdar alıyorum ben bu gün küçük yuvarak ekmeklerin çavdarını aldım b12 eksikliğim yine tavan yaptı bu ara
of off geçmiş olsun canım
ben yaptım bileee:)))
yumurta candır heleki yanında süt de varsa ara öğünsüz diğer ana öğüne kadar tok tutuyor ben yaklaşık 2 aydır sabahları sadece 1 yumurta yiyorum
Çok güldüm kızlar ya.ne diyom biliyormusun?beddua nasıl ki ne diyor mesela korktum iyice
Vallaha ben de şaşırdım bu fıstık ne diyor diye.ama aydınlatmışsın sağol. Yok kuzum puan falan deyil.sıfır karbonhidrat yapıcam ki spor yaptığımda yağ yakıyım...Ya ben burda okudum sanirim konuyu yanlış anladim siz karbonhidratsz yapalım demissinz kk da baska diyet listesinde biri paylasmis 50 puanlık yiyebliyormusuun yiyeceklerin puanlari var gun icinde 50yi gecmiyorsun mesla ekmegin puani 12 onu ekliosun yumurtanin 0 mesala ole bisi yaziyordu dun okudum bende kk da diyet lislernde sanriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?