Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sedam nasılsın prenses?nerelerdeydin?menün super...ayrıca helal olsun sana misafirlikde cıss yapmamışsın...
Kuzum iyiyim saol sen nasılsın ya dışardaydım bütün gün bu hafta biraz tatil de olunca arkadaslarla bulusma ayarladım ama telefondan giricem foruma internetim çekmedi gittigimiz yerde :/ saol canım evet misafirlikte cıss yapmadım vicdan azabı duymak istemiyorum

Ha eveeet bak bugünlük de bedduamdan yırttın...rahat rahat uyursun işte. ..

Tamam canım sanki benim hayatım güllük gülüstan mı,bi bilsen nasıl kötü bi gün geçirdim ama burada huzur buluyorum mutlu oluyorum...sen de çok daha gelmeye bak,yazış bizimle unutun derdini...
bana oluyo böyle arada sinirlenip sinirlenip kimseyle de dertleşemeyince içimde büyüyo iice

Canlar motivasyonum diplerde ne bulursam cop kovasi gibi agzima atiyom yardim
Sosyalim bu anlasiliyor zaten
Ne dir seni buna iten artik iyiyim diyemi dusunuyorsun ..
Senki arkadasinin mesajiyla buraya yazi yazan o iradede her hafta 1 kilo veren birisin .. Ne oldu ????????

Eh iste motive sebebinde varmis

hahah yok vardi resimlerim kaldirdim site degisince pek guvenilir gelmemisti o ara bana.havva bilir biraz iri kiyimim diyetisyene gittigim de kas oranin cok iyi demisti 54kg kas varmis ideal 65 ama 70 lerde de iyi gorunuyorum.simdiki hedefim 75 bebis istiom ya cokta uzatma taraftari degilim zaman akiyor su gibi 2.5 yil oldu evleneli.

Her giydiğimda göbeğimde sıkışma izi yapan ve bacaklarımı sıımmsıkı saran pantalon bugün giydim ve BOL geldi. Eveeet eveet yanlış duymadınız BOL geldi :))

Ayrıca 1 lt daha su içtim. Karışık bitki çayımı ve türk kahvemi (şekersiz) içtim.

Herkesee iyi geceler

işte benm yaşamak istediğim an bu yaa .. hayalini kuruyorum hep bunun :)

Raporum
Sabah
Salata ve sut.

Ogle
Etli turlu ve yogurt.

Aksam
Firinda kiymali karnabahar (sosu; 1 kase yogurt, 1 yumurta, 2 kasik yulaf kepegi ve beyaz peynir) ve ayran.

40 dk kosu bandinda yurudum ve leslie 5 mil yaptim. 4 litre su ictim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…