olabilir tabi insanlık hali .. zatn leslie min 4 millik videosunu kaldrmışlar spordan soğudum ..yok yok ona tembellik diyoruz
Zeynep ve tuba hemen spora hemen...yapın ve buraya bildirin mutlaka.. hadi...
Kuzum iyiyim saol sen nasılsın ya dışardaydım bütün gün bu hafta biraz tatil de olunca arkadaslarla bulusma ayarladım ama telefondan giricem foruma internetim çekmedi gittigimiz yerde :/ saol canım evet misafirlikte cıss yapmadım vicdan azabı duymak istemiyorumSedam nasılsın prenses?nerelerdeydin?menün super...ayrıca helal olsun sana misafirlikde cıss yapmamışsın...
Ama yok ama yok...hadi kaldır o totoyuuuu...Ama amaaa
Ha eveeet bak bugünlük de bedduamdan yırttın...rahat rahat uyursun işte. ..Kuzum iyiyim saol sen nasılsın ya dışardaydım bütün gün bu hafta biraz tatil de olunca arkadaslarla bulusma ayarladım ama telefondan giricem foruma internetim çekmedi gittigimiz yerde :/ saol canım evet misafirlikte cıss yapmadım vicdan azabı duymak istemiyorum
Prensesimmmmm yoksun kesin spordasın.olabilir tabi insanlık hali .. zatn leslie min 4 millik videosunu kaldrmışlar spordan soğudum ..
leslie nin bi oraya bi buyana zıplayp hii everryy onee demesi olmadan yapamıyom ben spor neyim
heheh evet canım yırttık bakalım bugünlükHa eveeet bak bugünlük de bedduamdan yırttın...rahat rahat uyursun işte. ..
çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba,çok yorgunum geçmişi okuyamâdım...Ablamın ameliyatı iyi geçti,şükür...
bana oluyo böyle arada sinirlenip sinirlenip kimseyle de dertleşemeyince içimde büyüyo iiceTamam canım sanki benim hayatım güllük gülüstan mı,bi bilsen nasıl kötü bi gün geçirdim ama burada huzur buluyorum mutlu oluyorum...sen de çok daha gelmeye bak,yazış bizimle unutun derdini...
Sosyalim bu anlasiliyor zatenCanlar motivasyonum diplerde ne bulursam cop kovasi gibi agzima atiyom yardim
Eh iste motive sebebinde varmisHu hu kimse yokmu kizlar sizlerle baslamadan once 46 beden tikis tikis oluyodu gecen ayni magazaya gittim 42 beden biraz dar 44 bolca oldu 2 elbise 1 de mini etek aldim bayanlar arasinda giyerim diye lise arkadaslarimlada cumartesi gunum vardi. Cok zatiflamissin dedilrr bidahaki gunum 14 subat 4 kilo vermem lazim
Hamdolsun ...Kızlar merhaba,çok yorgunum geçmişi okuyamâdım...Ablamın ameliyatı iyi geçti,şükür...
hahah yok vardi resimlerim kaldirdim site degisince pek guvenilir gelmemisti o ara bana.havva bilir biraz iri kiyimim diyetisyene gittigim de kas oranin cok iyi demisti 54kg kas varmis ideal 65 ama 70 lerde de iyi gorunuyorum.simdiki hedefim 75 bebis istiom ya cokta uzatma taraftari degilim zaman akiyor su gibi 2.5 yil oldu evleneli.70kilo demişsin ya ondan boyunu sordum.ben de 1.64boyunda şu an 1kilo fazlam var 61kiloyum.ama 59 60 benim için iyi.sende de aynı durur.hatta uzun olduğun için daha iyi durursun.sen de mi resmini paylaşmayan gizemli üyelerdensin?
Her giydiğimda göbeğimde sıkışma izi yapan ve bacaklarımı sıımmsıkı saran pantalon bugün giydim ve BOL geldi. Eveeet eveet yanlış duymadınız BOL geldi :))
Ayrıca 1 lt daha su içtim. Karışık bitki çayımı ve türk kahvemi (şekersiz) içtim.
Herkesee iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?