- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
Mesela yarın balığı yağda kızarmış yeye bilirmiyim?ben karatay hakkında çok az bilgiye sahibim...
Gittin mi doktora ablam
Hiim anladim simdii..diş doktoruna gittim röntgen çekti dişlerimde problem yok
ertesi gün doktora gittim kulağımdaki iltihaptan kaynaklanıyormuş, diş köklerim boğazım kulağım her yanım sızlıyor, antibiyotik kullanıyorum
Supersin tuğbam teşekkürler...bi tek ekmek yiyordum onu da kesicem önümüzdeki günler deniycem bakalım sporumla birlikde 2 3kilodan kurtula bilecekmiyim...2öğün yiyorum zaten...o meyveler şimdi yok ki,o da sorun deyil...sadece ekmek sorun doymamaktan korkuyorum...kızartma yasak şeker un yasak pirinç kesin yasak bulgur az bişe izin var ... karpuz üzüm incir çilek çok şekerli oldgndan yasak 5 ten sonra bişe yemek yasak ...
iki öğüm beslenmeyi öğrenin diyo ..
ekmek kesin yasak onun yerine bi avuç ceviz veya muz yiyin kahvaltıda diyoo ..
aklıma gelenler bunlar ...
Kalk ezgim gidip jillian yapalım...ben gidiyoruuuum...Hiim anladim simdii..
Bende ortakulak iltihabi olmustum kendimde degildim o zamanlar nasil bi agridir o..
Hiim anladim simdii..
Bende ortakulak iltihabi olmustum kendimde degildim o zamanlar nasil bi agridir o..
ben de kitabı var okuyorum .. alabilirsen sen de al ablaSupersin tuğbam teşekkürler...bi tek ekmek yiyordum onu da kesicem önümüzdeki günler deniycem bakalım sporumla birlikde 2 3kilodan kurtula bilecekmiyim...2öğün yiyorum zaten...o meyveler şimdi yok ki,o da sorun deyil...sadece ekmek sorun doymamaktan korkuyorum...
Supersin tuğbam teşekkürler...bi tek ekmek yiyordum onu da kesicem önümüzdeki günler deniycem bakalım sporumla birlikde 2 3kilodan kurtula bilecekmiyim...2öğün yiyorum zaten...o meyveler şimdi yok ki,o da sorun deyil...sadece ekmek sorun doymamaktan korkuyorum...
Ben sabah 7.30 da yapıyorum kahvaltıyi ondan üç öğün yoksa bende iki öğün yapıyorumİyiymiş kuzum...elifime katılıyorum ben de 2kez yiyorum hep.3kez yediyimde kendimi iyi hiss etmiyorum...
Dur kiz yediklerimi sindiriym az dahaKalk ezgim gidip jillian yapalım...ben gidiyoruuuum...
Benim dikislerimi almadi daha doktorgeçen gece ağlayarak emzirdim nai dişlerimin sızısından, dişten sandım ertesi gün gittim doktora, diş değilmiş işte
felaket bir ağrı, çocukluktan beri ne zaman grip olsam kulağıma vurur zaten hemen ağrı
sen nasıl oldun?
Kıskanç seni beni kiskandin da başladım karatay dimi hihhben de kitabı var okuyorum .. alabilirsen sen de al abla
ve abla inan ki alışınca var ya öyle bi doyuyosun ki .. kadn ekmeğe çok karşı diyetsyenler hep tartışıyo onun düşünceelerini yanllış buluyo bazı ları ..
ama olsun bence çok haklı ..
kadın diyo ki siz o ekmeklere atılan kürek kürek tuzları görsenz bana hak verirsiniz diyo ..
çok doğru sölüyo ..
ben kaç gündür ekmeksz yiyorum inan yemeklerin tadını alıyorum ..
mesela bi tabak sulu yemek .. yanında bol salata ye .. tıkabasa doluyosun zaten ekmeğe yer kalmıyo ..
Kıskanç seni beni kiskandin da başladım karatay dimi hihh
Bakın ne buldum kızlar...bunu bilmiyordum.bu hafta sıfır karbonhidrat beslenmek istiyorum...bakalım faydası ne olacak.şimdu pilav makarna hertürlü ekmeyi patatesi kesiyorum...sabahları yumurta peynir ceviz yerim,yarına menüde balık var onu da salatayla yerim...öbürgüne de lahana çorbası yapmak istiyorum...nedensr ben de acayip gaza geldim ya.60dan inmek istiyorum.baktım iyi gidiyor 58bile hedefliye bilirim.aslında karbonhidratsız beslenmek karataycllık oluyor,ben de 1ylldır buradayım hiç ekmeksiz bi diyet yapmadım.içimden bi ses bu hana yarayacak diyor
Hani sende kitabi vardı da başlamamıştın yanlış mi hatirladim yahu:)
kuzzzuuum ben senden önce burdaydm ve en başından beri karatay yapıyorum :)))
Hayır kızartma yasak.bak ben ilk defa demedim sende yap istersen.tost maki aşını en yuksek dereceye aldım hamsiyi hafif tuzlayip koydum öyle güzel ızgara oldu ki.çok lezzetliydi.yada fırında yapabilirsin
Ben anlamadım yazdığınıBende diyet listelerine karbonhidratli diyetten cok memnun olan var kuzum
INSALLAH 58 goruruz
50.puanlik sistem varmis kaptan burda yazio
yanlış hatrladın :)Hani sende kitabi vardı da başlamamıştın yanlış mi hatirladim yahu
Ha tamam yazmıştın.ama menün çok geldi de bana ondan sordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?