Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mesela yarın balığı yağda kızarmış yeye bilirmiyim?ben karatay hakkında çok az bilgiye sahibim...

kızartma yasak şeker un yasak pirinç kesin yasak bulgur az bişe izin var ... karpuz üzüm incir çilek çok şekerli oldgndan yasak 5 ten sonra bişe yemek yasak ...
iki öğüm beslenmeyi öğrenin diyo ..
ekmek kesin yasak onun yerine bi avuç ceviz veya muz yiyin kahvaltıda diyoo ..
aklıma gelenler bunlar ...

Hiim anladim simdii..
Bende ortakulak iltihabi olmustum kendimde degildim o zamanlar nasil bi agridir o..

Supersin tuğbam teşekkürler...bi tek ekmek yiyordum onu da kesicem önümüzdeki günler deniycem bakalım sporumla birlikde 2 3kilodan kurtula bilecekmiyim...2öğün yiyorum zaten...o meyveler şimdi yok ki,o da sorun deyil...sadece ekmek sorun doymamaktan korkuyorum...

Hiim anladim simdii..
Bende ortakulak iltihabi olmustum kendimde degildim o zamanlar nasil bi agridir o..

geçen gece ağlayarak emzirdim ege'yi dişlerimin sızısından, dişten sandım ertesi gün gittim doktora, diş değilmiş işte

felaket bir ağrı, çocukluktan beri ne zaman grip olsam kulağıma vurur zaten hemen ağrı

sen nasıl oldun?

ben de kitabı var okuyorum .. alabilirsen sen de al abla

ve abla inan ki alışınca var ya öyle bi doyuyosun ki .. kadn ekmeğe çok karşı diyetsyenler hep tartışıyo onun düşünceelerini yanllış buluyo bazı ları ..
ama olsun bence çok haklı ..
kadın diyo ki siz o ekmeklere atılan kürek kürek tuzları görsenz bana hak verirsiniz diyo ..
çok doğru sölüyo ..
ben kaç gündür ekmeksz yiyorum inan yemeklerin tadını alıyorum ..
mesela bi tabak sulu yemek .. yanında bol salata ye .. tıkabasa doluyosun zaten ekmeğe yer kalmıyo ..

yumurta yiyebiliyorsan acıkmazsın, 2 yumurta yanına da 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş çok tok tutuyor

bir ara yapmıştım ama şu yumurta olayı benlik değil işte

monti hiç değilse sabaha izin veriyor

Benim dikislerimi almadi daha doktor
İki gun daha kalsin dedi
O karismis dikişi nasl alcak agzmn icinden hic bilmiyorum

Kıskanç seni beni kiskandin da başladım karatay dimi hihh

Bende diyet listelerine karbonhidratli diyetten cok memnun olan var kuzum
INSALLAH 58 goruruz

50.puanlik sistem varmis kaptan burda yazio

Hayır kızartma yasak.bak ben ilk defa demedim sende yap istersen.tost maki aşını en yuksek dereceye aldım hamsiyi hafif tuzlayip koydum öyle güzel ızgara oldu ki.çok lezzetliydi.yada fırında yapabilirsin

Bende ole yapmıştim cok güzel oluyor hemde saglikli kitaptada yazio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…