Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güzelim benim ne yapcan detoksu?ayaklarını sıcak yap geçer....kendine eziyet etme diycem ama o da pek eziyetli deyil.yine de sen bilirsin tabi..

Ya sen nasıl tatlı bir şeysin...bu nasıl bi motivedir?Afferim sana prenses...çok iyi yapmışsın çoook...

Cok sagol kuzum o senin tatliliginn

Beni araniza aldiginiza cok mutluyum bi takima uye olmak beni cok motive etri bende elimden geleni yapiyorum mezun olabilmek icin

Diyeti sporu eglenceli bi sekile getirmek en guzeli

Cok tesekur ederim kaptanim

Güzelim benim ne yapcan detoksu?ayaklarını sıcak yap geçer....kendine eziyet etme diycem ama o da pek eziyetli deyil.yine de sen bilirsin tabi..

Kaptanim detoks gibi değilde corba icicem diyelim kahvaltımi ihmal.etmicem sivi tuketiyim dedim diger öğünler merak etme sagliksiz beslenmicemm kuzum saol beni dusundugun icin 2 gun sonra menülerime gecerimm

Kizlar burda bugun hava cok guzel yuruyus yolu var oraya gidiyorum.simdi sabah sporu sonra gelir dinlenirim bugun annemle carsida islermiz var ogleden sonra girebilirim buraya eve gelince hemen burdayimmm kendinize cici bakin canlar

Ayyyyy gunaydın
Oku oku bitiremedim
Napiosunuz guzeller
Arzum temizlikle kafayi bozucam artik
Kizlarin rekabetinede iyi guldum ama
13.takim transferleri hosgeldiniz
dün alarayla kek yaptik popisine kadar una bulandi sipa ama ne mutlu oldu
Donup donup opuyor daha utu var yapilacak ayaklarim agriyor pofffff
Arzu esimle konustum ama herzamanki gibi gecistirdi dün yeni isine basladi birazda stresli az zaman gecsin uzerinden tekrar konuscam cokmu sey istiyorum bilmiyorumki
Bu aradaa bugun 52.5 i gordum tartida
Hulya abla cok gecmis olsun
Aeben abla o koca nazida cekilmiyo be Allah sifa versin
Pizza ve gece yarisi cikolata yiyen güzeller bu nasıl bir rekabet
takımımız bayağı bir güçlenmiş yeni üyeleriyle
birincilikleri kaptırmaz gibi geliyor ya hadi hayırlısı

Hoş geldin handemmm...pazartesileri yerin baya görünüyo ya,özledik seni...kızınla iyi zaman geçirmene çoook sevindim çok...nasıl mutlu olmuşdur kim bilir.bence sen kreş işini hall et o zaman çocuğa kim bakar derdi de aradan kalkar...

Kizlar burda bugun hava cok guzel yuruyus yolu var oraya gidiyorum.simdi sabah sporu sonra gelir dinlenirim bugun annemle carsida islermiz var ogleden sonra girebilirim buraya eve gelince hemen burdayimmm kendinize cici bakin canlar
Tamam kuzum sana iyi gezmeler...

araştırdım aynur
şu bir ay içinde eşimin iş durumu tam rayına otursun vericem kreşe

Supersin yaaaa:), nerden aklina geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…