Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Koşu bandının ne gibi zararı var ki?

Eklemlere ve kikirdaklara asiri yuk bindiriyor canim. Bunda kullanilan kosu bandi, spor ayakkabi ve spor suresinin de etkisi var. Elbette ocu deyip kacmamak lazim ama imkanimiz oldukca acik havada yurumeliyiz.

sizi de sıkmak istememiştim :)
sıkıldıkca anlatırım o zaman

Gunaydin kizlar gec yatiyorum otomatik olarak sabah 7 de kalkiyorum ama sonra oglen uykum geliyor uyuyorum 1 saat falan biraz dengesizim buaralar
bende yatmadan once kollari sivadim

7 tane dusuk kkalorili menu hazirladim kâğıtlara yazdim heyecan olsun diye oyun kattim isin icine hergun bi kutuya koyup bu 7 menuden birimi secicem hangi menu gelirse sağlıklı ama degisik olucak ogun sectigim menuyu kutuya koymicam diger 6 menuyle sece sece haftayi bitircem INSALLAH

cok motive oldum menulerim gayet saglikli koftem var tavugum var sebzem var bol bol yesillik var ayran yofurt greyfut elma hepsini dagittim menulere sagliklica kilo verebilcegime inaniyorum menuleri arastrip yaptimmm hayrlisyla sizlerle paylasmak istedim canlarimmm

Bende biraz sislik var nedenini bilmiyorum ayaklarimi usutmus olabilrim bende 2 gunluk ayran corbasi detoksu yapicam ama kahvaltım i guzel yapcam öğlen aksam ayran corbasi icicem siskinligm cumaya kadar gitsin istiyorum carsamba persembe yapym cumada eksilerde cikiyimnn EVELALLAH Detokstan sonrada menulerimden yemege baslarim

Ya sen nasıl tatlı bir şeysin...bu nasıl bi motivedir?Afferim sana prenses...çok iyi yapmışsın çoook...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…