- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Koşu bandının ne gibi zararı var ki?
Ben erzurumdaym canm disarda yurursem rebbime gavusurum
Hahaha allah iyiligini versin guldurdun bu saatteBen erzurumdaym canm disarda yurursem rebbime gavusurum
Tatli uykularrr:)))Ben uyuyayim, tatli ruyalar
Hahaha allah iyiligini versin guldurdun bu saatte
Sadece çarşambaya kadar calscam ablam snraa tam ve net bir şekilde diyet+ spor kombinasyonunu olusturcam :)Peki diet durumun nasıl?hani 2aya 10kilo verecektin baharım?nasıl olcak?
İnşallah canım benim...Sadece çarşambaya kadar calscam ablam snraa tam ve net bir şekilde diyet+ spor kombinasyonunu olusturcam :)
Düzenli yapıp bildirim verenler tek bir grupta toplanıyomuş önümüzdeki günlerde yurtdışına çıkıcam uyamıcam yaniO zaman sen jillianı hergün düzenli yapmıyormusun?
sizi de sıkmak istememiştim :)E bizimle dertleş işte kuzucum...böğle içine atmayla olmaz evet burada da paylaşmak istemezsen anlarız ,seç içimizden 1ni konuş özelden,içini dök...biliyorsun 7.takım sadece diyet yapmıyor hem de güzel arkadaşlık yapıyor...
sizi de sıkmak istememiştim :)
sıkıldıkca anlatırım o zaman
Ya sen nasıl tatlı bir şeysin...bu nasıl bi motivedir?Afferim sana prenses...çok iyi yapmışsın çoook...Gunaydin kizlar gec yatiyorum otomatik olarak sabah 7 de kalkiyorum ama sonra oglen uykum geliyor uyuyorum 1 saat falan biraz dengesizim buaralar
bende yatmadan once kollari sivadim
7 tane dusuk kkalorili menu hazirladim kâğıtlara yazdim heyecan olsun diye oyun kattim isin icine hergun bi kutuya koyup bu 7 menuden birimi secicem hangi menu gelirse sağlıklı ama degisik olucak ogun sectigim menuyu kutuya koymicam diger 6 menuyle sece sece haftayi bitircem INSALLAH
cok motive oldum menulerim gayet saglikli koftem var tavugum var sebzem var bol bol yesillik var ayran yofurt greyfut elma hepsini dagittim menulere sagliklica kilo verebilcegime inaniyorum menuleri arastrip yaptimmm hayrlisyla sizlerle paylasmak istedim canlarimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?