- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
Gunaydin kizlar gec yatiyorum otomatik olarak sabah 7 de kalkiyorum ama sonra oglen uykum geliyor uyuyorum 1 saat falan biraz dengesizim buaralar
bende yatmadan once kollari sivadim
7 tane dusuk kkalorili menu hazirladim kâğıtlara yazdim heyecan olsun diye oyun kattim isin icine hergun bi kutuya koyup bu 7 menuden birimi secicem hangi menu gelirse sağlıklı ama degisik olucak ogun sectigim menuyu kutuya koymicam diger 6 menuyle sece sece haftayi bitircem INSALLAH
cok motive oldum menulerim gayet saglikli koftem var tavugum var sebzem var bol bol yesillik var ayran yofurt greyfut elma hepsini dagittim menulere sagliklica kilo verebilcegime inaniyorum menuleri arastrip yaptimmm hayrlisyla sizlerle paylasmak istedim canlarimmm
Bende biraz sislik var nedenini bilmiyorum ayaklarimi usutmus olabilrimbende 2 gunluk ayran corbasi detoksu yapicam ama kahvaltım i guzel yapcam öğlen aksam ayran corbasi icicem siskinligm cumaya kadar gitsin istiyorum carsamba persembe yapym cumada eksilerde cikiyimnn EVELALLAH Detokstan sonrada menulerimden yemege baslarim
Ayyyyy gunaydın
Oku oku bitiremedim
Napiosunuz guzeller
Arzum temizlikle kafayi bozucam artik
Kizlarin rekabetinede iyi guldum ama
13.takim transferleri hosgeldiniz
dün alarayla kek yaptik popisine kadar una bulandi sipa ama ne mutlu oldu
Donup donup opuyor daha utu var yapilacak ayaklarim agriyor pofffff
Arzu esimle konustum ama herzamanki gibi gecistirdi dün yeni isine basladi birazda stresli az zaman gecsin uzerinden tekrar konuscam cokmu sey istiyorum bilmiyorumki
Bu aradaa bugun 52.5 i gordum tartida
Hulya abla cok gecmis olsun
Aeben abla o koca nazida cekilmiyo be Allah sifa versin
Pizza ve gece yarisi cikolata yiyen güzeller bu nasıl bir rekabet
takımımız bayağı bir güçlenmiş yeni üyeleriyle
birincilikleri kaptırmaz gibi geliyor ya hadi hayırlısı
Super an moralim alt ust oldu su anda gozyaslarimi tutamiyorum saldiricak yer ariyorum
Bir derdim var bolumunde themisin konusunu acip okuyun basligi yarim saat once yasananlar gibi bi sey.
Cok kotuym.
Aynen bazı günler çok yoğun oluyor uykusuzum biraz zor ilerliyor bugunGünaydın gubsecim.nasılsın?ne yapıyon?işler yoğun galiba ha?
Uyuza bak heleeeyaa çok güzel ben neden günlük menü hazırlamıyorum ki kendme saf mıyım ben yaaa :))))
hemen başlıyorumm benn dee :)
ya nasıl bi detoksmuş ben de güzel bişeyler yapmak istiyorum biraz ödem atmak için ...
Pirinç lapası yapacam galiba ama ayran çorbası detoksu nasıl canıımm ???
inşallah kaptırmayz evet rekabetimiz de çok tatlı ben çk seviyorm zeynoşu :) N no name
bak ortalıkta değil yine doğurtmaya gitti galiba :) ya çikolata gördü ya da çeyrek ekmek :)
Hu huu karatayciya bakkkk.karatay hoca bi gun boyunca pirinc yedigini görse kahrından ölüryaa çok güzel ben neden günlük menü hazırlamıyorum ki kendme saf mıyım ben yaaa :))))
hemen başlıyorumm benn dee :)
ya nasıl bi detoksmuş ben de güzel bişeyler yapmak istiyorum biraz ödem atmak için ...
Pirinç lapası yapacam galiba ama ayran çorbası detoksu nasıl canıımm ???
inşallah kaptırmayz evet rekabetimiz de çok tatlı ben çk seviyorm zeynoşu :) N no name
bak ortalıkta değil yine doğurtmaya gitti galiba :) ya çikolata gördü ya da çeyrek ekmek :)
Evet aynisi onlara yapilmali kesinlikle katiliuoruminsanlar kadar korkunç bir canlı yok şu dünyada kesinlikle !!!
hadım edip aynısını onlara yapçaksın pislikler
Hu huu karatayciya bakkkk.karatay hoca bi gun boyunca pirinc yedigini görse kahrından ölür
Uyuza bak heleeeyok bugün evdeyim.kizimla uğraşıyordum ev isleri çok var eşim le muhabbet ettik falan derken öyle iste.simdi de sauna esofmani mi giyip yürüyüş yapcam bantta.pizza çekiyor mu kız canın ismarliyim mi sana
gunaydin masaAllah ne kadar cogalmisiz.herkese ciktiginiz bu yolda azim ve sebat dilerim.basarilar..
E tamam pizza da da protein varrr domates varrr biber varrr ye sen ye çakma karatayci seni:) ya ama detokssss olsun diye :)
Metabolizması hızlı eşinizin yemekten hemen sonra lavaboya gider boyle insanlar.yedikleri çok çabuk harcaniyokızlar merhaba bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorumm. ne yapmam gerekiyor birisi beni kısaca bilgilendirebilir mi acaba. boyum 1,61 kilom akşam tokken 62,800 çıkıyorum akşam ve sabah açken 61,500. aslında dün başladım yemeğimi azaltmaya ve bana göre çok fazla birşey yemedim ama yemekten sonra bir çıktım ki aradaki fark yukarıda yazdığım gibi. eşim benden daha çok yediği halde onda sadece 200 gr oynadı. anlamıyorum niye böyle oldu.
:)) annmgildeyim misafir var herkes doya doya yedi bn fuya rejim yapiyorum az yedim herkesten fazla yemis ciktim tartida nasil zoruma gitmisti olur ole merak etme bunyeden kaynakli.sabah ki kilonu baz al.yer varmi bilmiyorum bu grupta ilk sayfada kuralar var doldurup basliyor sun.kolay gelsin yada cuma yarismasina katilmk isteyenlee yazabilirsinkızlar merhaba bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorumm. ne yapmam gerekiyor birisi beni kısaca bilgilendirebilir mi acaba. boyum 1,61 kilom akşam tokken 62,800 çıkıyorum akşam ve sabah açken 61,500. aslında dün başladım yemeğimi azaltmaya ve bana göre çok fazla birşey yemedim ama yemekten sonra bir çıktım ki aradaki fark yukarıda yazdığım gibi. eşim benden daha çok yediği halde onda sadece 200 gr oynadı. anlamıyorum niye böyle oldu.
Metabolizması hızlı eşinizin yemekten hemen sonra lavaboya gider boyle insanlar.yedikleri çok çabuk harcaniyo
:)) annmgildeyim misafir var herkes doya doya yedi bn fuya rejim yapiyorum az yedim herkesten fazla yemis ciktim tartida nasil zoruma gitmisti olur ole merak etme bunyeden kaynakli.sabah ki kilonu baz al.yer varmi bilmiyorum bu grupta ilk sayfada kuralar var doldurup basliyor sun.kolay gelsin yada cuma yarismasina katilmk isteyenlee yazabilirsin
İlk sayfada kurallar var onu okuman gerek eğer kabul ediyorsan form var onu dolduruyorsunuz bu kadacikk :) bende yeniyim burda.herkes kendi diğerini uyguluyordu.önemli olan ilk sayfadaki kurallara uymanpeki benim ne yapmam gerekiyor bu yarışmaya katılmam için. burdaki herkes kendi diyetini mi uyguluyor
İlk sayfada kurallar var onu okuman gerek eğer kabul ediyorsan form var onu dolduruyorsunuz bu kadacikk :) bende yeniyim burda.herkes kendi diğerini uyguluyordu.önemli olan ilk sayfadaki kurallara uyman
kızlar merhaba bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorumm. ne yapmam gerekiyor birisi beni kısaca bilgilendirebilir mi acaba. boyum 1,61 kilom akşam tokken 62,800 çıkıyorum akşam ve sabah açken 61,500. aslında dün başladım yemeğimi azaltmaya ve bana göre çok fazla birşey yemedim ama yemekten sonra bir çıktım ki aradaki fark yukarıda yazdığım gibi. eşim benden daha çok yediği halde onda sadece 200 gr oynadı. anlamıyorum niye böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?