Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaa çok güzel ben neden günlük menü hazırlamıyorum ki kendme saf mıyım ben yaaa :))))
hemen başlıyorumm benn dee :)

ya nasıl bi detoksmuş ben de güzel bişeyler yapmak istiyorum biraz ödem atmak için ...

Pirinç lapası yapacam galiba ama ayran çorbası detoksu nasıl canıımm ???

inşallah kaptırmayz evet rekabetimiz de çok tatlı ben çk seviyorm zeynoşu :) N no name

bak ortalıkta değil yine doğurtmaya gitti galiba :) ya çikolata gördü ya da çeyrek ekmek :)

Super an moralim alt ust oldu su anda gozyaslarimi tutamiyorum saldiricak yer ariyorum
Bir derdim var bolumunde themisin konusunu acip okuyun basligi yarim saat once yasananlar gibi bi sey.
Cok kotuym.

insanlar kadar korkunç bir canlı yok şu dünyada kesinlikle !!!

hadım edip aynısını onlara yapçaksın pislikler

Uyuza bak heleee yok bugün evdeyim.kizimla uğraşıyordum ev isleri çok var eşim le muhabbet ettik falan derken öyle iste.simdi de sauna esofmani mi giyip yürüyüş yapcam bantta.pizza çekiyor mu kız canın ismarliyim mi sana

Son düzenleme:
Hu huu karatayciya bakkkk.karatay hoca bi gun boyunca pirinc yedigini görse kahrından ölür

ıyy sabah sabah iğrenç :)
ben de sana taze ekmek şööylee en kalorilisinden bi kaşar peynir ve bisssüüürüü kare çikolata alayımmmm :)))

kızlar merhaba bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorumm. ne yapmam gerekiyor birisi beni kısaca bilgilendirebilir mi acaba. boyum 1,61 kilom akşam tokken 62,800 çıkıyorum akşam ve sabah açken 61,500. aslında dün başladım yemeğimi azaltmaya ve bana göre çok fazla birşey yemedim ama yemekten sonra bir çıktım ki aradaki fark yukarıda yazdığım gibi. eşim benden daha çok yediği halde onda sadece 200 gr oynadı. anlamıyorum niye böyle oldu.

Metabolizması hızlı eşinizin yemekten hemen sonra lavaboya gider boyle insanlar.yedikleri çok çabuk harcaniyo

:)) annmgildeyim misafir var herkes doya doya yedi bn fuya rejim yapiyorum az yedim herkesten fazla yemis ciktim tartida nasil zoruma gitmisti olur ole merak etme bunyeden kaynakli.sabah ki kilonu baz al.yer varmi bilmiyorum bu grupta ilk sayfada kuralar var doldurup basliyor sun.kolay gelsin yada cuma yarismasina katilmk isteyenlee yazabilirsin

Metabolizması hızlı eşinizin yemekten hemen sonra lavaboya gider boyle insanlar.yedikleri çok çabuk harcaniyo

peki benim ne yapmam gerekiyor bu yarışmaya katılmam için. burdaki herkes kendi diyetini mi uyguluyor

çok teşekkür ederimm cevabımm içinn. benim uğurlu sayım 7 o yüzden burayı seçtim :)

peki benim ne yapmam gerekiyor bu yarışmaya katılmam için. burdaki herkes kendi diyetini mi uyguluyor
İlk sayfada kurallar var onu okuman gerek eğer kabul ediyorsan form var onu dolduruyorsunuz bu kadacikk :) bende yeniyim burda.herkes kendi diğerini uyguluyordu.önemli olan ilk sayfadaki kurallara uyman

İlk sayfada kurallar var onu okuman gerek eğer kabul ediyorsan form var onu dolduruyorsunuz bu kadacikk :) bende yeniyim burda.herkes kendi diğerini uyguluyordu.önemli olan ilk sayfadaki kurallara uyman

peki formu kopyalayıp doldurup burda mı paylaşıcamm birine mi göndermem gerekiyor.

hoş geldnzzz aramızaaa :)) ilk sayfadaki formu doldurun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…