Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Super an moralim alt ust oldu su anda gozyaslarimi tutamiyorum saldiricak yer ariyorum
Bir derdim var bolumunde themisin konusunu acip okuyun basligi yarim saat once yasananlar gibi bi sey.
Cok kotuym.

Gunaydin 7. Takimin narin gulleri

Hayat kendini cok guzel motive ediyorsun canim, tebrik ederim

Hande ne guzel bir gun gecirmissin meleginle. Ev konusunu da gundemden dusurme. Evi disi kus yapar. Esini razi et, kafan rahat etsin birtanem.

Aeben abla, misafirlerinle iyi vakit gecirirsin insallah. Esin de toparlanmistir diye umuyorum.

Naz bebeginle gecirilen zaman herseyden kiymetli canim. Sana o yuzden demistim kosu bandina evinde yer ac diye. Aksamlari spor salonunda saatlerin gidiyor. Simdi nasil oldun?

Ezgi okuma su sikintilari canim. Kendini uzmekten zevk mi aliyorsun canim...

Ama denk geldim bi amda çöktüm orda yazilanlari bi insan yapmis olamaz ya bizim insanimiz bu kadar mi aciz

Ama denk geldim bi amda çöktüm orda yazilanlari bi insan yapmis olamaz ya bizim insanimiz bu kadar mi aciz

Canim her ne oldu ise mutlaka cok uzucudur. Ama senin su topikten uzak durman lazim. Yok mu eglenceli yuzunu guldurecek topikler. Oralarda gecir zamanini Allahini seversen. Baskasinin derdiyle yipranma bir de...

Canim her ne oldu ise mutlaka cok uzucudur. Ama senin su topikten uzak durman lazim. Yok mu eglenceli yuzunu guldurecek topikler. Oralarda gecir zamanini Allahini seversen. Baskasinin derdiyle yipranma bir de...
Kiz baskasinin derdi degil.. İnsanligin derdi bu.. Soylesem mi bilemedim.. Off

şimdi iyiyim canım çok şükür . azcık bir yerim yerim olsa hiç teredüt etmeden alırım koşu bandını ama malesef yok canım oğluşun odasında duruyordu hayatımıza katılmadan önce oda yapınca tekrar gönderdik anneme

Oglan nasil oldu canim? Gecmistir insallah hastaligi.

Super spor yaptim bu sabahh, jilliani aksama biraktim
  • 10dakika isinma
  • 50squat
  • 50iç bacak eritme
  • 35popo skistirma
  • 40popo kaldirma
  • 100mekik
Hazirlanip avm gezebilirim artikk:)

Super an moralim alt ust oldu su anda gozyaslarimi tutamiyorum saldiricak yer ariyorum
Bir derdim var bolumunde themisin konusunu acip okuyun basligi yarim saat once yasananlar gibi bi sey.
Cok kotuym.
Ben diyorum sana kaç defa bdv'ye girince kendimi birden korku tünelinde gibi hissediyorum. Hayattan soğuyorum resmen. Lanet olsun bu dünyaya deyip gidesim geliyo o derece. En iyisi bakmamak

Ben diyorum sana kaç defa bdv'ye girince kendimi birden korku tünelinde gibi hissediyorum. Hayattan soğuyorum resmen. Lanet olsun bu dünyaya deyip gidesim geliyo o derece. En iyisi bakmamak
Aynen cnm bende bakmicaktim baslik ilgimi cekti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…