- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Ama denk geldim bi amda çöktüm orda yazilanlari bi insan yapmis olamaz ya bizim insanimiz bu kadar mi acizGunaydin 7. Takimin narin gulleri
Hayat kendini cok guzel motive ediyorsun canim, tebrik ederim
Hande ne guzel bir gun gecirmissin meleginle. Ev konusunu da gundemden dusurme. Evi disi kus yapar. Esini razi et, kafan rahat etsin birtanem.
Aeben abla, misafirlerinle iyi vakit gecirirsin insallah. Esin de toparlanmistir diye umuyorum.
Naz bebeginle gecirilen zaman herseyden kiymetli canim. Sana o yuzden demistim kosu bandina evinde yer ac diye. Aksamlari spor salonunda saatlerin gidiyor. Simdi nasil oldun?
Ezgi okuma su sikintilari canim. Kendini uzmekten zevk mi aliyorsun canim...
Ama denk geldim bi amda çöktüm orda yazilanlari bi insan yapmis olamaz ya bizim insanimiz bu kadar mi aciz
Kiz baskasinin derdi degil.. İnsanligin derdi bu.. Soylesem mi bilemedim.. OffCanim her ne oldu ise mutlaka cok uzucudur. Ama senin su topikten uzak durman lazim. Yok mu eglenceli yuzunu guldurecek topikler. Oralarda gecir zamanini Allahini seversen. Baskasinin derdiyle yipranma bir de...
Gunaydin 7. Takimin narin gulleri
Hayat kendini cok guzel motive ediyorsun canim, tebrik ederim
Hande ne guzel bir gun gecirmissin meleginle. Ev konusunu da gundemden dusurme. Evi disi kus yapar. Esini razi et, kafan rahat etsin birtanem.
Aeben abla, misafirlerinle iyi vakit gecirirsin insallah. Esin de toparlanmistir diye umuyorum.
Naz bebeginle gecirilen zaman herseyden kiymetli canim. Sana o yuzden demistim kosu bandina evinde yer ac diye. Aksamlari spor salonunda saatlerin gidiyor. Simdi nasil oldun?
Ezgi okuma su sikintilari canim. Kendini uzmekten zevk mi aliyorsun canim...
Kiz baskasinin derdi degil.. İnsanligin derdi bu.. Soylesem mi bilemedim.. Off
şimdi iyiyim canım çok şükür . azcık bir yerim yerim olsa hiç teredüt etmeden alırım koşu bandını ama malesef yok canımoğluşun odasında duruyordu hayatımıza katılmadan önce oda yapınca tekrar gönderdik anneme
AminnOkudum canim. Yoruma gerek yok. Once adalet sonra Allah versin cezalarini...
Oglan nasil oldu canim? Gecmistir insallah hastaligi.
Cok gecmis olsunbiraz burun akıntısı kaldı onun dışında iyi çok şükür canım . sağol ilgin için
KOlay gelsinnn:))Ben de sabah sporumu yapayim geciktirmeden
Ne ldu ya du bakimmmSuper an moralim alt ust oldu su anda gozyaslarimi tutamiyorum saldiricak yer ariyorum
Bir derdim var bolumunde themisin konusunu acip okuyun basligi yarim saat once yasananlar gibi bi sey.
Cok kotuym.
Ben diyorum sana kaç defa bdv'ye girince kendimi birden korku tünelinde gibi hissediyorum. Hayattan soğuyorum resmen. Lanet olsun bu dünyaya deyip gidesim geliyo o derece. En iyisi bakmamakSuper an moralim alt ust oldu su anda gozyaslarimi tutamiyorum saldiricak yer ariyorum
Bir derdim var bolumunde themisin konusunu acip okuyun basligi yarim saat once yasananlar gibi bi sey.
Cok kotuym.
Ben de diyorum hep en iyisi bakmamak...Ben diyorum sana kaç defa bdv'ye girince kendimi birden korku tünelinde gibi hissediyorum. Hayattan soğuyorum resmen. Lanet olsun bu dünyaya deyip gidesim geliyo o derece. En iyisi bakmamak
Aynen cnm bende bakmicaktim baslik ilgimi cekti:)Ben diyorum sana kaç defa bdv'ye girince kendimi birden korku tünelinde gibi hissediyorum. Hayattan soğuyorum resmen. Lanet olsun bu dünyaya deyip gidesim geliyo o derece. En iyisi bakmamak
Ooo supersin ezgikuzu...hadi gezme zamanııı...Super spor yaptim bu sabahh, jilliani aksama biraktim
Hazirlanip avm gezebilirim artikk:)
- 10dakika isinma
- 50squat
- 50iç bacak eritme
- 35popo skistirma
- 40popo kaldirma
- 100mekik
GorusuruuuuzzzzOoo supersin ezgikuzu...hadi gezme zamanııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?