Burda yayinliyorsun sekerimpeki formu kopyalayıp doldurup burda mı paylaşıcamm birine mi göndermem gerekiyor.
buraya kopyalayın :)peki formu kopyalayıp doldurup burda mı paylaşıcamm birine mi göndermem gerekiyor.
Sus kız sen Bücür cadı :) :)hoş geldnzzz aramızaaa :)) ilk sayfadaki formu doldurun :)
ben ilgilenıyorum ya yenı arkadasla alllaaa aaalllaaa bi sus sen :)Burda yayinliyorsun sekerim
ben ilgilenıyorum ya yenı arkadasla alllaaa aaalllaaa bi sus sen :)
git çikolata neyim ye hıııhhh
Cuma günü görürsün sen
Zeynep ve tuğba çok tatlısınız ya...neşeleniyorum sizin yazıları okudukca...
Evet canım ilk sayfadakı kuralları oku kabul edersen formu doldur ve deneme süren başlasın...bu süreçde her akşam raporunu verecek,kızlarla sohbet edicek en önemlisi diyetini yapacak,suyunu içecek sporunu yapacaksın.bak kuralları özet geçtim sanapeki formu kopyalayıp doldurup burda mı paylaşıcamm birine mi göndermem gerekiyor.
Dün spor yaptınmı sen?:) ortak yönlermz varmış kaptan fark ettikçe daha da ısınıyoruz :)
Dün spor yaptınmı sen?Sus kız sen Bücür cadı :) :)
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:gülru
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:55
KİLO ALMA NEDENİNİZ:çok abur cubur yiyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: göbek kısmım kalınlaştı eski zayıf halimi özledim. kıyafetlerimi yakıştıramıyorum kendime. kısacası güzel görünmek içinn.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: memurumm eşimde memur ikimizde ailelerimizden farklı şehirlerde yaşıyoruz iş nedeniyle. ben aileme 10 saat uzaktayım eşim 2 saat uzakta. 5,5 aylık evliyiz. şimdilik bu kadar :)
Ayyy ne güzeeeel,1evli mutlu fıstık daha. ..hoş geldin kuzum...inşallah kararlı şekilde devam eder ve güzelce zayıflarsın.bilmiyorum yarışmaları takip etdin mi ama sen 8yılın rekorunu kırmış bi takıma geldin haaa.. onun için bu takıma gelen her bir üyenin üzerine büyük yük düşüyor.yani sadece kendin için deyil 7.takım içinde kilo vermelisin.peki şimdi söyle bakalım nasıl bi diyet uygulamayı düşübüyorsun?ya da uyguluyorsun?Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:gülru
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:55
KİLO ALMA NEDENİNİZ:çok abur cubur yiyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: göbek kısmım kalınlaştı eski zayıf halimi özledim. kıyafetlerimi yakıştıramıyorum kendime. kısacası güzel görünmek içinn.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: memurumm eşimde memur ikimizde ailelerimizden farklı şehirlerde yaşıyoruz iş nedeniyle. ben aileme 10 saat uzaktayım eşim 2 saat uzakta. 5,5 aylık evliyiz. şimdilik bu kadar :)
Esmam nasılsın kuzum?geldin mi evine?özletdin kendini...gunaydin masaAllah ne kadar cogalmisiz.herkese ciktiginiz bu yolda azim ve sebat dilerim.basarilar..
Bakalım zeynepcimBen bugün toptan yapcam sporu aynurcum
Yazdım ama aceleyle çıkınca öyle olmuşdaha alıntı yapmayı bilmiyooo hihihiihhi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?