Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

peki formu kopyalayıp doldurup burda mı paylaşıcamm birine mi göndermem gerekiyor.
Evet canım ilk sayfadakı kuralları oku kabul edersen formu doldur ve deneme süren başlasın...bu süreçde her akşam raporunu verecek,kızlarla sohbet edicek en önemlisi diyetini yapacak,suyunu içecek sporunu yapacaksın.bak kuralları özet geçtim sana bunlara da ok diyorsan formu doldur da tanıyalım bakalım fıstığı...

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:gülru
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:161

KİLONUZ:62

HEDEF KİLONUZ:55

KİLO ALMA NEDENİNİZ:çok abur cubur yiyorum

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: göbek kısmım kalınlaştı eski zayıf halimi özledim. kıyafetlerimi yakıştıramıyorum kendime. kısacası güzel görünmek içinn.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: memurumm eşimde memur ikimizde ailelerimizden farklı şehirlerde yaşıyoruz iş nedeniyle. ben aileme 10 saat uzaktayım eşim 2 saat uzakta. 5,5 aylık evliyiz. şimdilik bu kadar :)

hoşgeldin canm :)
ben de tuba 21 yaşndaym üniv okuyorm .

o göbişten bizde de var :)
merak etme hep beraber güzel güzell vercez kilolarımızı :))

yeni evlisin ne güzell yaaa :)
evli olmak nasıl bişey :)

Ayyy ne güzeeeel,1evli mutlu fıstık daha. ..hoş geldin kuzum...inşallah kararlı şekilde devam eder ve güzelce zayıflarsın.bilmiyorum yarışmaları takip etdin mi ama sen 8yılın rekorunu kırmış bi takıma geldin haaa.. onun için bu takıma gelen her bir üyenin üzerine büyük yük düşüyor.yani sadece kendin için deyil 7.takım içinde kilo vermelisin.peki şimdi söyle bakalım nasıl bi diyet uygulamayı düşübüyorsun?ya da uyguluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…