Ama tembellikten değildi kızım hic durmadı çok zor uyuttum22.30 da uyudu .uykum geldi benimdeBakalım zeynepcim
toptan spor diye bişey mi varmış biz neden hiç duymadık :))))) yapmadık işte tembellikten :)Ben bugün toptan yapcam sporu aynurcum
geldim aynuram sagolasin napiyorsunuz julliana baktim guzel sonuclar siz memnun kadiniz miEsmam nasılsın kuzum?geldin mi evine?özletdin kendini...
Supersin yaaaa:), nerden aklina geldi:)
hoşgeldin canm :)
ben de tuba 21 yaşndaym üniv okuyorm .
o göbişten bizde de var :)
merak etme hep beraber güzel güzell vercez kilolarımızı :))
yeni evlisin ne güzell yaaa :)
evli olmak nasıl bişey :)
yaa çok güzel ben neden günlük menü hazırlamıyorum ki kendme saf mıyım ben yaaa :))))
hemen başlıyorumm benn dee :)
ya nasıl bi detoksmuş ben de güzel bişeyler yapmak istiyorum biraz ödem atmak için ...
Pirinç lapası yapacam galiba ama ayran çorbası detoksu nasıl canıımm ???
inşallah kaptırmayz evet rekabetimiz de çok tatlı ben çk seviyorm zeynoşu :) N no name
bak ortalıkta değil yine doğurtmaya gitti galiba :) ya çikolata gördü ya da çeyrek ekmek :)
Ayyy ne güzeeeel,1evli mutlu fıstık daha. ..hoş geldin kuzum...inşallah kararlı şekilde devam eder ve güzelce zayıflarsın.bilmiyorum yarışmaları takip etdin mi ama sen 8yılın rekorunu kırmış bi takıma geldin haaa.. onun için bu takıma gelen her bir üyenin üzerine büyük yük düşüyor.yani sadece kendin için deyil 7.takım içinde kilo vermelisin.peki şimdi söyle bakalım nasıl bi diyet uygulamayı düşübüyorsun?ya da uyguluyorsun?
çok teşekkür ederimm cevabımm içinn. benim uğurlu sayım 7 o yüzden burayı seçtim :)
canım evli olmak çok ama çok güzel birşey birde bence kilo aldıran birşey :) allah herkesi sevdiğine yazsın inşallah :)
Benidme ugurlu sayim.yedi hosgeldinnn canimmm
Gunaydin 7. Takimin narin gulleri
Hayat kendini cok guzel motive ediyorsun canim, tebrik ederim
Hande ne guzel bir gun gecirmissin meleginle. Ev konusunu da gundemden dusurme. Evi disi kus yapar. Esini razi et, kafan rahat etsin birtanem.
Aeben abla, misafirlerinle iyi vakit gecirirsin insallah. Esin de toparlanmistir diye umuyorum.
Naz bebeginle gecirilen zaman herseyden kiymetli canim. Sana o yuzden demistim kosu bandina evinde yer ac diye. Aksamlari spor salonunda saatlerin gidiyor. Simdi nasil oldun?
Ezgi okuma su sikintilari canim. Kendini uzmekten zevk mi aliyorsun canim...
bana cvp verebilir misiniz lütfennnn :) gruba dahil oldum mu ben şimdi
Esma hos geldin canim. Jillianda cok guzel sonuclar almislar. Yapmayi dusunuyordun sen, hic durma bence
Elif nasil oldun canim?
TubaDunya kucuk. Bak dogumda Zeynep in eline dusersin mazallah
Guler hos geldin tatlim. Ne guzel belirlemissin yanlislarini. Onlara dikkat edip spor da yaparsan rahat rahat verirsin kilolarini canim
Gruptasin canim. 3 hafta deneme suren var. Paylasimini iyi tutar, hergun menu verirsen kilo vermede de basarili olursan listeye de girersin
Hos geldin yeniden. Sen neden sabah erken girerim dedin?
sagolasın cnm suan mekık cekıyorum mekık aletıyle dıyet ısı bıttıkten sonra yanı mezun olduktan sonra saglıklı beslenmeyle bırlıkte jıllıan yapacagım ınsallah umarım faydasını gorurum bu hafta annemgıle gıttıgımde herkesı verdıgım kılonun yeterı oldugunu bırkmam gerektıgını soyledı ınsallah 56 yı gorursem tartıda ondan sonrada sıkılasacagım inallah..Esma hos geldin canim. Jillianda cok guzel sonuclar almislar. Yapmayi dusunuyordun sen, hic durma bence
Elif nasil oldun canim?
TubaDunya kucuk. Bak dogumda Zeynep in eline dusersin mazallah
Guler hos geldin tatlim. Ne guzel belirlemissin yanlislarini. Onlara dikkat edip spor da yaparsan rahat rahat verirsin kilolarini canim
benim işim sabah 8 de başlıyor. o saatten akşam 5 e kadar hep internet başındayım ben. evde de net olmadığı için akşamları giremem malesef. telefonumda da yok. bütün gün netin başında olunca eve net bağlatmama kararı aldık eşimle. o yüzden sabahları girerimm dedim. akşamki kilomu da sabah yazarımm erkenden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?