Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Link atarmısın lütfen.belki ben de katılırım...
Sende katıl ne güzel olur :) birde yediğin balık tazeyse zehirlemez..ben oğluma balık yanında yoğurt yediririm hep...Ayça Kaya vardoktor,TV programlarına çıkar,oda demişti aynı şeyi...

Selamlar, iyi akşamlar... Ben bu aşk mevzusunu hiç sevmedim Hep bir sıkıntı, stres.. Olur mu olmaz mı fikirler düşünceler.. Neyse..

Bugünki menüm:

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,dereotu,maydanoz
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 çk patates salatası
1 çk tavuklu erişte
Çok ufak pasta
1 poğaça

Önümüzdeki hafta doğum günüm ve sömestr a denk geldiği için işyerimde bugün yaptık. Haliyle dengeleyebilmek için sabah normalde yediğim ekmeği yemedim ve akşam yemeği yemedim. 1,5 lt su içtim. 20 dk yürüyüş yaptım ve 1 saat bisikletle çalışma yapacağım şimdi. Birde karışık bitki çayı

Bugünkü menüm,
Sabah :

Bir haşlanmış yumurta
İki ceviz
Bi kaç tane fıstık ve iki kayısı
Bir dilim ananas
Sadece bi çatal kadar peynir

Öğlen :

Bi kase çorba
İki kaşık sebze yemeği
Bi kaç tane fıstık

Bir dilim elma.
2.5 lt su içtim
3 km yürüdüm ama sauna esofmani giydiği için artik kollarından su damlacığı için kısa surdu.yoksa en az beş 5 km yururdum
Bugün bisey yemedim aksama da yesem mi yemesem mi diye düşünmekten epey geçti.acikirsam artik tarcinli süt içerim

Canım gözüme batan tek şey 1avuş badem ve ceviz...çok ya o...gerisi iyi bööle kilo verebiliyorsan ne mutlu sana.
Bakalım cuma tartı ne diyecek:)
1avuc çok olmuyor ki 2ceviz 4 badem falan yapıyor dolu dolu değil yani:)

Çok çok geçmiş olsun canım benim annemde de tansiyon ve şeker var Allah başımızdan eksik etmesin onlari

Biri pasta dedi sanki

Allahım Allahııım onlarda ne öğle?pasta puaçaaaa....bağıran smileeeeeee....1saat bilsikletini mutlaka yap hatta mümkünse 1.5 saat yap...al sana bedduannın en okkalısııı...
Perim ooooyyy işşşşallah o yediklerinin vicdan azabıyla uyuyamazsın geceeeee...

Ara ara yapiyordum ama bugun tam 1aylik egzersizine basladim tatlm squatin
ya benm basenler ve kalça cok fazla oluyolar artk :) incelmezseller rahat rahat elbise giyemem kilo versem dee
ben squat küçültüyo mu büyütüyo dolgunlaştırıyo mu bi türlü anlamadım ?
senin bilgin var mı

ya benm basenler ve kalça cok fazla oluyolar artk :) incelmezseller rahat rahat elbise giyemem kilo versem dee
ben squat küçültüyo mu büyütüyo dolgunlaştırıyo mu bi türlü anlamadım ?
senin bilgin var mı
Squat sekillendiriyo canm oldugundan daha sekilli dolgun gosteriyo daha arkaya dogru çıkık gosteriyo daha yuvarlak bicimde :)

Kiz erken dogum gunu kutlamislar ama

Olmaz olur mu popoyla birlikte bacaklari da sekillendiriyo tabiki tatlim squat yaparken yanlarda yaglar skisiyor hic farketmedin mi
yok ben daha hiç denemedimmm bacaga faydssı varsa hemen başlayayım diye sordum.. başlıyorum o zaman bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…