Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence başlanğıcı gayet güzel yapmışsın canım. Aynen devam.tartıyı da düz bi zemine koy.mesela banyoda fayans üzeri ola bilir.tartıyı koyduğunda sallanmaması gerek.halıysa en kötüsü...

Kesinlikle. Duzenli yapsan zaten fazla kilonu gostermezsin. Mesela 3 kg degil 1.5 verince tamam boyle iyiyim dersin. Spor cok guzel sikilastirip inceltiyor.
Kiii ben 10 saat masa başında oturduğum için, sıkılaşmaya çok ihtiyacım var...
Arkadaşlarım bana görüşünüşte zayıfsın diyorlar ama sıkılaşmak şart ya..
Mart ayında spor salonuna yazılabilirim...

Gecmis olsun canim. Hic de kotu bir baslangic yapmamissin. Hepimizin metabolizmasi farkli. Kendine uygun bir duzen kurarsin sen de zamanla.

Kilona en yakin sonucu nerede veriyorsa tartiyi oraya koy ve hic oynatma

honey_ball çok teşekkür ederimm. umarım geçer yılbaşından beri böyleyimm 2-3 gün iyi sonra yine şişiyor. ve halsizlik yapıyorr. umarım atlatırım.
güzel bi başlangıç olduğunu düşünüyorsan ne mutlu bana.. inşallah daha çok dikkat ederek devam edicemm. tartıyı da dediğin gibi yapcamm :)

Sahilde yurumek... Benim yerime de yuru. Nasil canim cekti suan

Oyle yap canim. Cok faydasini gorursun. Daha dinc ve enerjik olursun

Bence başlanğıcı gayet güzel yapmışsın canım. Aynen devam.tartıyı da düz bi zemine koy.mesela banyoda fayans üzeri ola bilir.tartıyı koyduğunda sallanmaması gerek.halıysa en kötüsü...

kaptanımm çok teşekkür ederimmm. umarım irademi bozmadan böyle devvam ederim. biz işten çıkınca eşimle markete giderizz sonra markettte dağılırız herkes istediğini alır kasada buluşuruz tabi bi sürü abur cuburr. dün yine gittik. eşim önde ben arkada peşinden ayrılmadımm. bi sürü şey aldı sana da alayım mı dio hepsine hayır dedim. ben seninkinin ucundan ısırırım dedimm. ama hiç de ısırmadımm :)

Oglan sizdi kaldi. Gece uyumaz gunduz uyanmaz

Ben gidip yuruyeyim, kalori yakayim biraz. Musait olanlar sporunuzu erken yapin aksama mazaret bulmayin

Isırma sakınnnn yoksa kendine güvenin sarsılır,e bizim de sana olan güvenimiz de tabiki...zor bi durum evet..sen en iyisi kocanı ikna et de bir süre almasın ööle şeyler...

Isırma sakınnnn yoksa kendine güvenin sarsılır,e bizim de sana olan güvenimiz de tabiki...zor bi durum evet..sen en iyisi kocanı ikna et de bir süre almasın ööle şeyler...

dimi almasın o da idare etsin artık biraz :) yaa birde bişey sorcamm, sizler beyaz ekmek mi tüketiyorsunuz yoksa kepek ekmek mi ya tam tahıllı çavdarlı falan mı. ben kepek ekmek yemek istemiyorum çünkü bende kansızlık var yemeyin diolar. tam tahıllı ekmek aldım o da miğdemi bulandırdı yiyemiyorum. ekmeği de azalttım ama hiç yememek daha mı iyi beyaz ekmekten. önerisi olan var mı

Canım en iyi tam buğday ekmeyi ama yiyemiyorsan da beyaz yeme kesinlikle.ben bir yıldır siyah ekmek yiyorum hep.ama dünden beridir hiç ekmek yemiyorum.bi de böğle deniycem bi kaç gün.ama miydem bulanıyor nedense acaba ekmek yemediyim için ola bilirmi diye düşünmüyor deyilim...

Ben dün sabah 62kiloydum.bu sabah 61.2düm.bakalım yarın nasıl olacak.çok merak ediyorum gerçekten...
kaptan işte aynen böyle gidiyo kilolar karatyla ..
ha bide ayptr soylemesi böle devam edersem yüzdem çok iyi gelecek :)

eger çok rahatsz olduysan kahvaltıda 1 dilim ye abla .. ben bazen ince yarım dilim yiyorum
ona ragmen gidiyor kilo

Hayat hergün şimdiye kadar çoktan gelirdu.acaba nasıl oldu annesi?
sosyal dün gelmesi her halde sözünü tutamadı...
eliiif gel hadi söz vermişdin bugünden başlıyordun...
aeben ablaaaa sen de bi günaydın derdin nerdesin?

dun gece gelmiş kaptan annesi iyiymiş çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…