- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.765
- 408
Yok aynura BN saka yaptim bnm bir kilim kaldi onura veririm her turlu inş..ama koruma devresinde burdayim 6 aydir kilosunu koruyan senin peşinde yani :))Esmam sen de galiba karatay yapmayı düşünüyorsun.sen de beni takipde ol...vallaha sırf size mahçup olmamak,iyu sonuçlar ala bilmek için çok dikkat edicemmm...
Canım beniiimmm...ama ben hayatımdan çıkarmıyorum ekmeyi.sadece şimdi lik hem denemek hem de fazla 1kaç kilom var onu vermek için.sonra yine yiycem günde 4 5 dilim. Sen de verene kadar sabrlı ol sonra eklersin yine benim gibi vaz geçemiyorsanBende hayatimdan ekmegi cikarcam.kaptanim seni ornek aldim.kendime
Güzel kuzum...ben de suyu çok rahat 3litre içiyorum...
Oooh ne güzel.iyi ol hep prenses .
Tamam kuzum.ben zaten ekmek yiycem yine şu aldıklarımı verdikden sonra...tamam işte burada birlikde koruruz...Yok aynura BN saka yaptim bnm bir kilim kaldi onura veririm her turlu inş..ama koruma devresinde burdayim 6 aydir kilosunu koruyan senin peşinde yani :))
Canım beniiimmm...ama ben hayatımdan çıkarmıyorum ekmeyi.sadece şimdi lik hem denemek hem de fazla 1kaç kilom var onu vermek için.sonra yine yiycem günde 4 5 dilim. Sen de verene kadar sabrlı ol sonra eklersin yine benim gibi vaz geçemiyorsan
2.5 litre su iciyorum.bitki çayı iciyorum ama beş gündür ayni canım sıkıldıCanım benim belki de bugünlük böğledir sabırlı ol...bazen günlük tartıldığımızda bunu görmemiz çok normal...yarını bekle derim...bi de suyu bol içki ödem atılsın varsa eyer...
Cumadan beri tartilmayayim dedim bu hafta boyle oldu ama kaçamak da yapmadım .bilemedimPeki bugüne kadar tartılmadın mı hiç?
Yarin lapa yapacagiz ödem atiyor bize katil istersen zeynep regl sen dolayı ödem topluyrsun herhalde2.5 litre su iciyorum.bitki çayı iciyorum ama beş gündür ayni canım sıkıldı
Ben cuna olmadan tatilmiyorum hic tartilmak veremessen motiveni dusuruyor bence kuzum2.5 litre su iciyorum.bitki çayı iciyorum ama beş gündür ayni canım sıkıldı
Yarin lapa yapacagiz ödem atiyor bize katil istersen zeynep regl sen dolayı ödem topluyrsun herhalde
Ben bi yıldır kepekli ya da çavdar ekmeyi yiyorum kuzum...Cikartabiliriz de aslında BN bundan sonra normal ekmek yemeyi düşünmüyorum ya hem sagliksz hm kilo aldiriyor..
Ben karatay gore besleniyorum canım ya pirinç yasak bendeYarin lapa yapacagiz ödem atiyor bize katil istersen zeynep regl sen dolayı ödem topluyrsun herhalde
Ooo o bu karataycııll....Yarin lapa yapacagiz ödem atiyor bize katil istersen zeynep regl sen dolayı ödem topluyrsun herhalde
Lilis yediginin miktarindan cok ne yedigin onemlidir ...Ya ama ben hiç ekmek yemiyorum ki...
İnan tabağıma aldığım şeyler avucumun içi kadarr abartı yok kii
Ne güzel....seebahar çok güzel şeyler söylüyor korunma topiginde onura gozardi etmuycemBen bi yıldır kepekli ya da çavdar ekmeyi yiyorum kuzum...
GÜnaydın datlum tşk ederimmmLilis yediginin miktarindan cok ne yedigin onemlidir ...
Gunaydin guzeller...
Lilis yediginin miktarindan cok ne yedigin onemlidir ...
Gunaydin guzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?