Aynuram bizim ev ahalisi tatilde :)))) bende biraz gec kalkiyorum ( benim icin gec 9 da) kalkincada okuyacaklarim var onlara girisiyorum sonrada kahvalti fasli iste :)Hayat hergün şimdiye kadar çoktan gelirdu.acaba nasıl oldu annesi?
sosyal dün gelmesi her halde sözünü tutamadı...
eliiif gel hadi söz vermişdin bugünden başlıyordun...
aeben ablaaaa sen de bi günaydın derdin nerdesin?
Bak şimdiii...benim hiç haberim yok o topikden bi ara girmişdim ama kimse yazmıyodu.şimdi bakarım yine...Ne güzel....seebahar çok güzel şeyler söylüyor korunma topiginde onura gozardi etmuycem
E ne yapayım gelmeyince yerin hemen belli oluyor.Aynuram bizim ev ahalisi tatilde :)))) bende biraz gec kalkiyorum ( benim icin gec 9 da) kalkincada okuyacaklarim var onlara girisiyorum sonrada kahvalti fasli iste :)
Hayatcim mumkunse tambugday ekmegi al cavdarinda gl endeksi biraz yuksek .icibe katilan her malzeme kl de artirir .. Ekmek icinde yiyene kadar ayri yiyceksen ye . Cok karisik ekmekleri ozelliklede farkli unlarin karisimini sindirim acisindan saglikli bulmuyorlarKizlar hani cadar ekmegin de bazen cevizli fakan oluyor ya onlar sakıncalımi
Ooo aynura one oyle hergun daldan dala atliyon bakimSırf böğle devam etmek istiyorum tuğbam.çok merak ediyorum acaba hep mi böğle iyi gidecek...sırf merakımdan yemiycem.sadece lahana çorbası yiycem ya acaba onun etkisi nasıl olacak diye merak ediyorum...
O tipik cok guzel kizlar ama canli degil iste . Mezun olunca araya baharim gibi haftalik bildirima devam edin ... Bende destege gelirim insallahNe güzel....seebahar çok güzel şeyler söylüyor korunma topiginde onura gozardi etmuycem
Yok ablam lahana diyeti yapmıyorum.evdekilerede lahama çorbası yapıcam hep birlikde yiycez.bu gün ve de herhaldr yarın...Ooo aynura one oyle hergun daldan dala atliyon bakim
Ekmegi kestin anladim ama lahana nerden ciktibu hafta ekmeksiz devam et lahana yapma 5 li rakamlari gorursun birkac gune
Ooo aynura one oyle hergun daldan dala atliyon bakim
Ekmegi kestin anladim ama lahana nerden ciktibu hafta ekmeksiz devam et lahana yapma 5 li rakamlari gorursun birkac gune
Bakın kızlar iki öncesi sonrası resmi koyuyorum...ilki sevgili editörümüz bahar...ikincisi ben
Yok ablam lahana diyeti yapmıyorum.evdekilerede lahama çorbası yapıcam hep birlikde yiycez.bu gün ve de herhaldr yarın...
Darısı sizin de başınıza kızlar.inşallah sporla da fitleşirim...eski kızlar gördü ben sizin için koydum ki motive olsun sizede...Tek kelime mukemellll yaa kaptann MAŞALLAH
Şimdi deyil canım.sen şimdilik böğle devam et. Deyişim gerektiyinde yaparsın böğle...Lahana corbasi ben diyet halini yaptım tatsiz tuzsuz icemedim ama ilerleyen gunlerde 1 hafta yapmayı düşüyorum benim teyzem yaptı 2 haftada 7 kilo verdi hemde diyetsyene gitti yagdanda vermis o 90 kiloydu cok fazlasi olan 7 kilo verir ben 2 hafta dayanamam tadi cok kotu diyet olanin 1 hafta yapicam ama şimdi deil diyete alışiyimda kuzum
Darısı sizin de başınıza kızlar.inşallah sporla da fitleşirim...eski kızlar gördü ben sizin için koydum ki motive olsun sizede...
Kızlar ben şimdi kızımı uyutuyorum..kv galiba çorbayı yapıyor mutfakta.jesun patates de koyacak.ben de yemem patateslerini.dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?