Canım benim belki de bugünlük böğledir sabırlı ol...bazen günlük tartıldığımızda bunu görmemiz çok normal...yarını bekle derim...bi de suyu bol içki ödem atılsın varsa eyer...Ya ben bu hafta çok iyi yaptım ama bugün tartildim kilim ayni.sanırım doğumdan altı ay sonra yani geçen ay mens oldum.50 gün oldu ve olmadım acaba ondan mi yoksa durdu mu vermem anlamadım.gecen hafta bu kadar dikkat etmedim ama çok iyi vermistim
Peki bugüne kadar tartılmadın mı hiç?Ya ben bu hafta çok iyi yaptım ama bugün tartildim kilim ayni.sanırım doğumdan altı ay sonra yani geçen ay mens oldum.50 gün oldu ve olmadım acaba ondan mi yoksa durdu mu vermem anlamadım.gecen hafta bu kadar dikkat etmedim ama çok iyi vermistim
Bende iyi gelmeye calisiyorum ama arkadaslar kadar değil ...Su çay serbest esmam.baksana ben de sevinmişdim senden de iyi haber vae diye...
Gunaydin
Hayat dun unutmusum canim. Annene cok gecmis olsun. Yuksek tansiyon sorunu mu var? Birseye mi uzuldu acaba...
Ezgi kolay gelsin canim. Oldu da bitti
Funda masallahEslerimiz ogutucu gibi zaten. Ne versen yok demezler gram kilo almazlar
Lilyana canim sen menu vermiyorsun ne zamandir. Bir yaz bakalim ne yeyip iciyorsun
Geçmiş olsun arkadasim herşey imtihan bizim için ..vücudu toparlanir biraz uyursa..Cok şükür uzuntusu yok ama bianda tansiyon yukselmis kuzum tansiyonu yok.cok şükür ama indi simdi mlekler gibo uyuyo ilac uyku yapti doktor 2 3 tane ilac verdi cok sagolun canlarim
Hayat hergün şimdiye kadar çoktan gelirdu.acaba nasıl oldu annesi?
sosyal dün gelmesi her halde sözünü tutamadı...
eliiif gel hadi söz vermişdin bugünden başlıyordun...
aeben ablaaaa sen de bi günaydın derdin nerdesin?
Geçmiş olsun arkadasim herşey imtihan bizim için ..vücudu toparlanir biraz uyursa..
Oooh ne güzel menün varmış.öğlen tavuk Döner ya da Izgara köfte,yanında ayran ve salata. .
akşam da o patates dilimlerini boş ver doyana kadar köfte ayran salata ye...
Düşünmez olurmuyuz hayatım...1niz bi gün geç gelin hepimuz merak eder ayrı ayrı sorarızBiraz ev isi yaptim annem yorulmasin die simdi.kahvalti hazrliyorum annemle babamacok tesekkur ederim kaptanim beni dusundugunuz icin ya cansiniz siz ya
Düşünmez olurmuyuz hayatım...1niz bi gün geç gelin hepimuz merak eder ayrı ayrı sorarız
Oooh ne güzel.iyi ol hep prenses .Geldim kizlar iyiyim bugün annem iyi keyfime diyecek yok dun benim icin cok zordu yanımda oldunuz sizi cok seviyorummmm canim takimim
Gunaydinnn diyorum pardon tunaydin
Bana baksanıza yaaa baya gaza gelmişim haaa...o kadar ki ekmek yemiyorum..
Buket aninda birakacaksin yemiyecegim tmm ssabah iki dilim ye aksam hic yeme.kendine ben biraktim de..Kaptanim ekmek yememeyi bende basarablsem en 2 ye indrebldim tebrikler
Bak ben hayatında hiç ekmeyi kesmeyen biri olarak deniyorum şu an ve herşeyi burada paylaşıyorum.sen beni izle...bak bakalım sonucum nasıl olacak...Kaptanim ekmek yememeyi bende basarablsem en 2 ye indrebldim tebrikler
Esmam sen de galiba karatay yapmayı düşünüyorsun.sen de beni takipde ol...vallaha sırf size mahçup olmamak,iyu sonuçlar ala bilmek için çok dikkat edicemmm...H
Buket aninda birakacaksin yemiyecegim tmm ssabah iki dilim ye aksam hic yeme.kendine ben biraktim de..
Bak ben hayatında hiç ekmeyi kesmeyen biri olarak deniyorum şu an ve herşeyi burada paylaşıyorum.sen beni izle...bak bakalım sonucum nasıl olacak...
H
Buket aninda birakacaksin yemiyecegim tmm ssabah iki dilim ye aksam hic yeme.kendine ben biraktim de..
Güzel kuzum...ben de suyu çok rahat 3litre içiyorum...Bugun kutudan menu sectimmm
Kahvalti
Marol maydonoz haslanmis tumurta koydum salatanin tuz yok ole salata yapip yedim ekmeksiz yibbi
Oglen
corba 2 dilim ekmek cacik
aksam
tavuk haslanmis yaninda salata ekmek yokmenum bu cikti arkdaslar
spor 1 saat yuruyus yaparim
ve standat 500 kere ip atladimm
suyu elimden alinn hep uyuyana kadar 3 litre oluyorr yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?