Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eger çok rahatsz olduysan kahvaltıda 1 dilim ye abla .. ben bazen ince yarım dilim yiyorum
ona ragmen gidiyor kilo
Sırf böğle devam etmek istiyorum tuğbam.çok merak ediyorum acaba hep mi böğle iyi gidecek...sırf merakımdan yemiycem.sadece lahana çorbası yiycem ya acaba onun etkisi nasıl olacak diye merak ediyorum...

Sırf böğle devam etmek istiyorum tuğbam.çok merak ediyorum acaba hep mi böğle iyi gidecek...sırf merakımdan yemiycem.sadece lahana çorbası yiycem ya acaba onun etkisi nasıl olacak diye merak ediyorum...
o da doğru haklısın bakalm bii kilo vermek çok hoş bi duygu ya . hele karatyla .. çünkü emegini hemen görüyosun

o da doğru haklısın bakalm bii kilo vermek çok hoş bi duygu ya . hele karatyla .. çünkü emegini hemen görüyosun
Bak işte tam da tüm bu söğlenenleri kendimde denemek için yemiycem karbon.bi de spor da yapıyorum ne güzel.bi de pcim gelse de tamirden leslie de yapsam muhteşem olacak...ama ekranı kırılmış ve burada yokmuş yedeyi.sipariş vermişler dubaiden gelecek

Ya biz buradayken vermeme şansın varken.vallaha zeynuş zevkden 4köşe olur onu söyliyim yani.hadi söğle bakalım bu gün menünde ne var?

kahvaltımı yaptım yarım saat önce
öğlen bir portakal yiyecem .. öğlen dedğim karatayda 4 saat açlık süresi şartı var .. yani saat 14:00 de bir portakal yiyecem birazck da kuruyemiş olabilir ..

saat 16:30 da yemek yemeye başlayacam 17:00 de dükkanı kapatıyorum :) yasak artk o saatten snra yemek ...

Mercimek çrbası üç tane köfte ve salata :)

inş bi an evvel gelir ya

Bana baksanıza yaaa baya gaza gelmişim haaa...o kadar ki ekmek yemiyorum..

aynen öle ablacm emeksz olmz ki :)

Ooo supersin...şimdi bak dün tatlı rakiben zeynuş meyveyi sabah yiyun diyordu onu ben de okudum ama pek takmıyorum
4saat aç kalma süresine keainlikle uyuyorum.5den sonrada yemiyorum.bi tek dün 11de 5tane badem yedim.o da niyde bulantımı geçirmek için

o zaman ben iyice azalta azalta ekmeği de keseyimm. ya da 1-2 dilim kepek ekmek yemeye çalışayım çünkü diğerinde miğdem çok bulandı. ofuduk pofudukk.. allah yardımcımız olsunn :)

evet tam gece 11 de leptin çalışmaya başlıyor ... hatta diyo ki 11 de uyumuş olun ki daha iyi kilo veresiniz

Kizlar karatay yapasim geldi simdi
A aynura bu hafta rekor bekliyorum bakalim...
Gunaydin..
Tuğba karatayda 8 den sonra su bile icilmiyormu merak ettim
Rekoru kendimden değil gruptan yanlis anlasilmasin

kızlar bugünkü menüm
sabah çeyrek ekmek bir kibrit kutusu beyaz peynir küçük 6 tane yeşil zeytin (dünde aynı şekilde yemiştim bugün daha tok hissettim kendimi demekki porsiyonu azaltma vaktim geldi :) )
öğlen iş yerindeki menum bu
  • Şehriye Çorbası
  • Izgara Köfte
  • Tavuk Döner
  • Paşa Pilavı
  • Ayran
  • Patates Salatası
  • Salata ama ana yemeklerden birtanesini seçebiliyouz pilav almıyorum. diğerlerindende yarım porsiyon yiycem) zaten çok güzel olmuyor yemekler hiç bir zaman bitiremiyorum tabağımı.
akşam mercimek çorbası fırında elma dilim patates ve köfte. 3 dilim patates 2 tane köfte yemeyi düşünüyorum. yanında da mevsim salata. yersem 1 dilim kepek ekmek yicem.

sonrasında da kendimi aç hissedersen bir mandalina. bugün 2 bardak yeşil çay içicem birde.

Oooh ne güzel menün varmış.öğlen tavuk Döner ya da Izgara köfte,yanında ayran ve salata. .
akşam da o patates dilimlerini boş ver doyana kadar köfte ayran salata ye...

Kizlar karatay yapasim geldi simdi
A aynura bu hafta rekor bekliyorum bakalim...
Gunaydin..
Tuğba karatayda 8 den sonra su bile icilmiyormu merak ettim
Rekoru kendimden değil gruptan yanlis anlasilmasin
Su çay serbest esmam.baksana ben de sevinmişdim senden de iyi haber vae diye...

Ya ben bu hafta çok iyi yaptım ama bugün tartildim kilim ayni.sanırım doğumdan altı ay sonra yani geçen ay mens oldum.50 gün oldu ve olmadım acaba ondan mi yoksa durdu mu vermem anlamadım.gecen hafta bu kadar dikkat etmedim ama çok iyi vermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…