Ne ayıbı kuzum...böğle söğleyin de ben baya mutlu olayım yavvv...kaptan işte aynen böyle gidiyo kilolar karatyla ..
ha bide ayptr soylemesi böle devam edersem yüzdem çok iyi gelecek :)
Geceyi gördüm tuğbam.sabahları erkenden gelirdi ondan merak ettim..dun gece gelmiş abla annesi iyiymiş çok şükürr
Sırf böğle devam etmek istiyorum tuğbam.çok merak ediyorum acaba hep mi böğle iyi gidecek...sırf merakımdan yemiycem.sadece lahana çorbası yiycem ya acaba onun etkisi nasıl olacak diye merak ediyorum...eger çok rahatsz olduysan kahvaltıda 1 dilim ye abla .. ben bazen ince yarım dilim yiyorum
ona ragmen gidiyor kilo
yüzdem ikiyi geçer .. ama cumaya kadar böyle vermeye devam edersem tabi ..Ne ayıbı kuzum...böğle söğleyin de ben baya mutlu olayım yavvv...
Ya biz buradayken vermeme şansın varmı?vallaha zeynuş zevkden 4köşe olur onu söyliyim yani.hadi söğle bakalım bu gün menünde ne var?yüzdem ikiyi geçer .. ama cumaya kadar böyle vermeye devam edersem tabi ..
o da doğru haklısın bakalm biiSırf böğle devam etmek istiyorum tuğbam.çok merak ediyorum acaba hep mi böğle iyi gidecek...sırf merakımdan yemiycem.sadece lahana çorbası yiycem ya acaba onun etkisi nasıl olacak diye merak ediyorum...
Bak işte tam da tüm bu söğlenenleri kendimde denemek için yemiycem karbon.bi de spor da yapıyorum ne güzel.bi de pcim gelse de tamirden leslie de yapsam muhteşem olacak...ama ekranı kırılmış ve burada yokmuş yedeyi.sipariş vermişler dubaiden geleceko da doğru haklısın bakalm biikilo vermek çok hoş bi duygu ya . hele karatyla .. çünkü emegini hemen görüyosun
Ya biz buradayken vermeme şansın varken.vallaha zeynuş zevkden 4köşe olur onu söyliyim yani.hadi söğle bakalım bu gün menünde ne var?
Bak işte tam da tüm bu söğlenenleri kendimde denemek için yemiycem karbon.bi de spor da yapıyorum ne güzel.bi de pcim gelse de tamirden leslie de yapsam muhteşem olacak...ama ekranı kırılmış ve burada yokmuş yedeyi.sipariş vermişler dubaiden gelecek
Bana baksanıza yaaa baya gaza gelmişim haaa...o kadar ki ekmek yemiyorum..
Ooo supersin...şimdi bak dün tatlı rakiben zeynuş meyveyi sabah yiyun diyordu onu ben de okudum ama pek takmıyorumkahvaltımı yaptım yarım saat önce
öğlen bir portakal yiyecem .. öğlen dedğim karatayda 4 saat açlık süresi şartı var .. yani saat 14:00 de bir portakal yiyecem birazck da kuruyemiş olabilir ..
saat 16:30 da yemek yemeye başlayacam 17:00 de dükkanı kapatıyorum :) yasak artk o saatten snra yemek ...
Mercimek çrbası üç tane köfte ve salata :)
Canım en iyi tam buğday ekmeyi ama yiyemiyorsan da beyaz yeme kesinlikle.ben bir yıldır siyah ekmek yiyorum hep.ama dünden beridir hiç ekmek yemiyorum.bi de böğle deniycem bi kaç gün.ama miydem bulanıyor nedense acaba ekmek yemediyim için ola bilirmi diye düşünmüyor deyilim...
Ooo supersin...şimdi bak dün tatlı rakiben zeynuş meyveyi sabah yiyun diyordu onu ben de okudum ama pek takmıyorum
4saat aç kalma süresine keainlikle uyuyorum.5den sonrada yemiyorum.bi tek dün 11de 5tane badem yedim.o da niyde bulantımı geçirmek için
Oooh ne güzel menün varmış.öğlen tavuk Döner ya da Izgara köfte,yanında ayran ve salata. .kızlar bugünkü menüm
sabah çeyrek ekmek bir kibrit kutusu beyaz peynir küçük 6 tane yeşil zeytin (dünde aynı şekilde yemiştim bugün daha tok hissettim kendimi demekki porsiyonu azaltma vaktim geldi :) )
öğlen iş yerindeki menum bu
akşam mercimek çorbası fırında elma dilim patates ve köfte. 3 dilim patates 2 tane köfte yemeyi düşünüyorum. yanında da mevsim salata. yersem 1 dilim kepek ekmek yicem.
- Şehriye Çorbası
- Izgara Köfte
- Tavuk Döner
- Paşa Pilavı
- Ayran
- Patates Salatası
- Salata ama ana yemeklerden birtanesini seçebiliyouz pilav almıyorum. diğerlerindende yarım porsiyon yiycem) zaten çok güzel olmuyor yemekler hiç bir zaman bitiremiyorum tabağımı.
sonrasında da kendimi aç hissedersen bir mandalina. bugün 2 bardak yeşil çay içicem birde.
Günaydın elifim.başlıyormusun bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?