Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok motive oldum iyiki koydun yaa bende koyucammm bi zayflym oncesi sonrasi sanki farkli insan gibi oluyoruz kilo verince
INŞALLAH kaptanimmm oncesnde kac kilosun ikincide kac kilosun kuzum
Üzerinde yazıyor kuzum ama orda 77kiloyum kesin.çünki yazın almışdım yeniden.sonra 58bile oldum...şimdi 61im...

Kızlar kalabalıklaşınca geçmiş çok oluyor,hepsini okuyamâdım..sabah yedi buçuktan beri hastanelerdeyiz kuzumla..2 tane dişi çekildi...sonra çocuk doktoruna gittik geçmeyen mide bulântısı var bu hafta hiç okula gidemedi,kan verdi...kuşum benim..şimdide okula bırakıp geldim...Aynuram bu hafta menü bildirimim hiç iyi olmadı...kendime gelemedim,çok yorgunum...

Birileri lahanâ diyetimi yapıyooooo burda,başımın etini yemiştiniz kaptancıııım

Çok gecmis.olsun tatlım

o zaman ben iyice azalta azalta ekmeği de keseyimm. ya da 1-2 dilim kepek ekmek yemeye çalışayım çünkü diğerinde miğdem çok bulandı. ofuduk pofudukk.. allah yardımcımız olsunn :)
Canım bende kepek ekmeğini oldum olası hiç sevememiştim asla yemiyordum. Ama aeben abla bana bi ara tambuğday demişti gerçekten o daha tok hissettiriyo bana nedense. Kepek sanki bana yavan tatsız geliyo ama tambuğdayda ekmek yedim işte dedirtiyo midene resmen
Eki Görüntüle 1383106

günaydın güzeller hayırlı sabahlar

Geçte olsa günaydın. Ahh bu güzel fotoğraftaki söze ne çok ihtiyacım varmış meğersem. Hakikaten ne yapıyorum ben dedirtti bana.

Ben sabah,öğle,akşam hatta yatana kadar bile kuru ekmek yerdim resmen zevk gibi bişeydi. 20 kasımdan beri sabah kahvaltısında bir dilim dışımda ağzıma sürmüyorum ev ahalisi şoktaaaa Ekmek gideri azaldı resmen o derece

Kizlar hani cadar ekmegin de bazen cevizli fakan oluyor ya onlar sakıncalımi
Bana göre ve doktorumun söylediğine göre çerezler sakıncalı değil, zaten içerisine çok fazla da koymuyorlar.

Hande evet 1 tane cocugum var canim

Tuba 1 saat gecerse yemekten sonra sporunu daha rahat yaparsin canim.

Zeynep adetten olabilir canim. Kacamak yapmadigin surece verirsin. Haftaya birden dusebilir

Bende şuan reglim ve inanılmaz şişmiş hissediyorum kendimi. Bazen patlayacağım galiba diyorum ama yinede iiyi çıktım sabah tartıda. İnşallah biterde daha da düşerim

Lahana corbasinin tadi cok.kotu ama ben zayflymda kilo vermem durursa yapicam ama.daha cok var sen yaptnmi kuzum
Ben yapıp dolaba koyuyorum bazen kurtarıcım oluyor,benim çorbam çok lezzetli olur..,tavuk bulyon ve kırmızı ( kâpya) biber koyuyorum...bol soğan,domates ve sarımsak koyarım 2-3 diş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…