- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
senin de işin gücün yok mahalle baskısı yapıyon burdaaa :)))Demek Nutella yedin.vicdanın sizladi diye de bir çatal yazdın ama bizi kandıramazsın .
Çok ama çok pissin.intikamim aci olacakne hastalığı canım yaa sen ebesin ebeler güçlü hatunlardır :)
o zaman sen her gün saatlerce yaptıgın muntazam bir düzenle devam ettğin o meşhur harika sporlarına bugün ara vermek zorunda kalacaksın yaaaa tühhhhhhhhhhhh :))
Küstüm gidiyomsenin de işin gücün yok mahalle baskısı yapıyon burdaaa :)))
Çok ama çok pissin.intikamim aci olacak
gitme kuzuum şaka yapıyorum :)))) mahalle baskısı olacak ki yemeyi bırakalım :)Küstüm gidiyom
Yaparsin inş. Güle güle kirletme..hafif te yemek için geç olmuşSelam kızlar saatlerdir temizlik yapıyorum ev nasıl bi hale geldiyse bitmedi daha ve sanırım daha da devam eder yemek bile yiyemedim şimdi yiyorum yoruldum resmen sporumu da yapabilirim insallah
Ayy yok yok kirtlemesin bi daha bahar temizliği gibi oldu biraz ankara çok gunesliydi :)) dip bucak sildim supurdum dolapları falan bosalttimYaparsin inş. Güle güle kirletme..hafif te yemek için geç olmuş
o kadar temizlik de iyi kalori yakmışsındırrrSelam kızlar saatlerdir temizlik yapıyorum ev nasıl bi hale geldiyse bitmedi daha ve sanırım daha da devam eder yemek bile yiyemedim şimdi yiyorum yoruldum resmen sporumu da yapabilirim insallah
Ankara guneslimiydi disari bakmadim hic..ank. Hangi semt belki yakinsindir banaAyy yok yok kirtlemesin bi daha bahar temizliği gibi oldu biraz ankara çok gunesliydi :)) dip bucak sildim supurdum dolapları falan bosalttim
Su saatte yemeseydim iyiydi sanırım ama acıktım :)) halim kalırsa sporuda yapcamo kadar temizlik de iyi kalori yakmışsındırrr
Çankayadayim canım sen nerdesin okuldan çıkınca güzel güneşli bi hava vardı sonra bende görmedim nasıldı :)Ankara guneslimiydi disari bakmadim hic..ank. Hangi semt belki yakinsindir bana
Keciogren baya uzak birbirimizeSu saatte yemeseydim iyiydi sanırım ama acıktım :)) halim kalırsa sporuda yapcam
Çankayadayim canım sen nerdesin okuldan çıkınca güzel güneşli bi hava vardı sonra bende görmedim nasıldı :)
turtlecim merhaba . Tansamadik denk gelipte ...Menum
Kahvaltı8:00
1yuvarlak çavdar ekmek
1yumurta 4zeytin 1parca peynir
1bardak süt
Öğlen 14:30
2kase kısır
Şekersiz çay
Akşam 9:00
1kase kısır
1bardak ayran
Su çok icemedim spor yapabilir miyim bilmiyorum belki izin isteyebilirim bu gün temizlik bitmedi hala=(
O kadar da değil ki 20 dk falan sürüyor herhalde:) çok güzel keçiören çok sevdim benKeciogren baya uzak birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?