Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kendimi bildim bileli kendini balık etli diye kandıran bir şişkoydum Gerçi şuan henüz normale yaklaşmadım ama olsun. Azimli olduğum için -dum diyorum Baskı iyidir ayneen devaaammm
Gerçi benimde kafama nasıl dank etti pek bilemiyorum

Menum
Kahvaltı8:00
1yuvarlak çavdar ekmek
1yumurta 4zeytin 1parca peynir
1bardak süt
Öğlen 14:30
2kase kısır
Şekersiz çay
Akşam 9:00
1kase kısır
1bardak ayran
Su çok icemedim spor yapabilir miyim bilmiyorum belki izin isteyebilirim bu gün temizlik bitmedi hala=(

Selam kızlar saatlerdir temizlik yapıyorum ev nasıl bi hale geldiyse bitmedi daha ve sanırım daha da devam eder yemek bile yiyemedim şimdi yiyorum yoruldum resmen sporumu da yapabilirim insallah
o kadar temizlik de iyi kalori yakmışsındırrr

o kadar temizlik de iyi kalori yakmışsındırrr
Su saatte yemeseydim iyiydi sanırım ama acıktım :)) halim kalırsa sporuda yapcam
Ankara guneslimiydi disari bakmadim hic..ank. Hangi semt belki yakinsindir bana
Çankayadayim canım sen nerdesin okuldan çıkınca güzel güneşli bi hava vardı sonra bende görmedim nasıldı :)

turtlecim merhaba . Tansamadik denk gelipte ...

Canim 3 kase kisirla diyet olmaz izledigin belli bir yol varmi bilmiyorum henuz ama sebze ve proya agirlik verin menulerinizde mumkun oldugu kadar ..

selamlar cidden kusuruma bakmayın dünden beri bir telas içindeyiz kuzenim kaza geçirmiş onun yanına gittik gelenleri karşıla et derken anca eve gelebildim normalde orda kalıcaktım ancak dinlenmek için eve geldim diyebilirim yememe gene dikkat ettim ama söyle 2 ögün yiyebildim bir sabah bir akşam yarın evdeyim hafta sonu falan menümü düzgün paylaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…