- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Merhaba canım havva ben yazmıştım ama görmedin sanırım:) 13. Takımdan geldimturtlecim merhaba . Tansamadik denk gelipte ...
Canim 3 kase kisirla diyet olmazizledigin belli bir yol varmi bilmiyorum henuz ama sebze ve proya agirlik verin menulerinizde mumkun oldugu kadar ..
Emek sende ankradasin ve çankaya da sanırım sen nerdesinTurtle cankayanin hangi semtindesin ?
Peri bir spor salonunun önünden geçerken girip sor oradaki hocaya..aklın karışır burada şimdi...Herkes başka diyorÖnce mi sonra mı
Akşam yemeklerden mutlaka 1,5-2 saat sonra diyolar sporu ama hani akşam ağır olur diye düşündüm. Ama sabah kahvaltı yinede çok ağır olmuyor yemek. O yüzden acaba sonrada olur mu diye düşündüm. Ama sanki sabah erkenden çıkıp yürüyüş yapıp karışık bir bitki çayı içip kahvaltı yapmalıyım gibi geldi.
Yakinmissin , ovecler :))Emek sende ankradasin ve çankaya da sanırım sen nerdesin
Selam hulyam . Kac gundur karsilasamadik . Neyi var pasanin belli oldumu ?Peri bir spor salonunun önünden geçerken girip sor oradaki hocaya..aklın karışır burada şimdi...
Baya yakınmış :)Yakinmissin , ovecler :))
Geçmiş olsun canım..selamlar cidden kusuruma bakmayın dünden beri bir telas içindeyiz kuzenim kaza geçirmiş onun yanına gittik gelenleri karşıla et derken anca eve gelebildim normalde orda kalıcaktım ancak dinlenmek için eve geldim diyebilirim yememe gene dikkat ettim ama söyle 2 ögün yiyebildim bir sabah bir akşam yarın evdeyim hafta sonu falan menümü düzgün paylaşıcam
Tetkiklerde bişey çıkmadı,3-4 gün bakın geçmezse çocuk gastroya götürürsünüz dedi doktor...genel durumu normal..azaldı amâ akşam bulantıları..Selam hulyam . Kac gundur karsilasamadik . Neyi var pasanin belli oldumu ?
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşeyi yokturselamlar cidden kusuruma bakmayın dünden beri bir telas içindeyiz kuzenim kaza geçirmiş onun yanına gittik gelenleri karşıla et derken anca eve gelebildim normalde orda kalıcaktım ancak dinlenmek için eve geldim diyebilirim yememe gene dikkat ettim ama söyle 2 ögün yiyebildim bir sabah bir akşam yarın evdeyim hafta sonu falan menümü düzgün paylaşıcam
Geçmiş olsun canımTetkiklerde bişey çıkmadı,3-4 gün bakın geçmezse çocuk gastroya götürürsünüz dedi doktor...genel durumu normal..azaldı amâ akşam bulantıları..
Bende meyvede yasak olduğuna göre tabana kuvvetPerim en guzel spor sabah aç karna ( 1 meyve yiyip ) yapilan spor tabi bence :)))
İlk kilolarimi vermeye karar verdigimse oyle yapmistim :) ne gunlerdi sabah disarda 1 saat tempolu sporumu yapar sonrada dusumu alir kahvaltimi yapardim
. İstahimida kapatirdi spor cok yiyemezdim kahvaltida ..
Yemek arkasina spor yapilmaz en az 2 saat gecmesi lazim ..
Sağol Turtlem ,sende iyi yorulmuşsun,,mis gibi oturun :)Geçmiş olsun canım
Bütün doktorlar sabah ac karina meyve yemeyin diyo sakın. Uzun sureli açlıktan sonra şekerli bisey vücuda girince kan şekeri çok ani yükselir insulin salınımı artar.kan şekeri hızlı yükseldiği için debinsulin hızlı müdahale eder ve aniden kan sekeriniz düşer ve normalde yiyeceginizden daha fazla yersiniz...Perim en guzel spor sabah aç karna ( 1 meyve yiyip ) yapilan spor tabi bence :)))
İlk kilolarimi vermeye karar verdigimse oyle yapmistim :) ne gunlerdi sabah disarda 1 saat tempolu sporumu yapar sonrada dusumu alir kahvaltimi yapardim
. İstahimida kapatirdi spor cok yiyemezdim kahvaltida ..
Yemek arkasina spor yapilmaz en az 2 saat gecmesi lazim ..
cay bardagi sut icBende meyvede yasak olduğuna göre tabana kuvvet
Hiç değilse iki hafta sporumu arttırırım, belki haftada 1 kilodan daha fazla vermiş olurumda sömestr bitince 69ları görürüm
Bütün doktorlar sabah ac karina meyve yemeyin diyo sakın. Uzun sureli açlıktan sonra şekerli bisey vücuda girince kan şekeri çok ani yükselir insulin salınımı artar.kan şekeri hızlı yükseldiği için debinsulin hızlı müdahale eder ve aniden kan sekeriniz düşer ve normalde yiyeceginizden daha fazla yersiniz...
Yoruldum da bitmedi daha 1saatlik isim varSağol Turtlem ,sende iyi yorulmuşsun,,mis gibi oturun :)
Bende aynı fikirdeyim.ben kahvalti yapmasını onermistimZeynepcim banada dr demisti sakin ac karna cikma 1avuc kuru uzum ye diye :)) arti bi konuda dr guvenim yok daha dogrusu hepsi farkli bisi dediginden hangisine inanacagimizi sasirdik .
Benim demek istedegim sabah direk ac gitmeden bisi atistirip spor baslamak . Yoksa kan sekeri fazla duser demisti zamaninda endokrin dr .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?