Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

turtlecim merhaba . Tansamadik denk gelipte ...

Canim 3 kase kisirla diyet olmaz izledigin belli bir yol varmi bilmiyorum henuz ama sebze ve proya agirlik verin menulerinizde mumkun oldugu kadar ..
Merhaba canım havva ben yazmıştım ama görmedin sanırım:) 13. Takımdan geldim
Haklı olabilirsin ama içine çok az zeytinyağı koydum ve esmer bulgur kullandım ve bol miktarda yeşillik dogradim belkide falzadir canım çok çekti :)

Peri bir spor salonunun önünden geçerken girip sor oradaki hocaya..aklın karışır burada şimdi...

Geçmiş olsun canım..

Perim en guzel spor sabah aç karna ( 1 meyve yiyip ) yapilan spor tabi bence :)))

İlk kilolarimi vermeye karar verdigimse oyle yapmistim :) ne gunlerdi sabah disarda 1 saat tempolu sporumu yapar sonrada dusumu alir kahvaltimi yapardim
. İstahimida kapatirdi spor cok yiyemezdim kahvaltida ..
Yemek arkasina spor yapilmaz en az 2 saat gecmesi lazim ..

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşeyi yoktur

Aynurcum ben sömestr tatilinde şehirdışına çıkabilirim yüksek ihtimalle,henüz belli değil..internet ve tartı problemi olacak..cuma bildirim yapıp 2 hafta izinli olacağım.,haftaiçi gidersem takımı zora sokmak istemem...

Bende meyvede yasak olduğuna göre tabana kuvvet

Hiç değilse iki hafta sporumu arttırırım, belki haftada 1 kilodan daha fazla vermiş olurumda sömestr bitince 69ları görürüm

Bütün doktorlar sabah ac karina meyve yemeyin diyo sakın. Uzun sureli açlıktan sonra şekerli bisey vücuda girince kan şekeri çok ani yükselir insulin salınımı artar.kan şekeri hızlı yükseldiği için debinsulin hızlı müdahale eder ve aniden kan sekeriniz düşer ve normalde yiyeceginizden daha fazla yersiniz...

Zeynepcim banada dr demisti sakin ac karna cikma 1avuc kuru uzum ye diye :)) artik bu konuda dr guvenim yok daha dogrusu hepsi farkli bisi dediginden hangisine inanacagimizi sasirdik .
Benim demek istedegim sabah direk ac gitmeden bisi atistirip spor baslamak . Yoksa kan sekeri fazla duser demisti zamaninda endokrin dr .

Bende aynı fikirdeyim.ben kahvalti yapmasını onermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…