şu bugdaylı nohutlu mercimekli baharatlı soğuk çorbadan mı yapcaksınNohutumu hasladimm yarin ayran corbama koycam
1 saatte 15 dk kostum 45dk hiz hizli yurudumenerjigim
En sağlıklı spor sabah kahvaltı yaptıktan sonra yaptığın spordurKızlar size bir konuda soru soracağım. Şimdi ben bu cuma günü tatile giriyorum iki hafta (sömestr). Sadece bir kaç gün eğitimlerim falan olacak onun dışında ancak gider gezer ederim. Bu süreç içerisinde sporumu arttırmayı planlıyorum. Sabah kahvaltıdan önce mi yürüyüşe çıkayım yoksa kahvaltı yapıp öyle mi ? Yada daha farklı bir plan ?
Bu süreci çok iyi değerlendirmeliyim diye düşünüyorum.
kahvaltidan snra yuruyebilirsin birde spor salonuna yazil 10 gunluk sana uyarsaKızlar size bir konuda soru soracağım. Şimdi ben bu cuma günü tatile giriyorum iki hafta (sömestr). Sadece bir kaç gün eğitimlerim falan olacak onun dışında ancak gider gezer ederim. Bu süreç içerisinde sporumu arttırmayı planlıyorum. Sabah kahvaltıdan önce mi yürüyüşe çıkayım yoksa kahvaltı yapıp öyle mi ? Yada daha farklı bir plan ?
şu bugdaylı nohutlu mercimekli baharatlı soğuk çorbadan mı yapcaksın
Kızlar size bir konuda soru soracağım. Şimdi ben bu cuma günü tatile giriyorum iki hafta (sömestr). Sadece bir kaç gün eğitimlerim falan olacak onun dışında ancak gider gezer ederim. Bu süreç içerisinde sporumu arttırmayı planlıyorum. Sabah kahvaltıdan önce mi yürüyüşe çıkayım yoksa kahvaltı yapıp öyle mi ? Yada daha farklı bir plan ?
Ben bi elma yiyorum sonra spor yapiorum dusumu aliyorrum sonra kahvaltıCanim kahvaltıdan once yurumek daha iyiymis ama tabi sen blrsn
Herkes başka diyorÖnce mi sonra mı
Akşam yemeklerden mutlaka 1,5-2 saat sonra diyolar sporu ama hani akşam ağır olur diye düşündüm. Ama sabah kahvaltı yinede çok ağır olmuyor yemek. O yüzden acaba sonrada olur mu diye düşündüm. Ama sanki sabah erkenden çıkıp yürüyüş yapıp karışık bir bitki çayı içip kahvaltı yapmalıyım gibi geldi.
ne kadar olursada olsa soyle bıtkı cayını ıcsen ustune kahvaltı yapsan bır yarım saat sonra cıksan yurusen hem yedıklerını yaksan hemde kalorı atsan kotumu olur ?Herkes başka diyorÖnce mi sonra mı
Akşam yemeklerden mutlaka 1,5-2 saat sonra diyolar sporu ama hani akşam ağır olur diye düşündüm. Ama sabah kahvaltı yinede çok ağır olmuyor yemek. O yüzden acaba sonrada olur mu diye düşündüm. Ama sanki sabah erkenden çıkıp yürüyüş yapıp karışık bir bitki çayı içip kahvaltı yapmalıyım gibi geldi.
Bence de canım.böğlesi daha iyi...Herkes başka diyorÖnce mi sonra mı
Tabii o da mantıklı ama önce spor daha iyi gibi geldi bana da.ne kadar olursada olsa soyle bıtkı cayını ıcsen ustune kahvaltı yapsan bır yarım saat sonra cıksan yurusen hem yedıklerını yaksan hemde kalorı atsan kotumu olur ?
İyi akşamlar kuzum.nasılsın?nasıl gidiyor?iyi akşamlar
Kizlar merhaba dun geceden beri cok kotuyum.ise gidemedim bugun.migren atagi geciriyorum.surekli cikardim.saglik ocagina gittim az once igne vurdular.tek caresi uyumak.umarim gecer bir an once.
Arkadaşlar ben dun bisey öğrendim ayda 5 kilo gidiyormuş .denicem bende ama size söylememmm
kızlarr benden bugünlük bu kadar mesai bitmek üzere yarın görüşürüzz.
çıkmadan size bikaç dip not vermek istiyorum. iş yerindeki yemekleri beğenmediğim için öğlen az yerdim ama sonrasında da hazır kekler gofretler çikolatalar allah ne verdiyse yerdim. bugünde yine az tükettim ama bilinçli az tükettim beğenmediğimden değil. ama sonrasında sürekli su içtim ve daha yeni yeni acıkmaya başladım. bilmiyorum su içtiğim için mi sürekli açlık hissetmedim. ya da ben mi kendimi kandırıyorum :) zamanla kendimi çözücem bu konuda :) birde ara öğünlerde leblebi yemeği tavsiye etmiş bi kaç site deneyen var mı. siz uygun buluyor musunuz leblebiyi.
Tuba yok hayat çok boş
aç karna spor yapman lazım ki var olan yagları karbonları yakasın .. yedikten snra kahvaltıda aldıklarını yakarsın çoğunlukla ...Tabii o da mantıklı ama önce spor daha iyi gibi geldi bana da.
Bensiz AVM te gittin demekah ah o acıyı ben çok iyi bilirim ... allah şifa versin .. karanlık sessiz bi oda ve uyku .. başka çare yok ..
pissin işte .. Biz burda paylaşıyoruz grup halinde kurtuluyoruz ama sen hiiiiççç ..
recp ivedikin dedği gibi paylaşımcılıksızzzzsın sen
leblebi nişasta içerdiği için çok önerilmiyor karatyda ..
:)) burdaym kuzu avm ye gitmiştimm geldim :)
hayır bee . kardeşim çokk istedi ama ben olmaz dedim pizza yasak ddm :)Bensiz AVM te gittin demekpizza da yedin mi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?