Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar size bir konuda soru soracağım. Şimdi ben bu cuma günü tatile giriyorum iki hafta (sömestr). Sadece bir kaç gün eğitimlerim falan olacak onun dışında ancak gider gezer ederim. Bu süreç içerisinde sporumu arttırmayı planlıyorum. Sabah kahvaltıdan önce mi yürüyüşe çıkayım yoksa kahvaltı yapıp öyle mi ? Yada daha farklı bir plan ?

Bu süreci çok iyi değerlendirmeliyim diye düşünüyorum.

En sağlıklı spor sabah kahvaltı yaptıktan sonra yaptığın spordur

kahvaltidan snra yuruyebilirsin birde spor salonuna yazil 10 gunluk sana uyarsa

Canim kahvaltıdan once yurumek daha iyiymis ama tabi sen blrsn

Herkes başka diyor Önce mi sonra mı

Akşam yemeklerden mutlaka 1,5-2 saat sonra diyolar sporu ama hani akşam ağır olur diye düşündüm. Ama sabah kahvaltı yinede çok ağır olmuyor yemek. O yüzden acaba sonrada olur mu diye düşündüm. Ama sanki sabah erkenden çıkıp yürüyüş yapıp karışık bir bitki çayı içip kahvaltı yapmalıyım gibi geldi.

Aynen ole yapsan super olur tatlim

ne kadar olursada olsa soyle bıtkı cayını ıcsen ustune kahvaltı yapsan bır yarım saat sonra cıksan yurusen hem yedıklerını yaksan hemde kalorı atsan kotumu olur ?

Bence de canım.böğlesi daha iyi...

Iyyy kızımı uyutuyorum çok sıkışdım çokk...uyusada wceye gitsem.e bu kadar suyu birden içersem böyle patlarım işte.öğlen uykysundan geç uyandı diye neredeyse 1saattir uyumadı sıpa...bu arada yarın kızımı annemlere göndericem inşallah,dinlenirim bende...keşke kv de 1yerlere gitse...

Kizlar merhaba dun geceden beri cok kotuyum.ise gidemedim bugun.migren atagi geciriyorum.surekli cikardim.saglik ocagina gittim az once igne vurdular.tek caresi uyumak.umarim gecer bir an once.

ah ah o acıyı ben çok iyi bilirim ... allah şifa versin .. karanlık sessiz bi oda ve uyku .. başka çare yok ..

Arkadaşlar ben dun bisey öğrendim ayda 5 kilo gidiyormuş .denicem bende ama size söylememmm

pissin işte .. Biz burda paylaşıyoruz grup halinde kurtuluyoruz ama sen hiiiiççç ..

recp ivedikin dedği gibi paylaşımcılıksızzzzsın sen

leblebi nişasta içerdiği için çok önerilmiyor karatyda ..

Tuba yok hayat çok boş

:)) burdaym kuzu avm ye gitmiştimm geldim :)

Tabii o da mantıklı ama önce spor daha iyi gibi geldi bana da.
aç karna spor yapman lazım ki var olan yagları karbonları yakasın .. yedikten snra kahvaltıda aldıklarını yakarsın çoğunlukla ...
imkanın varsa muhakkak sabah erken .. sonra bi bardak tarçınlı ya da kakaolu sütt .. sonra da bi güzel kahvaltı .. miis misss
( spordan sonra kalsiyum almak gerekir )

Bensiz AVM te gittin demek pizza da yedin mi bari

menü :

sabah : karatay kahvaltsı .

öğlen küçük bir elma küçük bi portakal

akşam : avm ye gttik saat 16:00 da yarım tane tavuk dürüm yedim ayran içtimm ... yemeseydim daha iyiydi ama allahtan lavaşta .. ( eskiden hep ekmek arası yerdim lavaşı sevmem pek :)

su 1.5 litre

biraz dinlenip
-leslie 3 power miles
- 4 min ABS for women
15 squat
-50 sol 50 yan bacak aç kapa yapıcam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…