Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aç karna gitmektense 1avuc kuru üzüm iyidir ama bildiğim kadarıyla yani bir çok diyetisyene danıştım hepsinin ortak fikri yemekten 1.5-2 saat sonra yapılan spor daha faydalı sonrasında da maden suyu ayran öneriyorlar hatta spor hocalarida yarım muz ve süt diyor kas kaybını önlemek için

Perim sen simdi kac kilosun galiba ayni kilodayiz masallah somestir tatilinden sonra 69 u gormeyi mi planliyon harikası n kizlar sizden saklamak istemiyorum benim diyet yalan oldu hic diyet yapasim gelmiyo galiba kilolarimla ayrilmaz bir butun oldum ne yapayim kizlar yeni bir dlyet programimi yapsam spor yapasimda gelmiyo ise basladim kosturmacadan spor yapmak istemiyorum grubumu hayal kirikligina ugrattim cok ozur dilerm

Tamam canım...hatırlat cuma günü yine...

Sosyalim ne oldu sana?hani sen zayıflamak istiyordun?niye yalan olsun ki?sen kendini güzel ve sağlıklı görmek istemiyormusun?baksana bana.1kaç kilo aldım ve yeniden kızlar sayesinde gaza geldim ve vericem o kiloyu...sen niye böğle oldun ki ki sana aramıza daha çok katıl derim o zaman baya motive oluyor insan...

Olsun canım.sen ne yediysen paylaş...biz bi fikir bildirelim...

_bilmiyorum neden bole oldum nazar degdi bana goren ne azimlisin yine zayifladin diye diye ahada bele oldum hic bogazimi tutasim yok yarin sabah sadece keten tohumlu yoguft yiycem insallah yapmaliyim ya yapmaliyim yardiiimm please

Iyi aksamlar

Pasana tekrar gecmis olsun abla. Aydinlatirlar nedenini tez vakitte insallah.

Muffin hos geldin canim. Cok gecmis olsun, durumu nasil simdi?

Peri spor candir. Arttirabildigin kadar arttir canim

Sosyal felak&nas oku uzerine, bismillah de basla tatlim Neden kilo vermek istedigini hatirlat kendine. Surada 3-5 ay nefsine uymayacak istedigin kiloya geleceksin. Sonra gonul rahatligiyla yersin. Omrunun son gunu gibi herseyi yemenin ne faydasi var guzelim. Partner olalim mi?

Keske kuzun gideblcek yeri yokmu esonle bas basa kalrndz ne guzel kuzum

Muffin gecmis olsun , onemli birsey yoktur insallah ..
Teşekkür ederim canım daha iyi şimdi kolu veburnu kırıldı malesef
Geçmiş olsun canım..
Teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşeyi yoktur
Teşekkür ederim canım saol kolun da ve burnunda kırık var canım
Olsun canım.sen ne yediysen paylaş...biz bi fikir bildirelim...
canım tam hatırlamıyorum ama dün akşam 1 kase çorba içtim yarım tabakta makarna yedim çarşamba
perşembe
sabah 2 dilim ekmele peynir yedim 1 yumurta yedim
arada 1 pogoca
akşam yarım tabak bulgur pilavı ve yogurt yedim

Raporum
Sabah
Salata ve sut ve peynirli omlet.

Ogle
Tavuk ciger, salata ve ayran. Kaymakli ekmek kadayifi.

Aksam
Sebze corbasi (sogan, patates, brokoli, havuc ve pirasa), et kofte (4 tane), salata ve ayran.

45 dk kosu bandinda yurudum, leslie 5 mil yaptim. 4 litre su ictim.

Aynisni ben yapıyorum ablacim 1 elma spor dus kahvaltı

Şuan 74üm hatta biraz daha düştüm. Tahminim cumaya dek bi yarım kilo daha gitmesi yönünde. Birde sömestrda biraz daha sporu arttırır ve haftada 1,5 kilo verirsem 69 lara gelirim diye tahmin ediyorum.
Valla abla senin menülere ve özellikle suyuna hastayım :) Bende su içmeyi severim ama seninki baya baya süper ya :)

Kuzum benim sen bu menüyle asla kilo veremezsinki...hep karbon hep karbon...yarın daha dikkatli ol lütfen..

Kaç defa aşağıda gördüm ama yazmıyor...
Cuma gunu yazar insallah...

Spor yaparken al yanina canim. 1 litre rahat icersin

Honeyim partner olalim canim beni siki takip et uymazsam kiz senin kahvaltida salata ve sut mutlaka oluyo bende yarin bismillah deyipp yogurtla baslayayim oglen arasi okulda ne yesemki
Yoğurtla neden başlıyorsun sosyalim? güzel bi kahvaltı yapsana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…