Buyukler abla kucukler cadidir cadi sansina küs abla olmakla :))))(4yas kucuk ablam benden ama her yerde dikkt cekici bi kizdir fizigi saci falan cool bi tarzi var hanfendininhic ev isiyle isi olmaz odasini toplamaz yatagini toplamaz
Kizlar babaanem bi içli kofte yapmis of ulann dedirtcek cinsten
Hic bakamadim arzum ya . Aynuram ayin 28 demisti sanirim . Pek uzattilar bence yapan yapardi simdiye kadar heyacani gittiAeben abla kurabiye oylamasi baslamadi mi daha?
Harika fikir canimSosyal Arzunun bir haftalık menüsünü not alsan deftere...ne yiyeceğim derdin olmaz,hazır liste...
Evet hem erzurumluyum hemde erzurumdayimerzurumdamisn sosyal bnde erzurumluyum..
Benm esim nobetten yeni geldi o yuzden gec yiyozSosyal yazdim bile canim. Birkac sayfa onde. Persembeleri en gec 6 da yiyoruz ya
neresinden Ben askaleliyim..Evet hem erzurumluyum hemde erzurumdayim
Ankara da ,senin memleket derken :)Kiz nereye aksaray dami a-aa, hic bahsetmemistin :)))
Evet diyete ilk başladığımdaki halimdi...şimdi çok rahat istediğimi giyebiliyorum..Oturunca çok çıkmıyor..Merakla bekliyorum ..
Hulyam yazayim diyorum hep kaliyor , gecenlerde resim koymustun avatatina , canim
İlk resmin takima geldigi halinmiydi ?
Gercekten gobegin sorunmus eskiden , kilon ust kisminda sanirim . Ama cok yol kat etmissin arkadasim tebrikederim
Evet Muffincim 12 ye kadar kilonu bildirmen gerek..Bişey sorucam arkadaşlar acaba benim de bildirim yapmam gerekiyor mu yarın deneme süreci olunca listeye alınıyomu? ona göre soriyim de bir yanlışlık olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?