Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 397.ETAP***

naz(59.1///)
daydream15(74.2///) izne ayrıldı
honey_ball(56.9///)
perigunlugu(75///)
sosyalfen(73///)

yorgunrapunzel(77.1///)
esmaaa06(57.9///)
mavvmavv(65.5///)
tubaturem06(69.6///)
hayatbos (76.9///) yeni üye, kayıt tarihi 6 Ocak 2015. Kayıt kilosu 78.6, hedef kilosu 55.

7. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
Ellerine sağlık cancanım.hayatın hedef kilosunu bulamadım ben..

Bide zahmet olmazsa daydreame izne ayrıldı yazarmısın kuzum

Hayat ın katılım formunda hedef kilosu yazmıyor canım. Birkaç mesaj altında once 60 sonar 55 olmak istiyorum demiş. Ona istinaden 55 aldım. Yine sorarız kendisine.

Kizlar iyi aksamlar bebis gormeye geldim ben yine pastalar kekler baklavalar cok tesekkurler dedim kekten 1 catal aldim eve gidince sporumu yapacagim oyyyy olmus benden ya bu gazla devam edersem hedef cok uzakta degil.11 gundur kacamak yapmadim bu catal haric:)
sabah
1 yumurta cok acele ciktim evden
10 badem
3 kayisi

ogle
peynir
domates
salatalik
biber
1 dilim uno light denge t.b ekmegi
ara
1 yesil elma tarcinli
aksam
Domates biber sogan kiyma sote
turp
tursu biber
2 lt su ictim dha icerin sporumu yapmadim cunku

Listeye bakınca dikkatimi çekti aralıktan beri 6 kilo vermişim siz olmasaydınız şimdiye kadar çoktan bozmuştum diyeti

Zayif aman ipin ucu kacmasin canim

Kararsiz nasilsin canim? Yarina bizi sasirtacak misin?

Funda saglam iradeliymissin canim, tebrikler

Aferin sana güzelim...sen zaten iradeliymişsin sadece destek gerekiyormuş...

Bilmiyorum tartıya çıkmaya korkuyorum 2 gündür çok şiş hissediyordum ekşi salata yediğimde oluyo bazen öyle diye önemsememiştim bugün regl oldum neden 1 hafta sonra tekrar oldu kötü bişeymiki bilgisi olan var mı normalmıki böyle olması

yok yok bu hafta bilerek kaçırdım, dinlenme gibi bir şey, yorulmuştum çünkü, ama yarından itibaren devam, mezun olmaya yaklaşmışsın, maşallah, koruma nasıl yapacaksın, mezuniyetten sonra yazarsan takip etmek isterim...

Yok kuzum hiç normal bir şey deyil ki.çok çok erken...ddoktoruna sor mutlaka

Demi abla bana da öyle geldi canım sıkıldı şimdi yarın hemen gideyim doktorumla konuşayım

Herhangi bir tedavi goruyor musun canim?

Evvelinde adet duzensizligin vardiysa, kilo verdikce duzene girmeye baslar. 28 gunluk siklusa girene kadar erken adet ve asiri kanama gibi belirtilerin olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…