- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Bişey sorucam arkadaşlar acaba benim de bildirim yapmam gerekiyor mu yarın deneme süreci olunca listeye alınıyomu? ona göre soriyim de bir yanlışlık olmasın :)
Ben merkezliyim ama askalede gorev yapiyorum 5 senedirneresinden Ben askaleliyim..
Mezuniyet ödülün olsun,ye bizim yerimize deKizlar babaanem bi içli kofte yapmis of ulann dedirtcek cinsten
Evet Muffincim 12 ye kadar kilonu bildirmen gerek..
Teşekkür ederim kızlar :)Listeye 3. Hafta girmeye hak kazaniyorsun canim. Listede olmasan da bildirim yapiyorsun
Herkese iyi akşamlaaar :)
Bugünki menüümm şöyleee :)
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Domates, salatalık, maydanoz, dereotu
Öğlen:
1 kase nesfit
Akşam:
Balık
Salata
1,5 lt su içtim. Karışık bitki çayımı içip, bisiklette çalışacağım. 20 dk yürüyüş yaptım ve 1 saat ayakta bekledimAma abartı değil gerçekten tam 1 saat ayakta dikildim
Cok haklisin ablam cokkkBuyukler abla kucukler cadidir cadi sansina küs abla olmakla :))))(
Yedim yedim 3tane gumlettim vallahiMezuniyet ödülün olsun,ye bizim yerimize de
Yedim yedim 3tane gumlettim vallahi
Not defterimi getireyim de listeyi hazırlıyayım yavaştan...
Teşekkürler kuzum...nasılsın nasıl gidiyor?merhaba kızlar, yarın için hepinize başarılı kilo vermeler dilerim
merhaba kızlar, yarın için hepinize başarılı kilo vermeler dilerim
Yok ya nerde.eee.sana zahmet olmasın diye yeniden yapıcam buradan.hayatın bilgilerini arıyorum...Pc var mı canım, taşıyayım mı listeyi?
Canım ben de listeyi taşımak için açmıştım pc. Ugraşma hiç. Ben bulurumYok ya nerde.eee.sana zahmet olmasın diye yeniden yapıcam buradan.hayatın bilgilerini arıyorum...
Teşekkürler kuzum...nasılsın nasıl gidiyor?
Selam canım, nasılsın?
Hayatcım formunda yazmamışsın heded kilon nedir kuzum?Adim buket
yasim 24
kilom 78.600
Boyum 160
kilo almam nedenim uyku duzenszliginden gece yemek yemekyemek duzenim yoktu
kilo vermek istememin sebebi hep 55 kiloydum bianda kilo aldim dugunum var naspse eski zayif halime dönmek istiyorum INŞALLAH
Muhasebeciyim ama suan kucuk hi yerde yasadigim icin is olanagim yok genelde evde zaman geçiriyorum.
gruba katilmak beni cok mutlu eder simdiden sizlere cok tesekkur ederim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?