Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herhangi bir tedavi goruyor musun canim?

Evvelinde adet duzensizligin vardiysa, kilo verdikce duzene girmeye baslar. 28 gunluk siklusa girene kadar erken adet ve asiri kanama gibi belirtilerin olabilir.
Daha önce de 40 küsur gün hiç durmamıştı bundan bikaç ay önce
Onun dışında düzensizlik yok hep gününde olur

Anladim canim.

Sporumu duzenli yapacagim. Menulerim yine bu tarz olacak ama diyet tatli devri bitecek. Hergun tatlimi rahat rahat yiyecegim

Hayat ın katılım formunda hedef kilosu yazmıyor canım. Birkaç mesaj altında once 60 sonar 55 olmak istiyorum demiş. Ona istinaden 55 aldım. Yine sorarız kendisine.

Hayalim 55 ama hemen olamam die 60 62 die dusundum kuzum ama 55de yazablr siz nasi uugun gorurseniz

Tamam 62 olsun ozmn ama ben 62 olsamda yine burdan ayrilmam devam edeblrm dimi sizinle

62 olunca takimdan ayrilmak zorundasin, bir daha selam mesaji bile yazamazsin kurallar geregi canim...

Derdim ama Elbette canim. Istedigin gibi devam edersin, sadece listede olmazsin.

62 olunca takimdan ayrilmak zorundasin, bir daha selam mesaji bile yazamazsin kurallar geregi canim...

Derdim ama Elbette canim. Istedigin gibi devam edersin, sadece listede olmazsin.

Ayy sizden ayrilcam diye korktum biann

Ozmn hedef kilomi 60 yapalim sizinle 60 olup mezun olayim yine gelirimmm ama ben tatlim suan dizeltebiliomusun snaa zahmet olmassa kuzum 60 hedefim

***7.TAKIM 397.ETAP***

naz(59.1///)
daydream15(74.2///) izne ayrıldı
honey_ball(56.9///)
perigunlugu(75///)
sosyalfen(73///)

yorgunrapunzel(77.1///)
esmaaa06(57.9///)
mavvmavv(65.5///)
tubaturem06(69.6///)
hayatbos (76.9///) yeni üye, kayıt tarihi 6 Ocak 2015. Kayıt kilosu 78.6, hedef kilosu 60.

7. TAKIM ORTALAMASI:

Ellerine saglik kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…