- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 34
Daha önce de 40 küsur gün hiç durmamıştı bundan bikaç ay önceHerhangi bir tedavi goruyor musun canim?
Evvelinde adet duzensizligin vardiysa, kilo verdikce duzene girmeye baslar. 28 gunluk siklusa girene kadar erken adet ve asiri kanama gibi belirtilerin olabilir.
yok yok bu hafta bilerek kaçırdım, dinlenme gibi bir şey, yorulmuştum çünkü, ama yarından itibaren devam, mezun olmaya yaklaşmışsın, maşallah, koruma nasıl yapacaksın, mezuniyetten sonra yazarsan takip etmek isterim...
Hayat ın katılım formunda hedef kilosu yazmıyor canım. Birkaç mesaj altında once 60 sonar 55 olmak istiyorum demiş. Ona istinaden 55 aldım. Yine sorarız kendisine.
Tesekkur ederim valla bu kadarini bende beklemiyordum:)Zayif aman ipin ucu kacmasin canim
Kararsiz nasilsin canim? Yarina bizi sasirtacak misin?
Funda saglam iradeliymissin canim, tebrikler
Insallah devam eder bu sekilde:)Aferin sana güzelim...sen zaten iradeliymişsin sadece destek gerekiyormuş...
Daha önce de 40 küsur gün hiç durmamıştı bundan bikaç ay önce
Onun dışında düzensizlik yok hep gününde olur
Hayalim 55 ama hemen olamam die 60 62 die dusundum kuzum ama 55de yazablr siz nasi uugun gorurseniz
Hedef kilon mezuniyetini de etkiler canim. O yuzden senin uygun gordugun rakam daha onemli. Hangi kiloyu istiyorsan belirt, oyle not alalim
Tesekkur ederim valla bu kadarini bende beklemiyordum:)
Insallah devam eder bu sekilde:)
Tamam 62 olsun ozmn ama ben 62 olsamda yine burdan ayrilmam devam edeblrm dimi sizinle
62 olunca takimdan ayrilmak zorundasin, bir daha selam mesaji bile yazamazsin kurallar geregi canim...
Derdim amaElbette canim. Istedigin gibi devam edersin, sadece listede olmazsin.
İste bu yeni halim
Regl oldum bayagi bakimsizim o yuzden kafayi cikardim aradan
Oooh jillian da yapıldı ne güzel...şimdi zencefilli pul bib.li yeşik çayımı içiyorum...
Doğru söylüyosun 3. Gün gideyimKontrole git sen yine de. 3. Gunu gidersen daha iyi olur. Hormon tahlili de iste. Bir baksin pko tablosu gerilemeye baslamis mi.
ben yarın yüzdemi iki yapmış olursam çıtır sigara böreği ödülü isteme hakkım var mı :)
Cok sirinsinnben bilmem kaptana sormak lazım tatlım
***7.TAKIM 397.ETAP***
naz(59.1///)
daydream15(74.2///) izne ayrıldı
honey_ball(56.9///)
perigunlugu(75///)
sosyalfen(73///)
yorgunrapunzel(77.1///)
esmaaa06(57.9///)
mavvmavv(65.5///)
tubaturem06(69.6///)
hayatbos (76.9///) yeni üye, kayıt tarihi 6 Ocak 2015. Kayıt kilosu 78.6, hedef kilosu 60.
7. TAKIM ORTALAMASI:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?