Kız ben sandım ki 1i redd edersin ayol.kuzum benim çok güzel gidiyorsun neden kendine bunu yapıyorsun.gözünü çek o cısslardan.ne kadar yersen zamanı o kadar uzatırsın. O yediklerinden de elinde Kalan tek şey artı kilon ve güvensizliyin olur...bence kesinlikle yeme ama o kadar çok istiyorsan nefsini köreltmek için 1tane ye..bi tane bile razıyım :))
Bende öyle Yaptım siyah pantolonumu giyene kadar yok cis flaannnnnEn iyi cozum
benimde motivem bi beyaz elbisem eskiden olan simdi asla Olmayan bi elbisem onun icinde hayal ediyorum kendimi kuzucum
Canimm sen de bendensin eski kıyafetlerimi bende cok özlüyorum
Onları giyip yicem canımın cektiklerini ben böyle hedef koydum kendime :)
Yok kııız aksine misafir çağırdı. Neyseki sevdiyim bi teyzeydi...Kv gittimi biyere kuzummm merak ettimm
cipste cok guzelll ama kalorisi heyecanli
Kız ben sandım ki 1i redd edersin ayol.kuzum benim çok güzel gidiyorsun neden kendine bunu yapıyorsun.gözünü çek o cısslardan.ne kadar yersen zamanı o kadar uzatırsın. O yediklerinden de elinde Kalan tek şey artı kilon ve güvensizliyin olur...bence kesinlikle yeme ama o kadar çok istiyorsan nefsini köreltmek için 1tane ye..
Yine fena gaza geldim :) bisikletin tepesindeyim :))) + 1 lt su içtim
Yok kııız aksine misafir çağırdı. Neyseki sevdiyim bi teyzeydi...
Yine fena gaza geldim :) bisikletin tepesindeyim :))) + 1 lt su içtim
Hehehe bencedeee :)))%2 bekliyoruz senden peri. Gerekirse sabaha kadar bisikletten inme
Ay kızlar abim geldi elinde tatlı almış pasta çikolatalı sen seversin diye aldım diyo kovaladım odadan sevmem ben öyle şeyler diye bu gece cok zor geçicek ya
Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlarAy kızlar abim geldi elinde tatlı almış pasta çikolatalı sen seversin diye aldım diyo kovaladım odadan sevmem ben öyle şeyler diye bu gece cok zor geçicek ya
Haydi perimmm göreyim seniii...Hehehe bencedeee :)))
Ay kızlar abim geldi elinde tatlı almış pasta çikolatalı sen seversin diye aldım diyo kovaladım odadan sevmem ben öyle şeyler diye bu gece cok zor geçicek ya
Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlar
Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?