Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bi tane bile razıyım :))
Kız ben sandım ki 1i redd edersin ayol.kuzum benim çok güzel gidiyorsun neden kendine bunu yapıyorsun.gözünü çek o cısslardan.ne kadar yersen zamanı o kadar uzatırsın. O yediklerinden de elinde Kalan tek şey artı kilon ve güvensizliyin olur...bence kesinlikle yeme ama o kadar çok istiyorsan nefsini köreltmek için 1tane ye..

Daha ne elbiselerin icine girersiniz kizlar, motivasyonunuzu yuksek tutun hep

Ben birseyi yersem, sanki arasira kacamak yapabilirim yesem de birsey olmaz algisi olusur bende. Firesiz gitmek en iyisi. Yoksa nefsinize yenilir 2 verir 1 alir hedefinize ulasma suresini uzatirsiniz.

tmm kaptan bakayım ben durumuma yarın :)

Ay kızlar abim geldi elinde tatlı almış pasta çikolatalı sen seversin diye aldım diyo kovaladım odadan sevmem ben öyle şeyler diye bu gece cok zor geçicek ya
Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlar

Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlar

tuzaklari atlaticazz Yılmak yok basaricaz birinciiii olcaz INŞALLAH kaptanim

Uyusam iyi olacak.yarın evi de bi güzel temizlerim...iyi geceler herkese.tekrar bildirim şeklini hatırlatıyorum.
geçen hafta.
bu hafta
fark
haftalık hedef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…