ahh ahh canm çok istiyo kaç zamandr yaaa
Kuzum benim sen hedefini en yakın koy.inşallah yaklaşdıkca çeke bilirsin sorun deyil...Ayy sizden ayrilcam diye korktum biann
Ozmn hedef kilomi 60 yapalim sizinle 60 olup mezun olayim yine gelirimmm ama bentatlim suan dizeltebiliomusun snaa zahmet olmassa kuzum 60 hedefim
Doğru söylüyosun 3. Gün gideyim
Of of benim şuan canım neler neler istiyoBenim yemw istegim bitti yaw hic bisi canim cekmiyor normalde cipse baylrm.onu bile.istemiomm
Ilerde ister mi bilmem ama hedefe kadar ciss yasak
Bi taneyle doyacaksan ye tabi..ben yarın yüzdemi iki yapmış olursam çıtır sigara böreği ödülü isteme hakkım var mı :)
Kuzum benim sen hedefini en yakın koy.inşallah yaklaşdıkca çeke bilirsin sorun deyil...
Of of benim şuan canım neler neler istiyo
Cips kola çikolata mısır çekirdek :)
Eskiden olsa hepsinden yerdim
İnşallah bozmayız irademizi
Amanınnnn biri cips mi dedi?kocam gitmiş bugün keyif yaparız diye cips falan almış. Ben de hayır bugün olmaz diyerek yemedimdim.bana baksanlza ya sanki listedeyimOf of benim şuan canım neler neler istiyo
Cips kola çikolata mısır çekirdek :)
Eskiden olsa hepsinden yerdim
İnşallah bozmayız irademizi
Bi taneyle doyacaksan ye tabi..
biri cips mi dedi?kocam gitmiş bugün keyif yaparız diye cips falan almış. Ben de hayır bugün olmaz diyerek yemedimdim.bana baksanlza ya sanki listedeyim
Sağol canim regl düzensiz oldu da onun için gitcem doktoraAyni kilodayiz hedefin ne kuzum
buarada rahatszlikgnmi.var ben kacrmsm Geçmiş olsun
Sağol canim regl düzensiz oldu da onun için gitcem doktora
Canimm sen de bendensin eski kıyafetlerimi bende cok özlüyorumInsan yemedice özlüyor ama ben eski.giyislerimi daha Cok özlüyorumiradeli oluruz INŞALLAH kuzucum
Tamam kuzum gördüm.istersen hala geç deyil yarın bildirimleri düzenlerken 62yapa biliri.Kaptanim senle konusamadikkk iyiki geldinayarladik canim honey ball kuzum saolsun yardim etti bana hadi BISMILLAH yarin ola hayrola
Sağol tatlimCok gecmis olsun kuzum arada olur ole seyler bende erken oldum stresten sanirim
Caniniz cok cektiginde kendinize sonsuza kiçindeiyet yapmayacaginizi, hedefinize ulasinca rahat rahat yeyip iceceginizi hatirlatin arkadaslar
Caniniz cok cektiginde kendinize sonsuza kadar diyet yapmayacaginizi, hedefinize ulasinca rahat rahat yeyip iceceginizi hatirlatin arkadaslar
Tamam kuzum gördüm.istersen hala geç deyil yarın bildirimleri düzenlerken 62yapa biliri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?