- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlar
İlk sayfada yazıyor ama sen takma ben yaparım.öörenmek istiyorssn ilk sayfada var kuzumKizlar oran nasil hesaplanıyor
Uyusam iyi olacak.yarın evi de bi güzel temizlerim...iyi geceler herkese.tekrar bildirim şeklini hatırlatıyorum.
geçen hafta.
bu hafta
fark
haftalık hedef
Dayanıyorum kuzum pes etmek yok :)Dayabilirsin basarablrsnn kuzucum
Eevet bende konuşmaları şimdi okudum bugün herkes de var bir şey aman aman tav olmak yok ama :)Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlar
Haklısın canım o yüzden cız yasak şuan :)Istedigin kiloya geldiginde kendini kocaman bir cikolatali pasta ile odullendirirsin canim
Ben de uyuyayimHadi tatli ruyalar. Yarin tartida bol eksi gorelim, birinci olalim
İlk sayfada yazıyor ama sen takma ben yaparım.öörenmek istiyorssn ilk sayfada var kuzum
Benimki de citir citir susamli pide almis. Yeni cikmis firindan el degmiyor. Donup bakmadim bile. 3 aydir her aksam yedigi baklavalara icim gidiyor, pide ne ki
10 km yürüdüm,,,iyi geceler herkese..
Benim hedefim 49.9 :)Hedefin kac kuzucumm aynen hdefim.giyisleirme kavusmakkkk
INŞALLAH istedgmizi giyerizzz kuzummm
Benimde ablam tiramisu almış öyle bakışıp duruyoruz nasıl da güzel görünüyoAy kızlar abim geldi elinde tatlı almış pasta çikolatalı sen seversin diye aldım diyo kovaladım odadan sevmem ben öyle şeyler diye bu gece cok zor geçicek ya
Benimde ablam tiramisu almış öyle bakışıp duruyoruz nasıl da güzel görünüyo
Benim hedefim 49.9 :)
Üni.deki kilom ah ahhhhh
İnşallah tatlımINŞALLAH hedefimze ulasrz kuzum
İnşallah tatlım
Valla zararsız olsa zayıflama hapı alcam güzel şeyler neden hep zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?