Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlar

Benimki de citir citir susamli pide almis. Yeni cikmis firindan el degmiyor. Donup bakmadim bile. 3 aydir her aksam yedigi baklavalara icim gidiyor, pide ne ki

Dayabilirsin basarablrsnn kuzucum
Dayanıyorum kuzum pes etmek yok :)

Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlar
Eevet bende konuşmaları şimdi okudum bugün herkes de var bir şey aman aman tav olmak yok ama :)
Istedigin kiloya geldiginde kendini kocaman bir cikolatali pasta ile odullendirirsin canim
Haklısın canım o yüzden cız yasak şuan :)

Kizlar sinavlarinizi okudum cok korkunc guzellerben evde hic bise birakmadm cis adina hepsini adama verdm use gotur bir guzel ye dedim ama gece aklimdan irmik helvasi kavurup yemek dahil hersey gecti baktm olmayacak muzun ustune tarcin dokup yedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…