inşallahh yaa.
canımcımm. malum akşamki kiloyla sabah ki kilo farklı çıkıo. sabah kalkar kalkmaz tuvalet ihtiyacını giderdikten sonraki kiloya bakıyoruz değil mi. yani asıl kilomuz o.
başın sağ olsun canm ya .. kendine dikkat et yıpratma kendniGunaydin kizlar
Babamin amcasi vefat etti ailenin en buyuguydu
Dun geceden beri cenaze evindeyiz simdi yine gidicez oglen de gomulucek ilk defa bi cenazeye katilicam
Yaşlı ölümü ama hic beklenmeyen anda oldu beyinciginde kanama tespit ettiler iki gun sonra da kan pihtilasmis beynr ve kalbe gitmis dun vefat etti
Tesekkr ederm tubam sen sag ol ben daha tam idrak edemedim dun fotografini gorunce kaybttm kendimibaşın sağ olsun canm ya .. kendine dikkat et yıpratma kendni
Gunaydin kizlar
Dun geceden beri cenaze evindeyiz simdi yine gidicez oglen de gomulucek ilk defa bi cenazeye katilicam
Yaşlı ölümü ama hic beklenmeyen anda oldu beyinciginde kanama tespit ettiler iki gun sonra da kan pihtilasmis beynr ve kalbe gitmis dun vefat etti
Allah sabir versin tatlım sana ve ailene.bi daha boyle bi aci yaşatmasınTesekkr ederm tubam sen sag ol ben daha tam idrak edemedim dun fotografini gorunce kaybttm kendimievdeki durum cok kotu insallah kotu olmam
Şu kiloları yazmayı iple çekiyorumGecen hafta:56.9
Bugun:55.8
Fark:1.1
Yuzde:1.93
Haftaya hedef: 55
canımm başınız sağolsunnnGunaydin kizlar
Günaydın kuzularım.maalum kızım yok ya geç kalkdım bugün de.ama yemin ederim gözümü açdığım anda aklıma siz geliyordinuz.çok heycanlanıyorum ben cuma için.e ne güzel herkes vermiş güzelce...
Gunaydin kizlar
Hayır tabikideben yarın yüzdemi iki yapmış olursam çıtır sigara böreği ödülü isteme hakkım var mı :)
Hayır tabikide
ah aynur ah kıyamıyor kimseyebi taneyle doyarsan ye dedi kaptan :))
ah aynur ah kıyamıyor kimseye
Mekanı cennet olsun Başın sagolsun canım.Gunaydin kizlar
afferin kız sana bak uğraşmanın meyvelerini alıyorsunGunaydin kizlar
Gecen hafta 76.900
bu hafta 75.100
fark 1.800
Yuzde 2.3 ( sanirim )
Gelecek hafta hedef 73.500
cok sukur 6li sayilara yaklasiyorummm
perim çok istikrarlı devam ediyorsun bravoDün 1,5 saatbisiklet çalıştm ama o şişlik gitmedi hala kendimi patlamayahazır bomba gibi hissediyom.
Sonç kötü değil ama istediğim gibideğil.
Geçen hafta:75
Bu hafta:73,8
Fark:1,20
Yüzde:1,66
Haftaya hedefim 73
ablam geçmiş olsun hayırdır neyi var oğlanınBu hafta ablamın ameliyatı,oğlumun hastalığı derken diyete dikkat edemedim...
Geçen hafta:74.2
Bu hafta:73.9
Fark:300 gram
Yüzde:0,4
Aynurcum beni izinli yazar mısın?
seni herzamanki gibi ayakta alkışlıyorum arzumGecen hafta:56.9
Bugun:55.8
Fark:1.1
Yuzde:1.93
Haftaya hedef: 55
gubse çok iyi gidiyorsun inşallah motivasyonunda artmıştır tatlımGünaydın
Son bildirimimi 13.takıma yaptım buraya da yapmak istedim.
Geçen hafta:90.4
Bu hafta :88.9
Fark:1500gr
Yüzde:1.66
hedef: 88
nazım bebem yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek bu olsa gerek tebriklergünaydınlar kilom
geçen hafta : 59,1
bu hafta : 58,5
fark :600 gr
yüzde : 1,01
hedef : 58
zeynebim katılımın çok güzel tubayla çekişmeler işe yaramışGünaydın herkese .ben bu hafta spor yapamadim herkesten özür diliyorum sadece bi gün yapabildim.ama artik her gün yapcam
Geçen hafta : 80.2
bu hafta : 79
fark :1.2 kg
yüzde : 1.5
hedef : 77.5
şimdi kilo verdin ya yersin sigara böreğini sen ha bravo canımın içigünaydınnnlaarr çoook mutluyuummm :)
geçen hafta : 69.6
bu hafta : 68.0
fark: 1 . 6
yüzde : 2.2
hedef : 66 inşallah :))
kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunGunaydin kizlar
mavmavım yalan söylemeyeyim bu hafta geleceğinden umudum yoktu utandırdın beni teşekkürler bildirimin içinGünaydın kızlar,
Gecen hafta 65,5
Bu hafta 65,0
Fark 0,5
Yüzde 0'76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?