- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.765
- 408
arzu inan 4 cocukta olsa ayni seyleri istersin.birseye ne kadar cok onm verir titizlenirsen olmuyor..daha cok kucuk bebegin ..nasil buyudulrr anlamiyorsun ama sen suanin keyfini cikar...:)Elimde degil aeben abla. Herseyim planli programli benim. Olgunlastikca belki oluruna birakmayi ogrenirim.
Dersleri hic umursamiyorum Hulya abla, isterse sinifta sonuncu olsun. Ben sosyal aktiviteleri olsun, derste/dershanede bogulsun istemiyorum. Onun diplomasi/derecesi hic onceligim degil benim. Guzel bir ortamda olsun, imkanlari iyi olsun istiyorum. Annemin lafiyla gozumun koku bir tane. Tum imkanlarimiz onun.
arzu inan 4 cocukta olsa ayni seyleri istersin.birseye ne kadar cok onm verir titizlenirsen olmuyor..daha cok kucuk bebegin ..nasil buyudulrr anlamiyorsun ama sen suanin keyfini cikar...:)
Allah gonluna gore versin arzum, dediklerini cok iyi anliyorumElimde degil aeben abla. Herseyim planli programli benim. Olgunlastikca belki oluruna birakmayi ogrenirim.
Dersleri hic umursamiyorum Hulya abla, isterse sinifta sonuncu olsun. Ben sosyal aktiviteleri olsun, derste/dershanede bogulsun istemiyorum. Onun
diplomasi/derecesi hic onceligim degil benim. Guzel bir ortamda olsun, imkanlari iyi olsun istiyorum. Annemin lafiyla gozumun koku bir tane. Tum imkanlarimiz onun.
Ayrıca Arzum okula başlayınca ders notları çom önemli oluyor sen istemesen de,çocuk o yarışa giriyor..ülkenin eğitim sistemi bu maalesef...üstelik senin gibi mükemmelliyetçi bir başak burcu çocuğunun sınıf sonuncusu olmasına asla izin vermezElimde degil aeben abla. Herseyim planli programli benim. Olgunlastikca belki oluruna birakmayi ogrenirim.
Dersleri hic umursamiyorum Hulya abla, isterse sinifta sonuncu olsun. Ben sosyal aktiviteleri olsun, derste/dershanede bogulsun istemiyorum. Onun diplomasi/derecesi hic onceligim degil benim. Guzel bir ortamda olsun, imkanlari iyi olsun istiyorum. Annemin lafiyla gozumun koku bir tane. Tum imkanlarimiz onun.
Çok az emziriyorum daha doğrusu emmek istemiyorum.elektrikli makinam var sağmak için o önemli değilEmzir miyor musun sen canim?
Off canım sıkıldı.üç gün sürecek bi görevlendirme yazım gelmiş bu soğukta nasıl gidicrm erzurum a kızım var.kayinvalideme birakicam sanırım ;(
bugunden itibarek yapiyorum aksatmadan hafta sonu arkadasimdayim ama pazartesinden sonra yanlis yok...Sen bendesinBak bu hafta elimizden gelenin en iyisini yapacagiz. Hedefinde altina inip mezun olacagiz. Tembellik bikkinlik yok. Yaptin mi sporunu bakalim?
Buda cok dogru . Hep derim benim icin cocuklarimin imani insanlara olan sevgisi toplumdaki sayginligi derslerinden yapacaklari mesleklerden once gelir diye , oylede .. Ama hulyanin dedigibede katiliyorum , okullarida guzel Olsun istiyoruz . Ay ne cok sey istiyoruz biz bu bebelerden :)))Ayrıca Arzum okula başlayınca ders notları çom önemli oluyor sen istemesen de,çocuk o yarışa giriyor..ülkenin eğitim sistemi bu maalesef...üstelik senin gibi mükemmelliyetçi bir başak burcu çocuğunun sınıf sonuncusu olmasına asla izin vermez
sana katılıyorum bu konuda hülya ablacığım . tabiki öğretmeninde büyük etkisi var bana kalırsa kız kardeşimden örnek vermem gerekirse ilk okul 3.sınıfa kadar okuduğu öğretmende çok başarısızdı . çünkü öğretmen hep çalışkan ve özel derse gittiği öğrencilerle ilgileniyordu . ama 4.sınıfta öğretmenleri değişti her öğrencisiyle ilgili bir öğretmendi sonrasında benim kız kardeşim bir açıldı tut tutabilirsen artık sürekli sınıf 1.liği yarışmalarda ilçe birincilikleri falan ilk öğretmenine içerlemiş olacak ki sınıf öğretmeni oldu ve okuttuğu sınıflar ortalamada okul 1.si
Erzurum da ardahan da çok soğuk hasta olur çocuk.nerde kalicami bile bilmiyorum.düzeni bozulur simdi enfeksiyon filan kapar allah korusun ondan goturmicemoyyy kıyamam sana . çocuğu bırakmak o kadar zorki canım . ben 2 günlüğüne memlekette kardeşimin kınasına gittimde dayanamadım götürdüm yanımda :)
Anaaaam bende bunu yazacâktım şimdi,çenemiz düştü beyaa,temizlik yapıcam daha dışarı çıkıcam..hadi tutmayın beni :)Ay hadi dagilin da ..siz burda yazdikca ben kalkip is yapamiyorummmm :)))))
Erzurum da ardahan da çok soğuk hasta olur çocuk.nerde kalicami bile bilmiyorum.düzeni bozulur simdi enfeksiyon filan kapar allah korusun ondan goturmicem
aminsu akar yolunu bulur arkadaslar Ben sadece dua ediyorum rabbim iyi insanlarla hayirli kisilerle karsilastir diye ..zamn cok kotu rabbim cocuklarimizi kotulukten korusun.
Ben de baskici bir anne olacagimi dusunuyordum ama cok sukur oyle degilim abla. Ogluma hicbir seyi ogretmek icin ugrasmadim. Ogrenmesine imkan verdim. Kesfedip kendi yapti. Inan hic umursamam basarisini. Mukayese etmem kimsenin cocuguyla.
Egitim sistemimiz cok guzel suan. Ortaokul lise universite hepsine sinavla giriyor cocuklar. Oyuna ayiracaklari vakti ozel derslere ve sinavlara hazirlanmaya harciyorlar.
Benim minigim sinava girmek zorunda kalmayacak. Zihni ozgur olacak insallah
Seni arzuya havale ettim esmambende istiyorum hatirlatma bananee mezun olacaksin deyin bana hmde 56 altina duserek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?