Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yoğurtlasyalfen, post: 39051301, member: 289576"]kiz
sende benim gibi illa ekmegi biseyin yanina ekliycen

Canim bende ince ince dogruyorum turpu havucu rendeliyprum ustune yogurt dokuyorum nane pul biber lede susluyom guzel ve doyurucu
Yogurtluda deneyebilirim ohh yemede yaninda yat derler ya aynen oyle tesekurler [/QUOTE]

Bazen benim bole.oluyorrr alinti yapamıyorum sanirim yaaa ksbakmayin

Seker oranı yüksek olduğu için kan şekerini hızlı yukseltiyo bu da cabuk acikmana sebep olur.kayisi yiyebilirsiniz onun yerine. Brn hetgun bir kaç tane kayısı yiyorum mesela ama incir yasak

Bende öyle biliyorum canim en iyisi kayisi hemde daha guzel tadi var bana gore

Ayrıca bugünden senden daha çok katılım bekliyorum.sporunu da yapıp diyer topiğe bildirmeyi unutma. ha bi de dünki tip konuları okumayıp da başarı hikayelerini okusan daha iyi olur kuzum...
Bu gün hep burdayım :)) toparliycam artık kendimi ikindiye doğru da jiliani yaparım mutlaka
Kuru incirin kalorisi cok degil mi kizlar
Evet baya yüksek şeker oranı çok yüksek

lahana salatası cidden muhtesem oluyo yaa yanında kepek ekmekle :)
Lahana çorbası nasıl oluyor ki çok okudum bu ara onu hiç deneyen oldu mu

Kuzum ben şimdi gördüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
300 gr fazla cıktım reglden mıı
300 ne ki ben 1 fazla çıkıyorum bazen
İlk defa sporumu sabah yaptım.bende çok gelisme var ya .26 yıllık zeynebe ben bile sasiyorum kendi kendimi nazar edicem
Sabah yapılan spor daha iyidir fırsatım olsa hep sabah yapardım

Birde bu gün yeni öğrendiğim seyleri de paylaşmak istiyorum spor hocama spordan sonra ne yenir ne içilir dedim oda spordan önce ve sonra 2saat yemek yemeyin dedi spordan hemen sonra ilk yarım saat içinde 1 bardak ayran ve sodayi karıştırıp için dedi birde ekşi yeşil elma yiyin her gün dedi süt ve muzu da sordum ve sana muzu onermem kalorisi çok yüksek dedi

canm lahana corbasının lafı gectı sabah burda ben pek bılmıyorum şok diyet gibi bir şey sanırım tavsıye edılmıyor
lahana salatası da oglen menuzu ıcın cok guzel bı secım olabılır

ayranda soda nasıl olurkıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…