Yogurtluda deneyebilirimYoğurtlasyalfen, post: 39051301, member: 289576"]kiz
sende benim gibi illa ekmegi biseyin yanina ekliycen
Canim bende ince ince dogruyorum turpu havucu rendeliyprum ustune yogurt dokuyorum nane pul biber lede susluyom guzel ve doyurucu
cunku dun öglen cenaze evınde bı lahmacun yedım
aksam da bı kase mercımek corbası ıctım
sabah da 3 tane zeytın yemıstım artı cıkmam ımkansız
Seker oranı yüksek olduğu için kan şekerini hızlı yukseltiyo bu da cabuk acikmana sebep olur.kayisi yiyebilirsiniz onun yerine. Brn hetgun bir kaç tane kayısı yiyorum mesela ama incir yasakKuru incirin kalorisi cok degil mi kizlar
ımmm kulaga bıle hos gelıyo :)kiz
sende benim gibi illa ekmegi biseyin yanina ekliycen
Canim bende ince ince dogruyorum turpu havucu rendeliyprum ustune yogurt dokuyorum nane pul biber lede susluyom guzel ve doyurucu
Seker oranı yüksek olduğu için kan şekerini hızlı yukseltiyo bu da cabuk acikmana sebep olur.kayisi yiyebilirsiniz onun yerine. Brn hetgun bir kaç tane kayısı yiyorum mesela ama incir yasak
İlk defa sporumu sabah yaptım.bende çok gelisme var ya .26 yıllık zeynebe ben bile sasiyorum kendi kendimi nazar edicem
Sağol canım benimMASALLAH
Sabah sporu en guzeli
dıkkat edıyorum korumak ıcın canımSen rejim.yapiomusun hala kuzum
aman nazar degmesınnnİlk defa sporumu sabah yaptım.bende çok gelisme var ya .26 yıllık zeynebe ben bile sasiyorum kendi kendimi nazar edicem
Gidiyordum ben zaten de iki haftadır biraz dağıldım gidemedim bgn gittim sporumuda yaptim geldim ohh mis gibi de olduSporamı yazıldın kuzum?
Majezik en güzeli bir günde 3 tane içtiğimi bilirim en güzeli sıcak bi adaçayı yorganı çekip uyumakBu regl agrisi neden boyle kotuuu
Agri kesici ictim dayanamadim
bı tane ıctım kestı sagolsun ya:)Majezik en güzeli bir günde 3 tane içtiğimi bilirim en güzeli sıcak bi adaçayı yorganı çekip uyumak
Bu gün hep burdayım :)) toparliycam artık kendimi ikindiye doğru da jiliani yaparım mutlakaAyrıca bugünden senden daha çok katılım bekliyorum.sporunu da yapıp diyer topiğe bildirmeyi unutma. ha bi de dünki tip konuları okumayıp da başarı hikayelerini okusan daha iyi olur kuzum...
Evet baya yüksek şeker oranı çok yüksekKuru incirin kalorisi cok degil mi kizlar
Lahana çorbası nasıl oluyor ki çok okudum bu ara onu hiç deneyen oldu mulahana salatası cidden muhtesem oluyo yaa yanında kepek ekmekle :)
Kuzum ben şimdi gördüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahsaol canm benmm
300 ne ki ben 1 fazla çıkıyorum bazen300 gr fazla cıktım reglden mıı
Sabah yapılan spor daha iyidir fırsatım olsa hep sabah yapardımİlk defa sporumu sabah yaptım.bende çok gelisme var ya .26 yıllık zeynebe ben bile sasiyorum kendi kendimi nazar edicem
canm lahana corbasının lafı gectı sabah burda ben pek bılmıyorum şok diyet gibi bir şey sanırım tavsıye edılmıyorBu gün hep burdayım :)) toparliycam artık kendimi ikindiye doğru da jiliani yaparım mutlaka
Evet baya yüksek şeker oranı çok yüksek
Lahana çorbası nasıl oluyor ki çok okudum bu ara onu hiç deneyen oldu mu
Kuzum ben şimdi gördüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
300 ne ki ben 1 fazla çıkıyorum bazen
Sabah yapılan spor daha iyidir fırsatım olsa hep sabah yapardım
ayranda soda nasıl olurkııBirde bu gün yeni öğrendiğim seyleri de paylaşmak istiyorum spor hocama spordan sonra ne yenir ne içilir dedim oda spordan önce ve sonra 2saat yemek yemeyin dedi spordan hemen sonra ilk yarım saat içinde 1 bardak ayran ve sodayi karıştırıp için dedi birde ekşi yeşil elma yiyin her gün dedi süt ve muzu da sordum ve sana muzu onermem kalorisi çok yüksek dedi
Salatasi da çok güzel oluyor hatta sarmasifa da çok güzel olurcanm lahana corbasının lafı gectı sabah burda ben pek bılmıyorum şok diyet gibi bir şey sanırım tavsıye edılmıyor
lahana salatası da oglen menuzu ıcın cok guzel bı secım olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?